Dodaj do ulubionych

Co z 75-leciem " skorzanki "-Radom

IP: proxy / *.home.cgocable.net 24.01.03, 18:29
Czy absolwenci zaniemogli i dlatego wyrazilo chec uczestnictwa tylko 55.
Wypowiedz sie absolwencie podajac rok ukonczenia szkoly i plec.

Ps. Teraz juz czyn osobiste przygotowania do obchodow 80-lecia.
/jesien 2007 /
Obserwuj wątek
    • Gość: uczen Re: Co z 75-leciem ' skorzanki '-Radom IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 25.01.03, 09:52
      Prosze o wiecej szczegolow !
      -Pozdrawiam!
      • Gość: Rysio 63-68 Re: Co z 75-leciem ' skorzanki '-Radom IP: proxy / *.home.cgocable.net 26.01.03, 03:42
        Uczen!
        Mnie interesuje dlaczego tylko tylu (55 )absolwentow wyrazilo chec uczestnictwa
        i dlatego odwolano jubileusz planowany na 12X2002r.
        W jubileusz 70-lecia istnienia szkoly /18X1997r/ Sala Koncertowa w Radomiu przy
        ul.Zeromskiego 53 byla wypelniona po brzegi.
        Dociekaj i Ty. Moze znasz w swoim srodowisku absolwentow tej szkoly to spytaj i
        przeslij wiadomosc.
        Pozdrawiam-Rysio 63-68
      • Gość: Rysio 63-68 Re: Co z 75-leciem ' skorzanki '-Radom IP: proxy / *.home.cgocable.net 26.01.03, 03:43
        Uczen!
        Mnie interesuje dlaczego tylko tylu (55 )absolwentow wyrazilo chec uczestnictwa
        i dlatego odwolano jubileusz planowany na 12X2002r.
        W jubileusz 70-lecia istnienia szkoly /18X1997r/ Sala Koncertowa w Radomiu przy
        ul.Zeromskiego 53 byla wypelniona po brzegi.
        Dociekaj i Ty. Moze znasz w swoim srodowisku absolwentow tej szkoly to spytaj i
        przeslij wiadomosc.
        Pozdrawiam-Rysio 63-68
        • Gość: at Re: Co z 75-leciem ' skorzanki '-Radom IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 20:37
          Jak wyglądała procedura powiadomienia o jubileuszu? Może organizatorzy zawalili
          sprawę i absolwenci po prostu nic nie wiedzieli? Nie jestem co prawda
          absolwentem tej szkoły, ale skoro śledząc informacje o różnych radomskich
          wydarzeniach dowiedziałem się o jubileuszu dopiero z tego wątku, to mogę
          przypuszczać, że tak właśnie było.
          • Gość: Rysio 63-68 Re: Co z 75-leciem ' skorzanki '-Radom IP: proxy / *.home.cgocable.net 28.01.03, 03:10
            Gość portalu: at napisał(a):

> Jak wyglądała procedura powiadomienia o jubileuszu? Może organizatorzy
            zawalili
            >
            > sprawę i absolwenci po prostu nic nie wiedzieli? Nie jestem co prawda
            > absolwentem tej szkoły, ale skoro śledząc informacje o różnych radomskich
            > wydarzeniach dowiedziałem się o jubileuszu dopiero z tego wątku, to mogę
            > przypuszczać, że tak właśnie było.
            NIE dlatego bo 5lat wczesniej w Komitecie Organizacyjnym przewodniczacy, vice i
            przynajmniej 2 czlonkow to te same osoby co i ostatnio.
            • bodzioradomski Re: Co z 75-leciem ' skorzanki '-Radom 28.01.03, 08:37
              OJ SPIESZCIE SIĘ, SPIESZCIE, bo zjazd to być może ostatni...
    • Gość: Irena Re: Co z 75-leciem ' skorzanki '-Radom IP: *.internet.radom.pl 30.01.03, 20:15
      Szkoda wielka żałość że nic nie wiedziałam o obchodach 75/lecia skórzanki
      chetnie bym wzieła udział, jestem absolwentką jeszcze istniejącej szkoły.
      Kto zawinił ???????????
      • Gość: Rysio63-68 Re: Co z 75-leciem ' skorzanki '-Radom IP: proxy / *.home.cgocable.net 31.01.03, 01:08
        Jest jeden absolwent. Gdzie nastepni z wypowiedzia?
        Za moich czasow mature pisalismy na dwoch szkolnych salach gimnastycznych.
        CZEKAM NA NASTEPNYCH.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka