Dodaj do ulubionych

Rozpoczęły się obchody Czerwca '76

IP: *.krakow.dominikanie.pl / *.markom.krakow.pl 21.06.06, 21:33
Czy ten dodatek do Gazety będzie tylko lokalny, czy będzie to dodatek do ogólnopolskiego wydania? Mieszkam w Krakowie i nie wiem czy mam prosić kogoś z moich bliskich mieszkających w Radomiu, żeby w sobotę wybrali się do kiosku. A poza tym byłaby to niezła promocja naszego miasta! Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel Re: Rozpoczęły się obchody Czerwca '76 IP: 81.15.166.* 22.06.06, 08:39
      Wszystko ok tylko odstawcie od uroczystości tego oszołoma z Pionek Zdzisława
      Maszkiewicza barana bez wykształcenia.
    • Gość: pokrzywdzony Re: Rozpoczęły się obchody Czerwca '76 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.06, 10:09
      W latach 1976-1989 tysiące Radomian było prześladowanych i więzionych -
      wykonawcami byli ludzie partii komunistycznych,SBiMO.
      W komitetach honorowych obchodów Czerwca 76 i na trybunach będą
      prominentni przedstawiciele władz PRL:
      Starosta Radomski Z.Kieszkowski-wojewoda w latach 80.
      Prezydent Radomia Z.Marcinkowski-oficer MO
      Przew. Rady Miejskiej T.Derlatka-radny Rady Narodowej w latach 80.
      Sekretarz m.Radomia W.Dłużewski-v.prez.Radomia w latach 80.
      UBLIŻA TO WSZYSTKIM,KTÓRZY WALCZYLI O SWOJE PRAWA I WOLNOŚĆ POLSKI
      • Gość: lop Re: Rozpoczęły się obchody Czerwca '76 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:14
      • Gość: lop Re: Rozpoczęły się obchody Czerwca '76 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:16
        Czy ci ludzie nie maja dorobiny honoru??? Jakos nie mam ochoty w ich obliczu
        swietowac tych wydarzen. Kiedy bedzie normalnie???
    • Gość: cesio Wszystko tylko dla oka. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.06, 10:14
      Gdyby nie dzisiejsze uroczystości z pewnością pl.ks.Kotlarza byłby nadal
      zaniedbany.Prace porządkowe trwają szybko i byle jak.Klomb na rondzie jest
      obsadzony kwiatami i owszem.Ale klomb 40 metrów dalej,zarośnięty jest
      zielskiem.Chodniki też są pozarastane.Najśmieszniejsze jest to,że ZUK kosi
      trawę na chodnikach.
      • Gość: heh Re: Wszystko tylko dla oka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:16
        Zajmij sie lepiej uczestniczeniem w obchodach a nie jakimis trawnikami> Heh
        zadziwiajace ze chce sie ludziom takie bzdury pisac.
    • Gość: Powiew Wolności Re: Rozpoczęły się obchody Czerwca '76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:17
      Wydaje mi się, że to wszystko przez to, że Maszkiewicz jako nieradomianin
      oderwany jest od rzeczywistości!Popietra np Derlatkę bo ten coś ma mu tam niby
      zrobić za darmo.A Derlatka był nie tyklko tym, o którym piszesz, ale jest nadal
      tubą propagandową układu składającego się z komuchów i jego posłusznym
      wykonawcą!Być na tych obchodach moralnego prawa nie ma przynajmniej 50
      zaproszonych gości!!!Na obchodach nie będzie Prezydenta Polski bo on nigdzie
      nie pokazuje się publicznie ze śmieciami historii!To się nazywa wyczucie panie
      Maszkiewicz i biskupie czerwonych z Radomian Razem!!!
      • Gość: olo Re: Rozpoczęły się obchody Czerwca '76 IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.06.06, 15:48
        a kto w 1976 roku z obecnych włodarzy miasta mieszkał i był z Radomia !?!?
    • Gość: em Re: Rozpoczęły się obchody Czerwca '76 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.06.06, 10:58
      chociaż ja miałem 2 latka w 76 to pamietam jak w latach 80tych w stanie wojennym
      i po ludzi chcących złożyc kwiatki pod pomnikiem ganiała milicja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka