Dodaj do ulubionych

Najfajniejsze europejskei miasto

22.06.06, 01:04
Wg mnie Europa jest najciekawszym kontynentem. Interesuje mnie, jakie
kierunki podróży wybierają Radomianie? Jakie jest wasze ulubione europejskie
miasto???

Ja mam kilka ulubionych, choć każde jest niepowtarzalne. Są to: Sarajevo,
Oslo, Kopenhaga, Tallin i Belgrad.
Obserwuj wątek
    • redoxygene Re: Najfajniejsze europejskei miasto 22.06.06, 01:09
      Sankt Petersburg
      • Gość: dziadek Re: Najfajniejsze europejskei miasto IP: *.krakow.dominikanie.pl / *.markom.krakow.pl 22.06.06, 18:02
        Zdecydowanie Praga! Trzeba tylko zejść z utartych szlaków i nie sugerować się tym co piszą w przewodnikach. Moje ukochane dzielnice to Smichov, Żiżkov czy hrabalowska Libeń. Imponująca XIX - wieczna zabudowa, świetne i tanie knajpki, a do tego sami Czesi, nie ma tam żadnych turystów! A poza tym kilka małych miasteczek w południowych Czechach, np. Czeski Krumlov. Polecam gorąco!
    • comeback666 Mostar w BIH 22.06.06, 20:22
      Dodam jeszcze, że piękny jest Mostar w Bośni i Hercegowinie.
      Mimo iż miasto zostało w dużej części zbombardowane podczas ostatniej wojny w
      BIH, to jednak dużo już odbudowano. Piękny stary most, będący symbolem miasta,
      robi wrażenie na każdym turyście. Wspaniała jest również mostarska starówka.
      • redoxygene Re: Mostar w BIH 22.06.06, 20:37
        To ja moze rozszerze-Sankt Petersburg wraz z aglomeracją, tzn. Peterhof,
        Puszkin, Pawłowsk, Oranienbaum i Gatczyna. I poszczególne elementy w takich
        miasteczkach jak np. Strielna.
        • Gość: ranny ptaszek Radom jest piękny o świcie. IP: 82.139.48.* 23.06.06, 22:47
          Mnie się Radom podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka