Dodaj do ulubionych

Jak Radom wita podróżnych

29.06.06, 19:12
Można ogłosić konkurs na hasło i na projekt witacza, mamy przecież szkołę
plastyczną, mamy wydział nauczycielki na którym kształcą się plastycy.
Drodzy urzędnicy dajcie się wykazać obywatelom!
Obserwuj wątek
    • Gość: bugu bugu Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:19
      trzeba słuchać forumowiczów i działać działać działać. A nie kombinować.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=41250627&v=2&s=0
    • Gość: witacz Re: Jak Radom wita podróżnych IP: 82.139.48.* 29.06.06, 20:33
      Radom witaczy nie ma żadnych. - Doceniamy ich rolę, ale to skomplikowana
      sprawa - mówi Jerzy Kacak, szef wydziału promocji radomskiego magistratu. Mamy
      już nawet gotowe hasła i liczyliśmy na to, że uda się postawić tablice na
      wiosnę, ale nie wyszło

Jeśli dla urzędników to jest skomplikowana sprawa to co mówić o tych naprawdę
      skomplikowanych?
    • isoxazolidine Re: Jak Radom wita podróżnych 29.06.06, 20:50
      cóż to jest paredziesiat tysiecy za skuteczny efekt reklamowy???
      wiecej miasto wydaje na niezasluzone premie dla urzednikow. "wielotorowych
      działaczy", tancerzy, molowych obiecywaczy i innych cyrkowców ...
      • szybka.osa Re: Jak Radom wita podróżnych 29.06.06, 21:34
        a właśnie, lunapark przyjechał do Radomia :)
        • Gość: Pankracy Re: Jak Radom wita podróżnych IP: 82.139.32.* 29.06.06, 22:44
          Radom...nawet porzadnej IT nie ma, wiec o czym tu gadac...
    • Gość: sdd Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.06.06, 22:49
      a co tu witać i czym .. chyba gównem w trawie , radze omijać to miasto szerokim
      łukiem
      • Gość: a Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:57
        Zapewne na twoim podórku!
    • Gość: spoma Re: Jak Radom wita podróżnych IP: 195.164.48.* 30.06.06, 09:13
      Biuro promocji miasta mówi, ze witacz to skomplikowana sprawa :(
      a ja wam mówie do roboty,
      • Gość: Hrabia Zakaz na dzien dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:47
        Przecież za prezydentury Generała miasto dorobiło się powitania w postaci
        uświadamiacza - na rondzie warszawskim kierowców witały wielkie tablice z
        ograniczeniem prędkości do iluś-tam (chyba to straszydło nadal stoi). No i
        kierowca od razu odnosił wrażenie, że w Radomiu nie wolno, że w Radomiu będzie
        pilnowany, że w Radomiu, będzie ukarany itp. Tak, takie powitanie sprzyja
        dobremu wizerunkowi miasta...
        • Gość: marcin Re: Zakaz na dzien dobry IP: 82.139.56.* 30.06.06, 12:55
          Stowarzyszenie "Kocham Radom" uważa postulaty jakie znalazły się w artykule Pani
          Renaty Matzger za bardzo istotne. Postulat prowadzenia rzetelnej i sprawnej
          polityki medialnej w celu kreowania pozytywnego wizerunku Naszego Miasta jest
          jedną z najwazniejszych spraw do zalatwienia. O naszych propozycjach co do
          prowadzenia polityki medialnej miasta mogą Państwo przeczytać na naszej stronie
          internetowej www.kochamradom.pl
          • Gość: driver Re: Zakaz na dzien dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:22
            taki witam jak Gdyni jest ladny. powinny byc wlasnie takie, estetyczne,
            nowoczesne i z jakims elementem lokalnym. ale pewnie zrobia cos obskurnego co w
            dodatku za pare miesiecy zardzewieje i bedzie straszylo. z UM z promocji
            wszystkich do wymiany.
            • Gość: amd Re: Zakaz na dzien dobry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.06, 21:56
              Oj, tak,tak! Do wymiany.Oni ignorują obywateli tego miasta.Wiwm coś o tym.
    • Gość: OBek Re: Jak Radom wita podróżnych...robotnikiem.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 08:47
      z uradowana gębą, na szlakach turystycznych w puszczy nadradomskiej.
    • Gość: Morpheus Re: Jak Radom wita podróżnych IP: 80.249.4.* 03.07.06, 10:14
      Nie ma sensu oglaszac konkursu.
      Wiadomo ze naszym miastem rzadzi "KLIKA"
      Jak nie jestes kolesiem nie zarobisz ... a zgnoja Cie ...
      Nie robcie witaczy i tak kazdy z tego miasta w koncu ucieknie - miasta gdzie
      nie oplaca sie inwestowac.
      Powiedzcie mi dlaczego nie mamy zadnej zewnetrznej duzej inwestycji.
      To proste - mamy niekompentnych urzedasow w UM, ktorzy pilnuja jedynie swoich
      stolkow.
      Zblizaja sie wybory i co i nagle zaczely sie remonty drog a przez reszte
      kadencji co oni robili
      Niech pilnuja ... niedlugo bedzie nie miasto a wies RADOM ...bo kazdy stad
      ucieknie.
      A zreszta nie ma co ... ciekajcie stad ludzie tylko daleko bardzo daleko ...
      • Gość: Mix Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:45
        To s...padaj
        Nalepiej nic nie robić i udawć kija, zachowujesz się w ten sam sposób co ludzie
        których krytykujesz.
        • Gość: antyparkingowy Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:20
          Ja Radom wita podróżnych? Ano parkingowymi. Oni są wszędzie i cudnie witają
          przyjezdnych. Panie Prezydencie! Tak trzymać to nikt obcy nie będzie nam się tu
          pałętać!
          • Gość: kaczy Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:14
            A motolotnię ostrzelamy
    • Gość: Busiek Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.07.06, 21:00
      Jak wiocha na zadupiu w Rumuni 30 lat.
      • funkyfunk Re: Jak Radom wita podróżnych 04.07.06, 11:51
        w Rumunii bylam w zeszlym roku na wakacjach i lepsze tam dworce maja.wstyd i hanba.
    • Gość: Joasia Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.mzsb.uni-saarland.de 07.07.06, 13:30
      eee.... gdynia sciagnela pomysl ze spotu reklamujacego Hiszpanie: "smile,
      you're in Spain". i za cos takiego nagroda??
    • Gość: proponuje Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.ipt.aol.com 14.07.06, 01:36
      zdjecie przyjaznego dresa, rozowy dres, skorzana kurtka...zacisnieta piesc...i
      spot...
      czekamy na ciebie na ulicach radomia....
      • Gość: :D Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:18
        To może zrobimy tobie zdjęcie i już gotowe :D
        • Gość: Były Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 10:59
          Radom wita? Radom szokuje swoim ogromnym dziadostwem.Byłem Radomianinem,ale na
          szczęście wyrwałem się z miasta bez przyszłości.Choć gościłem przez kilka
          dni.Wysiadłem z pociągu i ?????.To nie Radom, pomyślałem gdy rozglądałem się
          wokół dworca.To jakieś tureckie bazary.A swoją drogą życzę Radomianom szybkiej
          zmiany rządzicili.A rządzicielom ? Życzę aby poszli sobie w siną dal.
          Acha.Trzy razy szedłem przez rynek po zapadnięciu zmroku.O zgrozo.W rynku
          panują egipskie ciemności.Od dziś radomskie ciemności.Nie skłamię jak
          napiszę,że Radom ma najbardziej zasyfiały rynek na świecie.
          • Gość: KR! Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:45
            Moze zrobiłbyś cos dla miasta a nie tylko krytykował co?Uciekłeś z Radomia a
            teraz się mądrzysz?Takei postawy nic wnoszą.Zacznijmy wreszcie KOCHAĆ RADOM i
            robić coś dla miasta!
          • gregory_z_radomia Re: Jak Radom wita podróżnych 14.07.06, 11:48
            Oj to chyba musiałes być w Radomiu naprawdę dawno. Nie jest rózowo ale aż tak
            źle jak opisujesz napewno nie jest w Radomiu.
            • Gość: Były Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.udn.pl 17.07.06, 21:13
              Choć wracam co jakiś czas,ale jest to podróż tylko i wyłącznie
              sentymentalna.Radomianinem jestem od pokoleń. Pytania do zaślepionych szpetotą
              Radomia.
              Co z 2 wieżowcami na Ustroniu?
              Co z Miastem Kazimierzowskim?
              Rynek w Radomiu jest jedynym rynkiem na świecie gdzie nie ma choć małego
              lokalu gastronomicznego.Rynek w Radomiu nie umywa się do okolicznych rynków w
              Iłży,Szydłowcu,Przysusze,Skaryszewie i innych miasteczek.O miastch nie może być
              mowy.
              Dalej wybierajcie sobie takich, a niebawem Radom zostanie zaorany.
              Ale wybory za kilka miesięcy.W obietnicach
              • Gość: Izng-Cin Ciao Re: Ryneczki o odpusty w Bdukach Sakr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:36
                Byc rynećki w Bódkach Psiach mać a tu nie nie mieć rynećka ???? Uśś siuiś ..bęc!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka