pitagor 29.06.06, 19:12 Można ogłosić konkurs na hasło i na projekt witacza, mamy przecież szkołę plastyczną, mamy wydział nauczycielki na którym kształcą się plastycy. Drodzy urzędnicy dajcie się wykazać obywatelom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bugu bugu Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:19 trzeba słuchać forumowiczów i działać działać działać. A nie kombinować. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=41250627&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witacz Re: Jak Radom wita podróżnych IP: 82.139.48.* 29.06.06, 20:33 Radom witaczy nie ma żadnych. - Doceniamy ich rolę, ale to skomplikowana sprawa - mówi Jerzy Kacak, szef wydziału promocji radomskiego magistratu. Mamy już nawet gotowe hasła i liczyliśmy na to, że uda się postawić tablice na wiosnę, ale nie wyszło Jeśli dla urzędników to jest skomplikowana sprawa to co mówić o tych naprawdę skomplikowanych? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jak Radom wita podróżnych 29.06.06, 20:50 cóż to jest paredziesiat tysiecy za skuteczny efekt reklamowy??? wiecej miasto wydaje na niezasluzone premie dla urzednikow. "wielotorowych działaczy", tancerzy, molowych obiecywaczy i innych cyrkowców ... Odpowiedz Link Zgłoś
szybka.osa Re: Jak Radom wita podróżnych 29.06.06, 21:34 a właśnie, lunapark przyjechał do Radomia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy Re: Jak Radom wita podróżnych IP: 82.139.32.* 29.06.06, 22:44 Radom...nawet porzadnej IT nie ma, wiec o czym tu gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdd Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.06.06, 22:49 a co tu witać i czym .. chyba gównem w trawie , radze omijać to miasto szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:57 Zapewne na twoim podórku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoma Re: Jak Radom wita podróżnych IP: 195.164.48.* 30.06.06, 09:13 Biuro promocji miasta mówi, ze witacz to skomplikowana sprawa :( a ja wam mówie do roboty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Zakaz na dzien dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:47 Przecież za prezydentury Generała miasto dorobiło się powitania w postaci uświadamiacza - na rondzie warszawskim kierowców witały wielkie tablice z ograniczeniem prędkości do iluś-tam (chyba to straszydło nadal stoi). No i kierowca od razu odnosił wrażenie, że w Radomiu nie wolno, że w Radomiu będzie pilnowany, że w Radomiu, będzie ukarany itp. Tak, takie powitanie sprzyja dobremu wizerunkowi miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Zakaz na dzien dobry IP: 82.139.56.* 30.06.06, 12:55 Stowarzyszenie "Kocham Radom" uważa postulaty jakie znalazły się w artykule Pani Renaty Matzger za bardzo istotne. Postulat prowadzenia rzetelnej i sprawnej polityki medialnej w celu kreowania pozytywnego wizerunku Naszego Miasta jest jedną z najwazniejszych spraw do zalatwienia. O naszych propozycjach co do prowadzenia polityki medialnej miasta mogą Państwo przeczytać na naszej stronie internetowej www.kochamradom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Zakaz na dzien dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:22 taki witam jak Gdyni jest ladny. powinny byc wlasnie takie, estetyczne, nowoczesne i z jakims elementem lokalnym. ale pewnie zrobia cos obskurnego co w dodatku za pare miesiecy zardzewieje i bedzie straszylo. z UM z promocji wszystkich do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amd Re: Zakaz na dzien dobry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.07.06, 21:56 Oj, tak,tak! Do wymiany.Oni ignorują obywateli tego miasta.Wiwm coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBek Re: Jak Radom wita podróżnych...robotnikiem.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 08:47 z uradowana gębą, na szlakach turystycznych w puszczy nadradomskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morpheus Re: Jak Radom wita podróżnych IP: 80.249.4.* 03.07.06, 10:14 Nie ma sensu oglaszac konkursu. Wiadomo ze naszym miastem rzadzi "KLIKA" Jak nie jestes kolesiem nie zarobisz ... a zgnoja Cie ... Nie robcie witaczy i tak kazdy z tego miasta w koncu ucieknie - miasta gdzie nie oplaca sie inwestowac. Powiedzcie mi dlaczego nie mamy zadnej zewnetrznej duzej inwestycji. To proste - mamy niekompentnych urzedasow w UM, ktorzy pilnuja jedynie swoich stolkow. Zblizaja sie wybory i co i nagle zaczely sie remonty drog a przez reszte kadencji co oni robili Niech pilnuja ... niedlugo bedzie nie miasto a wies RADOM ...bo kazdy stad ucieknie. A zreszta nie ma co ... ciekajcie stad ludzie tylko daleko bardzo daleko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mix Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:45 To s...padaj Nalepiej nic nie robić i udawć kija, zachowujesz się w ten sam sposób co ludzie których krytykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyparkingowy Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:20 Ja Radom wita podróżnych? Ano parkingowymi. Oni są wszędzie i cudnie witają przyjezdnych. Panie Prezydencie! Tak trzymać to nikt obcy nie będzie nam się tu pałętać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:14 A motolotnię ostrzelamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busiek Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.07.06, 21:00 Jak wiocha na zadupiu w Rumuni 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
funkyfunk Re: Jak Radom wita podróżnych 04.07.06, 11:51 w Rumunii bylam w zeszlym roku na wakacjach i lepsze tam dworce maja.wstyd i hanba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.mzsb.uni-saarland.de 07.07.06, 13:30 eee.... gdynia sciagnela pomysl ze spotu reklamujacego Hiszpanie: "smile, you're in Spain". i za cos takiego nagroda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proponuje Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.ipt.aol.com 14.07.06, 01:36 zdjecie przyjaznego dresa, rozowy dres, skorzana kurtka...zacisnieta piesc...i spot... czekamy na ciebie na ulicach radomia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:18 To może zrobimy tobie zdjęcie i już gotowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 10:59 Radom wita? Radom szokuje swoim ogromnym dziadostwem.Byłem Radomianinem,ale na szczęście wyrwałem się z miasta bez przyszłości.Choć gościłem przez kilka dni.Wysiadłem z pociągu i ?????.To nie Radom, pomyślałem gdy rozglądałem się wokół dworca.To jakieś tureckie bazary.A swoją drogą życzę Radomianom szybkiej zmiany rządzicili.A rządzicielom ? Życzę aby poszli sobie w siną dal. Acha.Trzy razy szedłem przez rynek po zapadnięciu zmroku.O zgrozo.W rynku panują egipskie ciemności.Od dziś radomskie ciemności.Nie skłamię jak napiszę,że Radom ma najbardziej zasyfiały rynek na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:45 Moze zrobiłbyś cos dla miasta a nie tylko krytykował co?Uciekłeś z Radomia a teraz się mądrzysz?Takei postawy nic wnoszą.Zacznijmy wreszcie KOCHAĆ RADOM i robić coś dla miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Jak Radom wita podróżnych 14.07.06, 11:48 Oj to chyba musiałes być w Radomiu naprawdę dawno. Nie jest rózowo ale aż tak źle jak opisujesz napewno nie jest w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Jak Radom wita podróżnych IP: *.udn.pl 17.07.06, 21:13 Choć wracam co jakiś czas,ale jest to podróż tylko i wyłącznie sentymentalna.Radomianinem jestem od pokoleń. Pytania do zaślepionych szpetotą Radomia. Co z 2 wieżowcami na Ustroniu? Co z Miastem Kazimierzowskim? Rynek w Radomiu jest jedynym rynkiem na świecie gdzie nie ma choć małego lokalu gastronomicznego.Rynek w Radomiu nie umywa się do okolicznych rynków w Iłży,Szydłowcu,Przysusze,Skaryszewie i innych miasteczek.O miastch nie może być mowy. Dalej wybierajcie sobie takich, a niebawem Radom zostanie zaorany. Ale wybory za kilka miesięcy.W obietnicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izng-Cin Ciao Re: Ryneczki o odpusty w Bdukach Sakr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:36 Byc rynećki w Bódkach Psiach mać a tu nie nie mieć rynećka ???? Uśś siuiś ..bęc! Odpowiedz Link Zgłoś