Gość: lEn IP: *.leuk.ses-americom.net 15.07.06, 15:21 jak to jest ze z opowiadan moich znajomych co mieli watpliwa przyjemnosc odwiedzenie Radomia wynika ze niemozliwym jest nie byc u was w miescie okradzionym ? miasto zlodziei ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: retororyk Re: przypadek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:46 widocznie znajomi mieli pecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad_Apple Re: przypadek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:09 Wedlug mnie to nie przypadek a pecha to mieli bo musieli tu przyjechac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: przypadek ? IP: *.infoplus.com.pl 15.07.06, 16:28 oj chyba ktos kto rozpoczal ten watek wyjechal sobie na "work&travel" i zapomnial jak sie mieszkalo w Radomiu... Radom nie jest taki zly- to fakt kieszonkowcy nie spia, ale to samo jest w Amsterdamie i Warszawie czy SF. BTW, warto uprzedzic znajomych szczegolnie tych z innych krajow ( ja tak robie- czesto mam gosci i nigdy nie mieli tego rodzaju niespodzianek) Odpowiedz Link Zgłoś