Dodaj do ulubionych

G2 to totalne dno

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 00:50
bedac tam czulem sie jak w toalecie dworcowej: syf, brudno, zero obslugi. Ci
ludzie remontowali to przez rok? jakos specjalnych efektow nie widac. po
drugie pelno hołoty. ja rozumiem ze nikt nie jest profesorem w garniturku,
ale po co wpuszczac dresow ktorych twarz przypomina kogos po 10-letniej
odsiadce. az strach czy telefonu nie ukradna. w niedalekiej przyszlosci G2
bedzie metą dla holoty i dresow bo nikt procz nich nie bedzie chcial tam
chodzic.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: G2 to totalne dno IP: 82.139.41.* 17.07.06, 00:52
      Co TY piszesz !!!!!!
      Było dobrze, zrzygałem się tylko 5 razy (w tym nawet dwa razy do umywalki). Ale
      to chyba po tym piwie, które capiło metalem.
      Nic z imprezy nie pamiętam, bo jak? 10 piw na 16 latka? Nie przesadzili z tym?
      • Gość: tech Re: G2 to totalne dno IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 00:55
        jak masz 16 lat to wez sie gowniarzu do nauki. to ze masz wakacje to nie znaczy
        ze mozesz chodzic po klubach i chlać piwsko jak stary żul. GDZIE SA RODZICE
        tych dzieci?

piwo faktycznie capilo metalem. mam wrazenie ze przewoza je od ruskich w bakach
        samochodow.
        • Gość: gosc Re: G2 to totalne dno IP: 82.139.41.* 17.07.06, 00:58
          Wakacje sa, nie ma nauki!!
          Piwo jak piwo, a pic mi nikt nie moze zabronic(ew. sprzedac)
          • Gość: tech Re: G2 to totalne dno IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.06, 01:00
            to pij dalej i niech etanol ci zabije kolejne neurony. widze ze juz teraz nie
            masz ich za duzo.
        • Gość: Hutnik Re: G2 to totalne dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:20
          co do smaku tego piwa to nie ma się co dziwić że tak smakowało. Szklanki po
          procesie produkcyjnym są posypywane specjalnym proszkiem, który ma m.in. za
          zadanie zapobieganie zaśniedzeniu szkła, do tego dochodzi ochrona w transporcie
          i przechowywaniu. Po wyjęciu takiej szklanki należy umyć ją w goracej wodzie,
          używając dentergentów czego w nowym super lokalu nie robiono!Pracuję w Hucie
          szkła więc wiem co mówi:-)
          Osobiście przyłapałem barmana, który wniósł za barek nowe pudło ze szklankami,
          zerwał z nich taśmę i rozłożył bezpośrednio pod kranem z piwem. Zwróciłem mu
          uwage że szklanki należałoby umyć-był oburzony, ale zrobił to -choć tylko 1
          sztuke-moją:-)Wiecie już skąd ten posmak metaliczny? a może ktoś wyczuł jeszcze
          np pajaka czy muszkę, które mogły tam wpaść np gdy magazynowały w hucie?
          Do Właścicieli-Panowie czytałem że G2 to nie Wasz pierwszy lokal ale nie chce
          mi się wierzyć bo takie błedów to nawet amatorzy nie popełniają!Gdyby któś się
          zatruł proszkiem co jest realne?
          więcej kontroli!
    • Gość: ona Re: G2 to totalne dno IP: 80.249.4.* 17.07.06, 07:43
      ale chrzanisz 3 po 3!!! wiem, ze ochroniarze sparwdzali wszytskich i to
      porzadnie; nie wiem czy tylko marudzic potrafisz czy taki jestes - nijaki?!
    • Gość: xyz Re: G2 to totalne dno IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.07.06, 08:05
      co ty piszesz? jaki syf? chcialbys mic tak w domowej toalecie. A co do obslugi
      to... to ze lokal jest kosmiczny to widac ale nikt nie mowil o obsludze w
      toalecie.Liczyles na to ze jak bedziesz zalatwial potrzeby to panna w tzw
      miedzy czasie zrobi ci laske? Bo nie wiem o co ci chodzi. Ciezko zapanowac nad
      taka cholota jaka tam byla. Klub jest ok !!
      • Gość: Kaja Re: G2 to totalne dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:58
        ten lokal to strata pieniędzy-ogromna inwestycja finansowa a efekt jak na
        wiejskiej dyskotece. Poczułam się jakbym się przeniosła w czasie do czasów gdy
        królowały Manieczki-co za beznadziejni DJ'e, poza tym nawet nie umieli miksować-
        to zwalnianie muzyki przy przejściach-tragedia!
        Ogólnie to rzeczywiście brudno tam strasznie i ten personel-brak doświadczenia
        widać było po długości kolejek do barku.
        co do tych drinków to puste butelki walały się wszędzie!!!
        Wizualnie lokal naprawde fajny ale organizacja i nadzór nad personelem-również
        DJ'ami na minus!
        Poza tym przydałaby się ostrzejsza selekcja ale wtedy nikt napewno nie bawiłby
        się dobrze przy tej muzyce jaką zaserwowali w sobotę!
        Czy ktoś był w niedzielę?Jak było?
        • Gość: bolek Re: G2 to totalne dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:03
          Byłem w g2 w niedziele i lipa straszna niedziele to tylko w czarnej owcy sa
          kakretne i zawsze tyle ludzi ze sie nieda przejsc na dwuch salach a jaka muza to
          masakra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka