Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy na motor...

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.07.06, 16:34
Witam. Moze mi ktoś porqadzic gdzie najlepiej isc na prawko na motor?? Wiem
ze nie polecaja automobilklubu bo ucza na odwal sie i na jakims
simsonie...Najlepiej gdzies gdzie ucza na motorze z jakims wielkszym
silnikiem...Jesli ktos moze pomóc bede wdzieczny!!Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Paraliss Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 07:22
      nikt na tym forum nie jezdzi na motorze??
      • Gość: simba Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:49
        żeby nie mieć parallisu najpierw naucz sie na motocyklu do 250 ccm, a później
        dopiero bierz się za większe maszynki. Pozdrówka. P.S. W żadnym "normalnym"
        ośrodku nie nauczysz się jazdy. To praktyka i szkolenia np. w Poznaniu.
        • Gość: Paraliss Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 17:35
          bede miał jakas 600 w przyszłym roku i dlatego chce robic prawko tez na czyms
          duzym...jak sie uda to kupie jakas 400 albo 500, ale bardziej bym sie skłaniał
          na 400..to co poradzi mi ktos cos??
          • Gość: spectre Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 17:50
            na tym forum to chyba nikt nie jezdzi na motorze, ale znam takich co jezdza
            motocyklami.
            • Gość: Paraliss Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.06, 21:56
              To jak mozesz zapytaj sie moze ktos ci cos poleci i jak mozesz to napisz tu,
              dzieki. Pozdrawiam!!
            • bystrzycanieklodzka Re: Prawo jazdy na motor... 21.07.06, 14:55
              No wlasnie widac, ze piszesz jakby cie jednoslad przejechal i czegos pozbawil.
              • Gość: Paraliss Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.07.06, 16:43
                Co widac?? Widzisz cos?? Mnie?? Moze Ciebie pozbawił...oczek?Moze mózgu??Masz
                problem??To napisz do Kasi albo idz do konia...znasz to powiedzenie?? Jak nie
                to trudno zostaje Ci kasia..
                • heniek_z_lasu Re: Prawo jazdy na motor... 24.07.06, 21:53
                  Radomski WORD ma stronę internetową i tam jest forum. Na pewno znajdziesz niezbędną informację.
                  • Gość: Leo Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.server.ntli.net 24.07.06, 22:04
                    W budynku "Lasów Panstwowych" jest osrodek szkolenia kierowców ( nie pamietam
                    nazwy ) i tam szkola na Suzuki GN 250.. wystarczy ( nie zadna Mz'tka czy simson )
                    pozdro
      • Gość: Benek Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.range86-129.btcentralplus.com 26.07.06, 11:29
        A po co Ci prawo jazdy na maszyne z duzym motorem.
    • Gość: przemo_moto Re: Prawo jazdy na motor... IP: 82.139.59.* 24.07.06, 22:34
      Nie wiem gdzie mieści się ten ośrodek, ale jazdy mają na ul. Chorzowskiej. Moi
      znajomi robili tam prawko i byli zadowoleni. Mają tam chyba Suzuki 250 i raczej
      nigdzie nic większego nie znajdziesz. Jak będziesz kupował motocykl to nie
      kupuj poniżej 600.
      • Gość: Paraliss Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.06, 22:05
        Leo dzieki za odp. Byłem tam dzis i dowiedziałem sie co i jak. Przemo mysle o
        jekiejs yamaszce xj600 albo cos w tym stylu.

PS. Leo jak wrócisz sprzedaj SC i kupuj motor:)
      • Gość: spectre Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.07.06, 11:25
        >Jak będziesz kupował motocykl to nie kupuj poniżej 600.
        a mozesz napisać dlaczego pierwszy motocykl ma sobie gość kupić coś powyzej
        600? czyzby moc od ok 50 koników to cienko jak na pierwszy raz gdzie najpierw
        trzeba sie nauczyć prawidłowych odruchów a nie ,,mistrzostwa świata na
        prostej,, ?
        • Gość: Paraliss Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.07.06, 16:36
          Wiem ze 600 na poczatek to moze byc zabójstwo ale wszystko zalezy od tego kto
          na tym motorze siedzi. Na Niedziałkowskiego koles miał kiedys scigacza i
          jezdził nim naprawde wolno( jak na scigacza). Kazdy sie smiał a ja naprawde go
          podziwiałem za rozsądek.To ze ma sie duzy motor nie znaczy ze trzeba od razu
          wykorzystywac go na max. Ja wole wiekszy silnik od razu bo chce tez robic
          wieksze dystanse na motorze a nie wiem czy na 250 jakiejs bedzie sie miło
          jechało nad morze w 2 osoby...
          • Gość: przemo_moto Re: Prawo jazdy na motor... IP: 82.139.59.* 30.07.06, 11:59
            Jak kupisz mniejszy motocykl stwierdzisz po miesiącu jazdy, że chcesz coś
            większego! Mały motocykl trudniej sprzedać bez straty. Jeżeli masz powyżej 180
            cm wzrostu przymierz się do kilku motocykli małych i większych, a będziesz miał
            odpowiedź, chodzi nie tylko o moc ale też o gabaryty.
          • Gość: przemo_moto Re: Prawo jazdy na motor... IP: 82.139.59.* 30.07.06, 13:49
            XJ600 nie kupuj, ma kiepskie opinie. Diversion to tylko 900.
    • Gość: Wojtek ST 1100 Re: Prawo jazdy na motor... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.07.06, 13:56
      nie ma prawa jazdy na motor,tylko uprawnienia motorzysty,można wyrobić w
      szkołach rolniczych.Jeżeli chcesz jeżdić MOTOCYKLEM to będziesz motocyklistą,a
      nie motorzystą.W Radomiu nikt nie dysponuje motocyklem do nauki o dużej
      pojemności,a uczył będziesz się całe życie,o ile będzie Ci ono dane.Pozdrawiam
      motocyklista z 36letnim stażem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka