Gość: pifpaf IP: *.acn.waw.pl 25.07.06, 18:14 po nieudanych poszukiwaniach w inny sposób postanowiłem się Was zapytać, czy nie wiecie gdzie kogoś takiego chętnego do dawania korepetycji znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dlugislon Re: native speaker - angielski IP: *.12.radom.pilicka.pl 25.07.06, 22:09 mam znajomą, jest kanadyjką, ale w Radomiu bedzie dopiero we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad_Apple Re: native speaker - angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:22 Niedawno mialem identyczny problem. Popytaj po szkolach jezykowych. Radze tylko uderzac bezposrednio do native'ow bo jak bedziesz pytal w sekretariacie danej szkoly to Ci policza okolo 60zl/45min konwersacji. Jesli sie umowisz z native'em indywidualnie to nie bedziesz musial placic szkole np. za sale czy podreczniki,a cene "utargujesz" juz sobie z native'em indywidualnie nie placac szkole. Ja placilem 60zl/1.5godz. Wiem, ze zalatwiajac sobie konwersacje z tym samym native'em ale przez szkole zaplacilbym 60zl/45min. Odpowiedz Link Zgłoś