k_gorska 11.02.03, 15:15 Poszukuje takich osób: Magda Krzyżanowska,Anita Jastrząb,Marcin Amanowicz,Iwona S.,Ilona,Patrycja Krzemińska,Monika Kuchcik,Ania Król,Marzena i inni.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AsiaWi. Re: SP 34 lata ok 1978-1987 IP: *.stacje.agora.pl 04.09.03, 17:00 k_gorska napisała: > Poszukuje takich osób: > Magda Krzyżanowska,Anita Jastrząb,Marcin Amanowicz,Iwona S.,Ilona,Patrycja > Krzemińska,Monika Kuchcik,Ania Król,Marzena i inni.. Znam wszystkie te nazwiska, albo z wszystkimi albo z większością chodziłam do jednej klasy. Ja nazywam się Asia Winiarska. Moją klasę rozwiązano w między czasie i trafiłam do A w szóstej albo siódmej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: SP 34 lata ok 1978-1987 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 17:08 Asia Winiarska:)) Czesc Asiu. Gdzie jestes i co porabiasz?? Karolina G (kiedys O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArturR Re: SP 34 lata ok 1978-1987 IP: *.pl / 212.244.43.* 21.03.04, 17:34 Siemanko Karolina, mnie pewnie nie pamiętasz, bo urwałem się po trzeciej klasie... Nazywam się Artur Różanowski, zwykle siedziałem w ławce (i rozrabiałem :) z Rafałem Rejmerem. Z nazwisk osób, których poszukujesz nie poznaję tylko Patrycji... musiała "dojść" kiedy mnie już nie było... Co u Ciebie? Ja mieszkam w Wa-wie od ponad 4 lat (jak zresztą wiele osób z Radomia). Po skończeniu "szóstki" (brrr...) zaliczyłem "Budowlankę" i Mechanikę na PR. Oczywiście nie pracuję w żadnym z tych zawodów, zajmuję się komputerami i telekomunikacją. Jeżeli masz ochotę odpisać, to wolałbym na priv-a... nie przepadam za usenetami ;). Mój adres: arthouse@wp.pl Czy może jest jakiś pomysł klasowego "spotkania po latach"? Pozdrawiam Artur Odpowiedz Link Zgłoś