Dodaj do ulubionych

ginekolog Gabys -Igła

IP: *.spi.net.pl 10.06.08, 20:41
czy któras z Was miala stycznośc z ginekolog Gabrys Iglą majaca
gabinet w Sosnowcu i Będzinie.JEsli tak prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: ginekolog Gabys -Igła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 21:10
      a w wyszukiwarce sprawdziłaś?
      stycznosc z ginekolog? fajnie brzmi
    • Gość: emka Nigdy więcej IP: 91.104.98.* 10.06.08, 22:42
      Nigdy więcej w życiu-jak dla mnie to niekompetentne babsko traktujące pacjentkę
      jak klientkę w masarni za czasów komuny-następna proszę i tyle. Na każde zadane
      przez mnie pytanie odpowiedź-"nie wiem, za bardzo się nie znam", a nie zadawałam
      pytań z zakresu astrofizyki tylko zdrowia-ginekologiczne. Na ostatnią wizytę
      przyszła spóźniona tylko 2,5 godziny czyli na przyjęcie wg grafika zostało jej
      30 minut, a pacjentek miała zapisanych 17 osób łącznie i każda stwierdziła,że
      musi być przyjęta-to sobie wyobrażam jak przyjmowała je po mnie po oznajmieniu
      pielęgniarki,że taki tłum w poczekalni, a do tego doszły jeszcze ciężarne które
      nie musiały się wcześniej na wizytę zapisać.
      Ja byłam u niej trzy razy w Będzinie-o trzy razy za dużo.
      Najlepiej jak jej pokazałam wyniki z krwi (byłam przed operacją) i pokazałam jej
      betę hcg czy aby nie jestem w ciąży bo to mi lekarz chirurg kazał sprawdzić
      przed, a co ona na to,że ona się nie zna na takich wynikach, ale macica jest
      mała to CHYBA ciąży nie ma-prawie spadłam z pilota. Lekarka od siedmiu boleści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka