Gość: karolina IP: *.spi.net.pl 10.06.08, 20:41 czy któras z Was miala stycznośc z ginekolog Gabrys Iglą majaca gabinet w Sosnowcu i Będzinie.JEsli tak prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: ginekolog Gabys -Igła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 21:10 a w wyszukiwarce sprawdziłaś? stycznosc z ginekolog? fajnie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Nigdy więcej IP: 91.104.98.* 10.06.08, 22:42 Nigdy więcej w życiu-jak dla mnie to niekompetentne babsko traktujące pacjentkę jak klientkę w masarni za czasów komuny-następna proszę i tyle. Na każde zadane przez mnie pytanie odpowiedź-"nie wiem, za bardzo się nie znam", a nie zadawałam pytań z zakresu astrofizyki tylko zdrowia-ginekologiczne. Na ostatnią wizytę przyszła spóźniona tylko 2,5 godziny czyli na przyjęcie wg grafika zostało jej 30 minut, a pacjentek miała zapisanych 17 osób łącznie i każda stwierdziła,że musi być przyjęta-to sobie wyobrażam jak przyjmowała je po mnie po oznajmieniu pielęgniarki,że taki tłum w poczekalni, a do tego doszły jeszcze ciężarne które nie musiały się wcześniej na wizytę zapisać. Ja byłam u niej trzy razy w Będzinie-o trzy razy za dużo. Najlepiej jak jej pokazałam wyniki z krwi (byłam przed operacją) i pokazałam jej betę hcg czy aby nie jestem w ciąży bo to mi lekarz chirurg kazał sprawdzić przed, a co ona na to,że ona się nie zna na takich wynikach, ale macica jest mała to CHYBA ciąży nie ma-prawie spadłam z pilota. Lekarka od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś