Dodaj do ulubionych

14.08.Radio Maryja na Firleju

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:20
14 SIERPNIA 2006 W P.P.W św.Maksymiliana Kolbe odbędzie się spotkanie rodziny
Radia Maryi i T V Trwam.Wrozmowach niedokończonych wezmą udział:ks.kanonik
Stanisław Sikorski,Jan Rejczak,Zdzisław Maszkiewicz,Michał Latos zpraszamy
chętnych do udziału w dyskusji
Obserwuj wątek
    • Gość: kumak Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.internet.radom.pl 29.07.06, 23:23
      A kto zaprasza Sońta Fałek czy rejczak?
      • Gość: ups Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: 82.139.48.* 29.07.06, 23:52
        Kto to jest Maszkiewicz i Lotos?
        • Gość: alpp Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:28
          zaprazszają: koło przyjaciół R.M przy p.p.w.św Maksymiliana z proboszczem ks.
          S.Sikorskim. Z.Maszkiewicz-przewod.Solidarności Regionu Ziemi
          Radomskiej,M.Latos-komendant Harcerskiego Szczepu im.Orląt Lwowskich na Firleju
          • Gość: EWA Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 07:11
            CZY TO PRAWDA ŻE KS.S LUBI CHŁOPCZYKÓW I GRUBE BABY?
            • Gość: Bangi Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: 82.139.52.* 30.07.06, 09:04
              Już raz w jednym poście oplułeś księdza i to solidnie.Błędem było to, że wówczas
              ksiądz nie złożył zawiadomienia do prokuratury o ochronę dóbr osobistych.To
              zawsze zachęca czerwone szumowiny do jeszcze pazerniejszych ataków.
              • Gość: para Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.internet.radom.pl 30.07.06, 10:17
                On tylko zapytał czy to prawda tak jak Sońta publicznie pyta czy prezydent
                Marcinkowski był zomowcem
              • Gość: EWA Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:01
                KTO NA KOGO PLUJE TO MOGLIBYŚMY DOPIERO PODYSKUTOWAĆ ,JAK KSIĄDZ S.S. CIĄGLE O
                BIEDNYCH LUDZIACH MÓWI DZIADOSTWO,CZY TEŻ PATOLOGIA ,TO NIE JEST
                PLUCIE ?.Przecież dzięki tej patologii i dziadostwu dziś może być kapelanem
                Solidarności i jeżdzić autkiem o rejstracji "SCOUT",a wieczorkami rozbijać się
                motocyklem. No prosze dzięki komu to wszystko? Głupcy kiedyś wierzyli,jaką to
                będziemy mieć "amerykę" właśnie dzięki takim jak ten nieszanujący biednych
                ludzi ksiądz.pO TRUPACH ale musi mieć to co on chce
              • Gość: alpp Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:51
                czyż naprawdę nie można zadawac pytań związanch z uroczystością?.
                ja mam tyle do powiedzenia ,ale tylko na temat.....czekam na jakiś wątek
                • Gość: dyzio Ja mam pytania . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:24
                  Ile trzeba zapłacić ojcowi dyrektorowi Rydzykowi żeby wejść na tą imprezę ? I
                  na co ojciec dyrektor teraz zbiera na nowego Maybacha czy na Hammera ? I
                  dlaczego reklamujecie sie tutaj na GW przecież media wszystkie kłamią oprócz RM
                  i TV Trwam ?
                  • Gość: ; ) Re: Ja mam pytania . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:36
                    ; )
                  • Gość: alpp Re: Ja mam pytania . IP: 82.197.39.* 10.08.06, 11:21
                    to nie jest reklama tylko zaproszenie
              • Gość: EWA Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:20
                A może byś Bangi przypomniał kiedy ,bo ja jakoś nie pamiętam,podobie jak ten
                S.S. NIGDY NIE PAMIĘTA ILE TO MU ZAPŁACONO i za co,NAJCHĘTNIEJ BY TO JESZCzE
                RAZ PRZYĄŁ i się modlił.Mam bardzo dużo faktów udokumentowanych i jak będzie
                trzeba to ujawnię .chociażby po to, by on sam odczuł, co to znaczy robić z
                kogoś wariata
            • Gość: EWUNIA Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:46
              Jakie grube ,ja jestem laska i mnie też lubi,chociaż zazdrośni mówią ,że to
              moje pieniądze tak go do mnie ciągną
    • Gość: alpp Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:20
      potrzebny jest ogromny namiot, by mażna było przygotować poczęstunek w postaci
      ciasta i herbaty dla przybyłych pielgrzymów,może ktoś podpowie gdzie można
      wynająć i za ile?
      • Gość: gość Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.07.06, 18:18
        Kupić wełenkę moherową i wydziergać na drutach ów namiocik w ramach czynu
        społecznego.
        • Gość: adam Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 19:49
          Główny ojciec rodziny Tadeusz też będzie ?
          • Gość: alpp Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: 82.197.39.* 02.08.06, 12:46
            będzie
            • Gość: simba Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 15:08
              No to trzeba koniecznie wypożyczyć namiot wraz z wyposażeniem od Hezbollahu albo
              Hamasu. Z przyciskiem "self destruction".
              • Gość: alpp Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:42
                dzieki
                • Gość: xcv Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: 82.197.39.* 03.08.06, 10:42
                  no i co z tego
    • dkt1984 Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju 03.08.06, 14:56
      A co to jest radio maryja???

....a to ta sekta mocherowych beretów?!!?
      A teraz poważnie!!! Mam kilka pytań!!!
      Co ojciec rydzyk zrobił z cegiełkami na stocznie gdańską?
      Skąd wziął pieniądze na radiostacje?
      Czy zapłacił podatki cła za radiostacje przemyconą z niemiec?
      Pozdrawiam!! :)
      • dkt1984 Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju 03.08.06, 15:47
        Sorki za błąd: powinno być moherowe!!!
    • Gość: sq8 Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:09
      Czy trzeba mieć moherowy beret żeby wbić sie na tą impre ? ;-) .
    • Gość: Wierny sluchacz Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.06, 18:32
      Ile trzeba wplacic na konto zeby stac sie czlonkiem rodziny radia maryja?
      Czy po wplacie i wciagnieciu na liste mozna liczyc na jakies gadzety, naklejki,
      koszulki, smycze itd. ?

• Gość: arti Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.radom.pl 04.08.06, 07:33
        Musisz obowiązkowo kupić zestaw do odboru TV Trwam, a na imprezie będzie
        zbierana taca na paliwo do motolotni S.S.
    • Gość: Normalny katolik Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 04.08.06, 13:00
      No ładnie to i w Radomiu będą robili na żywo ludziom pranie mózgu wysłannicy
      ojca dyrektora . Ja mam pytanie do wiernych słuchaczy Radia Maryja : skąd w was
      tyle nienawiści skoro jesteście katolikami ? Ja jestem normalnym katolikiem i
      Broń Boże nie utożsamiam się z wami .
      • Gość: alpp Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: 82.197.39.* 10.08.06, 11:22
        co to znaczy normalny katolik?
        • Gość: arti Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.radom.pl 10.08.06, 11:37
          Normalny katolik to znaczy po prostu NORMALNY, zdrowo i trzeźwo myślący
          katolik, a nie zboczony i zapatrzony ślepo w swojego guru, jakim dla większości
          słuchaczy tego radia jest "wielce szanowny" ojciec dyrektor. Dla takich ludzi
          on właśnie, a nie Bóg jest drogowskazem i wyznacznikiem wszelkich wartości. Dla
          takich moherów liczy się tylko to, co powiedzą szanowny ojciec dyrektor i ten z
          rządu o głupkowatym wyglądzie.
      • Gość: alpp Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: 82.197.39.* 10.08.06, 11:27
        o jakiej nienawiści piszesz ,bo ja wiem jedeno nienawiśc to uczucie ludzkie i
        obojętne czy to katolik ,czy to niekatolik ,to z takim uczuciem się urodził
        • Gość: alpp Re: 14.08.Radio Maryja na Firleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:56
          dzięki za wyjątkowe przyjęcie dn.14.08 na FIRLEJU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka