Dodaj do ulubionych

Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta drenuje

IP: 5.6.2R* / 203.149.62.* 01.08.06, 21:49
kasę spółdzielni Ustronie!!!Nie oglądałem od początku ale w Dami pokazali że
młody prawnik z PiS Karol Sońta sroił spółdzielnię na 900 zł za pięc dni
pracy i nie widzi w tym nic złego!!! To on kierował działaniami mającymi
odwołac prezes Radomską!! Juz wiadomo po co wymienino Zarząd!!! Podali w dami
że etat w Łuczniku u Woźniaka ma prawnik za 1500 zł!!!! A co na to pan radny
Krzysztof Sońta z Ustronia? Pewnie nic bo sam działa na dwóch etatach!!! Ale
przed wyborami te wiadomości dotrą do każdego domu na Ustroniu!!!Brawo red.
Tyczyński, brawo Dami, jak tak dalej pójdzie PiS wyląduje na smietnuiku
historii!!!A jaka nazwa ładna Prawo i Sprawiedliwość a ja bym ich nazwał
Bezprawie i Niesprawiedliwość!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: emeryt Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:23
      W lutym zeszłego roku w sali przy kościele na Młodzianowie słyszałem, że na
      Ustroniu są kliki i niegospodarność. A oni walczą o UCZCIWĄ spółdzielnię.
      Zmienili zarząd i co, jest już uczciwie?
      • Gość: telewidz Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.ats.pl / *.ats.pl 01.08.06, 22:26
        www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=1528
        To bardzo bulwersujące jak startował do Sejmu to takim miał być
        społecznikiem!!!
        Więcej:
      • Gość: q Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.range86-129.btcentralplus.com 29.08.06, 11:48
        d
    • Gość: fan Ryśka iKrzyśka Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 01.08.06, 22:23
      Mam nadzieję że wnikliwi radni Wspólnoty Samorządowej panowie Sonta i Fałek
      dołożą wszelkich starań aby nagłośnic i napiętnować te sprawę!!!
      • Gość: KR! Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:38
        A nie pamiętacie co wyprawiaja ludzie z innych parti.Co do Sońty uważam , ze
        postąpił nie etycznie tak sie nie zachowuje absolwent prawa UW co sie ma za
        człowieka z klasa i jest z Radomia i z prawicy.Wstyd panie Karolu!Nie ładnie
        panei Sońta powinien pan oddac te 900 zł.Ja wiem o pracę w RAdomiu cięźko ale
        juź bez przesady.Ale i tak ogónei dobrze , ze wymienili zarząd spółdzielni na
        Ustroniu!Zachowanie dami tv pierwsza klasa , pokazali swój profesjonalizm.
        • Gość: gerl Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:03
          Niech już nie oddaje spółdzielni tych 900 zł tylko niech przekaże te pieniądze
          bezrobotnym. W ulotkach pisał o sobie, że ogrom problemów z którymi borykają się
          bezrobotni przeraża go.
          • Gość: &&&&&&&&& Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.radom.net 02.08.06, 11:03
            Prwanik to ktoś, kto skończył studia a potem zrobił aplikację, a Karolek to co
            najwyżej jest absolwentem Wydziału Prawa. Do prawnika to daleka droga, ale w
            Polsce to każdy zna się na prawie, a cóż to takiego teudnego, a już szczególnie
            na prawie Spółdzielczym.
          • Gość: wesoła Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:20
            No właśnie, dlatego że ogrom problemów z którymi borykaja sie bezrobotni go
            przeraża, to nie chce byc jednym z nich. A Wy, drodzy Pństwo jesteście jak
            dzieci, które wierzą jeszcze w prawo i sprawiedliwość na tym świecie. Przecież
            ten korzysta z wszystkiego, kto ma władzę. Tak było, tak jest i tak będzie bo
            człowiek nie umie inaczej! Po następnych wyborach problem PiS-u zniknie wraz z
            jego członkami ale przyjdą następni zwycięzcy i będą szarpać ten kraj dla
            siebie. Ja osobiście obecność PiS-u w rządzie odczuwam jak fizyczny ból. Nie
            dlatego, że wierzyłam w ich praworządność i mnie zawiedli bo niczego dobrego
            się po nich nie spodziewałam. Ja po prostu NIE MOGĘ ZNIEŚĆ widoku Kaczyńskich i
            całej tej świty! Od czasu do czasu z jakimś masochistycznym zapałem słucham co
            mówią i czuję się taka nieszczęśliwa.
    • Gość: Maria Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:03
      Kto tak wysoko wycenił pracę początkującego prawnika bez aplikacji i żadnego
      doświadczenia???
    • sympatyk_pis Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr 02.08.06, 11:26

Nie porównuj zatrudnienie na pełnym etacie prawnika do "szukania kogoś na
      szybko w pilnej sprawie prawnej"!!! Jeżeli Ustronie nie posiada własnego
      prawnika (radcy prawnego) to zaoszczędza rocznie - wg. pensji płaconej miesiąc
      w miesiąc za nic przez Woźniaka przyjaciela Radomskiej - ponad 18.000 zł!!!!
      Zapewniam cię, że gdyby dotknęła cię jakaś sprawa gdzie musiabyś zasięgnąć
      porady prawnej suma byłaby o wiele wyższa. Ja za poradę prawną trwającą
      niepełną godzinę zapłaciłem 100 netto! On pracował non stop przez 5 dni
      przeglądając kupę dokumentów i przygotowując dodatkowo wiele pism w tym pism
      procesowych. Wiesz co to znaczy? Dlatego zapytałbym się raczej o to czy
      postapił nie tyle moralnie (bo jak najbardziej) ale czy czasami nie postąpił
      niezręcznie!!! Tylko tyle i aż tyle.
      • abacab1 Trudno w to uwierzyć 02.08.06, 13:16
        Zastanawiam się jak można być tak krótkowzrocznym. Zniszczyć swą reputację i
        wizerunek budowany miesiącami za 900 zł brutto? Przy okazji mocno nadszarpnąć
        wiarygodność z takim trudem utworzonoego nowego zarządu osiedla? Proces
        odwrócenia tego co się stało będzie kosztował znacznie więcej i może trwać
        bardzo długo. Chyba, że takie wartości jak wiarygodnośc i reputacja nie mają
        dziś w działalności społecznej znaczenia?

Gratulacje dla Dami za wykrycie sprawy.
      • Gość: Zenek Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:46
        sympatyk_pis napisał:

> On pracował non stop przez 5 dni przeglądając kupę dokumentów i przygotowując
        > dodatkowo wiele pism w tym pism procesowych. Wiesz co to znaczy?

A ty sympatyk-pis skąd o tym wiesz? W artykule tego nie ma.
        A może nazywasz się Karol Sońta, a login jest dla zmyłki?
        • Gość: sympatyk Naszego O Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:31
          Odpowiedzi na pewno udzielą władze stowarzyszenia Nasze Osiedle

Adresy poczty elektronicznej Zarządu Stowarzyszenia :

* Stowarzyszenie "Nasze Osiedle: poczta@naszeosiedle.radom.pl
          * Karol Sońta - Przewodniczący: karol.sonta@naszeosiedle.radom.pl
          * Piotr Kotwicki - Wiceprzewodniczący: piotr.kotwicki@naszeosiedle.radom.pl
          * Janusz Piątek - Sekretarz: janusz.piatek@naszeosiedle.radom.pl
          * Zofia Piątek - Skarbnik: zofia.piatek@naszeosiedle.radom.pl
          * Jan Zelek - Przewodniczący Komisji Rewizyjnej:jan.zelek@naszeosiedle.radom.pl

• Gość: inny Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.ats.pl / *.ats.pl 02.08.06, 19:44
            Brncie się hipokryci czas leci was też ktoś kiedyś rozliczy oszołomy z pisiu
            • Gość: fan wuefisty Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 03.08.06, 19:14
              A radny z Ustronia Krzysztof Sońta dziwnie milczy na ten temat! Gdyby ktoś z
              Radomian Razem tak zrobił to pewnie zaraz wydrukowaliby plakaty!!!
              • Gość: familiada Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:17
                Czy Karol Sońta i Krzysztof Sońta to rodzina?
                • Gość: internet Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 04.08.06, 19:01
                  Chyba nie ale są z tej samej gliny to samo nieszczere spojrzenie, taka
                  samaobłuda, te same poglądy polityczne. To tacy radomscy Kaczyńscy!
                  • Gość: figa Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:21
                    Ilu jest tych Sońtów?
      • Gość: tomasz t Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 06.08.06, 16:38
        Wam wolno wszystko co nie
    • Gość: ????? Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 82.139.39.* 03.08.06, 19:41
      Czemu nie zapłacili Karolkowi 3 tys zł? Przecież to fachowiec całą
      gębą!!!!!!!!!!
      • arturzalewski Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr 05.08.06, 16:32
        a dlaczego Sonta walczy o ustronie przeciez nawet tam nigdy niemiszkał.
        Goscu walcz o swoja okolice a niewp..... sie w nieswoje sprawy
        ( zdenerowalem sie mam dosyc tego czlowieka )
        • Gość: bocian Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.08.06, 18:03
          Gdyby tak wszyscy postepowali jak ty (odwal się od naszego, nie wtrącaj się w
          nie swoje sprawy) to dresy tylko by zacierali ręce!!! Właśnie przez takich
          ludzi jak ty nie można poradzić sobie chociażby w kieszowcami w autobusach bo
          gdy widzą pakują nos w szybę udając że nic nie widzą a w duchu powtarzają twój
          slogan: co się będę w piern.czał, przecież to nie moja sprawa!!!
          • Gość: z Mleczkowa Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:04
            Czy to on wymyślił żeby teraz na ustroniu nie wpuszczać członków spółdzielni na
            Zebranie przedstawicieli? Jeśli tak to gratulacje!
            Taka porada warta jest nie 900 ale 9000 zł.
            A może to on podpowiedział też Suskiemu żeby sejm odgrodzić parkanem od
            społeczeństwa. Nie ma to jak jawność działania władz na wszystkich szczeblach od
            osiedli mieszkaniowych po sejm.
          • arturzalewski Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr 07.08.06, 17:27
            gdyby wszyscy tak jak ja placili by 100 000 podatkow miesiecznie na utryzmanie
            darmozjadow to bysmy byli najbogatszym krajem swiata, od zajmowania sie dresami
            jest policja. A moze k. Sonta zajmie sie dresami i zacznie znimi walczyc
            bardziej przypodoba sie mieszkanca radomia !!! ( co strach mu niepozwala bo
            dresy sie nim zajmą ). Przejdz sie ulica przejedz autobusem i zobacz jak ludzie
            reaguja na kieszonkowców, dilerow i cała reszte a nie bedzie cie dziwiło moje
            podejscie
      • Gość: $ Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 08:19
        Gość portalu: ????? napisał(a):

> Czemu nie zapłacili Karolkowi 3 tys zł? Przecież to fachowiec całą
        > gębą!!!!!!!!!!

No właśnie! 3 tys to też mało jak na takiego fachurę!
    • Gość: WaćPan Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.08.06, 20:49
      Dlaczego czerwone kundle tylko ujadają?
      • Gość: satan Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 05.08.06, 21:12
        Ty czarna klerykalna cioto zamknij swego ryja facet łyka publiczna kasę. lepiej
        powiedz czemu Krzynio Sońta nie protestuje. Zdaje się że już przerabał wybory
        na Ustroniu!!!
        • Gość: ten sam Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.08.06, 21:18
          Jakiś mały sparing czerwony smiecu? wy tylko potraficie ujadać albo strzelać
          w plecy. Teraz daję ci szansę spotkać się sam na sam. Reflektujesz czerwony
          śmieciarczyku?
          • Gość: pupil Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:39
            to u was jest siedlisko tw, towarzyszy z pzpr, etatowych sb ...
    • Gość: eac Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:50
      Przed laty takich kombinatorów zwano partyjnymi śmieciami. Ale widocznie partie
      się zmieniają, a towarzysz szmaciak zawsze się znajdzie.
      • Gość: satan Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 05.08.06, 22:47
        Spieprzaj dziadu! Umawiałeś się na sparingi kilka razy i nigdy cie nie bylo
        cieniasie. A ja nie lubie jak pchla beka tym bardziej ze wiem kim jestes. dac w
        zeby to zadna satysfakcja, nie bede sie lutowalem z uczącym wuefu i
        jego "galantym" zadłuzonym kumplem
      • Gość: popi Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:08
        nie bądź nerwowy
    • Gość: italia Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 195.175.37.* 06.08.06, 22:32
      Noładnie to sie nazywa spolecznikostwo
    • Gość: citizen Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.saix.net 06.08.06, 23:16
      Pewnie to zgodne z prawem ale bardzo niemoralne!
    • Gość: spain Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 213.172.45.* 07.08.06, 15:48
      NO oni sa specjalisci od wydawania nie swoich pieniedzy. Sam nikt z nich nie
      doszedl do sukcesu finansowego stad zajmuja sie nie swoja forsa.
    • Gość: bufet Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 07.08.06, 22:10
      Ładne rzeczy a miało być inaczej...
      • Gość: gargamel Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:15
        przecież jest inaczej, może nie lepiej, ale weselej
        • Gość: biedny Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 08.08.06, 19:56
          To mój jeden z ostatnich dni w internecie bo właśnie straciłem pracę. 900 zł za
          kilka dni to po prostu skandal.
    • Gość: cichy Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.ny325.east.verizon.net 09.08.06, 07:23
      biznes.onet.pl/0,1368389,wiadomosci.html --jasno z tego wynika ze Radom
      nie stara sie o wlasne lotnisko i nic o tym nikomu nie jest wiadomo.Czy pokusi
      sie ktos o wyjasnienia...???(prosze sie wczytac w tresc linka)
    • Gość: Misio Moskal wygrał tyle spraw gratis. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:36
      Jeśli ktoś pamięta to Jan Moskal zaskarżył a sąd uchylił wiele uchwał
      szkodliwych dla członków spółdzielni. Gość musiał założyć własną kasę, pisać
      pisma procesowe, poświęcać własny czas, chodzić po sądach żeby udowodnić
      łamanie prawa przez były zarząd spółdzielni. A młody Sońta za 5 dni roboty
      dostał od kumpli 900 za to że skompletował papiery. I tak właśnie wygląda
      Polska. Teraz Sońta zostanie nowym prezesem a Moskal będzie musiał dalej
      chodzić za swoją kasę po sądach i zaskarżać uchwały. Tylko po jakiego grzyba są
      potrzebni prawnicy w spółdzielni tego nie wiem.
      • Gość: Nemo Re: Moskal wygrał tyle spraw gratis. IP: *.radom.net 09.08.06, 10:39
        Zapytaj ludzi co robił Moskal jak był prezesem, ludzie pamietają.
        • Gość: er Re: Moskal wygrał tyle spraw gratis. IP: *.radom.net 09.08.06, 11:08
          Robił to samo ale Teraz My ! powinniśmy
        • Gość: monika Re: Moskal wygrał tyle spraw gratis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 08:02

Gość portalu: Nemo napisał(a):

> Zapytaj ludzi co robił Moskal jak był prezesem, ludzie pamietają.

Najbardziej pamiętają ci, którzy bezprawnie bogacili się na spółdzielni
          okradając ją. Też pracownicy, którzy wcześniej za nic brali pieniądze a potem
          musieli na nie zapracować. Ci wszyscy doskonale pamiętają p. Moskala, bo ukrócił
          te praktyki.
      • Gość: jm Re: Moskal wygrał tyle spraw gratis. IP: 82.139.36.* 11.08.06, 23:49
        Gość Misio napisał: "Tylko po jakiego grzyba są
        potrzebni prawnicy w spółdzielni tego nie wiem."

W takim razie nie wiesz kompletnie nic o spółdzielniach.
        • Gość: elf Re: Moskal wygrał tyle spraw gratis. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.06, 22:23
          Oczywiście ,że w spóldzielni potrzebni są prawnicy- profesjonaliści, a nie
          surowi absolwenci prawa, jeszcze dylentanci. To tak jak lekarz i znachor, ja
          zdecydowanie wolę lekarza, ale widać w spółdzielni USTRONIE nowy zarząd woli
          znachora. A ten znachor winszuje sobie stawki na poziomie lekarza ze
          specjalizacją.
          Jak to się skończy albo kto za te eksperymenty zapłaci??? Bo jak znachorowi
          brakowało na wakacje to mógł METRO porozdawać na skrzyżowaniu .

• Gość: Beta Re: Moskal wygrał tyle spraw gratis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:30
            >Jak to się skończy albo kto za te eksperymenty zapłaci??? <

Za dyletanctwo, butę, arogancję i pogardę do prawa zawsze płacą wyłącznie ci,
            którzy FAKTYCZNIE PŁACĄ.
    • Gość: jony brawo Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.154.udn.pl 09.08.06, 15:04
      brawo
      • Gość: kokon Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:16
        Jestem z Ustronia i uważam, że słusznie Karol Sońta otrzymał to wynagrodzenie
        mimo, że jako spółdzielca po części i ja to finansowałem. Nie mozna mówić, że
        to PIS kroi kasę. Tę kasę kroją inni, którymi mam nadzieję w niedługim czasie
        zajmie się CBA.
        • Gość: ustroniak Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 82.139.34.* 14.08.06, 09:46
          uwazm że zmiany są potrzebne jak wszędzie ci co zle pracują jak okoń z pok 5
          boniecka pyzara grunwald i inni mam wiele im do zarzucenia ordynarni
          nieuprzeimi i picie alkoholu przekupstwo w wyborach
          • Gość: slot Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 82.139.57.* 14.08.06, 18:38
            ludzie i tak na nich zagłosują, nie wierze by cos zmieniło sie w radomiu,lotniska nie ma, trasa kolejowa nic się nie dzieje,bezrobocie nie maleje,e-7 nic sie nie dzieje,nowe miejsca pracy brak,spójrzmy na łódź- mamy takich polityków i rządzących jacy mieszkańcy, stadem baranów rządzą wieksze barany,co robi nasz prezydent-nic, nasi radni -nic, miasto wymiera,młodzi wyjeżdżają,zostaną emeryci- pis off-jak mówi Korwin- swinie sie zmieniają-koryto to samo
    • Gość: elf Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.06, 11:08
      Co z tymi zwolnieniami??? kogo zwalnia nasz absolwent prawa / to nie to samo co
      prawnik/???
      Kto wie??
    • Gość: ianis Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 213.172.45.* 21.08.06, 18:28
      No tak kolejny fachman z PiSu
    • Gość: elf Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 09:18
      czy ktoś coś wie o zawiadomieniach do prokuratury składanych przez pana
      absolwenta prawa na złodziejski zarząd Ustronia??
      • Gość: bbb Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:36
        Nic nie wiem.
        Czy prokuratura w ogóle wszczęła jakieś postępowania w tych sprawach?
    • Gość: wpis du Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 29.08.06, 20:27
      Oto atuty młodych z pis
    • Gość: wiedzący Sońta robi co chce IP: *.228.udn.pl 29.08.06, 20:32
      Prosze nie mieszać PiSu w to co robi Sońta. Jest znany już od wielu lat z
      różnego rodzaju naduzyć i ze zmieniania partii aby ją wykorzystywać. Tak ze
      prosze nie wiązać nazwiska Sońta z partią PiS. Pewnie zapisałby się do każdej
      innej gdzie oczernianie jej byłoby jakąś dla niego chlubą i zysk przynosiło.
      • Gość: rumak Re: Sońta robi co chce IP: *.internet.radom.pl 29.08.06, 21:40
        Ale o którego Sońtę chodzi? Bo znam trzech Karola, Dariusza i Krzysztofa?
        Wszyscy spełniają twoje kryteria....
    • Gość: krzychu stonka Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 59.6.67.* 04.09.06, 09:01
      Chciałbym poznac kolejne dochody tego funkcjonariusza PiS ile zarobił od
      tamtego czasu?
      • Gość: oluś Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:19
        a ja chciałbym poznać efekty jego pracy
        • Gość: koneser Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 07.09.06, 19:05
          Ja też!
          • Gość: Nemo Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 82.139.39.* 09.09.06, 21:21
            Kluziński na Prezesa Ustronia!!!!!!!!
    • Gość: dekom Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 82.139.57.* 09.09.06, 23:33

Ustawa dekomunizacyjna uniemożliwi Marcinkowskiemu i Włodarczykowi
      ubieganie się o funkcę prezydenta. -Radom stracił 8 lat-
    • Gość: komunia Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 10.09.06, 16:45
      Ciekawe ile wziął potem?
      • Gość: Bartek Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:12
        Karolek został jednym z szefów nowo utworzonego przez siebie działu w
        spółdzielni ,no to teraz wiemy o co chodziło w tej rewolucji .Między innymi a
        może przede wszystkim o stołeczek dla siebie a potem trochę kontraktów dla
        zaprzyjaźnionych przedsiębiorców .
    • Gość: będziemy pamiętać! Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.onlinehome-server.info 16.09.06, 10:42
      Chcemy jako społeczeństwo wiedzieć ile skroił do tej pory???
      • Gość: rabe Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 82.139.45.* 09.10.06, 22:54
        Czy kroi dalej??? Ciekawe i na pewno spółdzielcy sprawdzą............ niebawem
        • Gość: busio Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: *.internet.radom.pl 10.10.06, 20:30
          Może mieszkańcy Ustronia coś wiedzą? Ktorzy z radnych mieszkają na Ustroniu?
          Może oni by coś na sesjach miasta powiedzieli?
    • Gość: plotek Re: Brawo Dami! Jak PiS kroi naszą kasę!!Sońta dr IP: 212.2.99.* 10.10.06, 13:12
      czy sie robi czy sie leży kierownikowi się należy!! ale w koncu to kto zamarzył
      za PRL-em??? No kto?? BLIŹNIACY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka