Dodaj do ulubionych

fryzjer - stylista

14.08.06, 00:01
Dobry fryzjer - stylista w Radomiu potrzebny.. :) jest tu taki, którego
moglibyście polecić i nie będzie ryzyka, że ktoś mi na głowie obciacha coś
dziwnego? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tyr Re: fryzjer - stylista IP: *.udn.pl 14.08.06, 07:31
      Człowieku kto to jest stylista, kreator. To puste słowo gdyż nie ma takiego
      tytułu. Kazdy może się tak nazwać w odróznieniu od prof. inz. itp.To słowo
      wymyslone na użytek reklamy. Czy przebojowość w języku ma przełozenie na
      zdolności manualne? Niektórzy zakładają ze w zakładzie fryzjerskim swiadczą
      gorsze usługi niż w salonie fryzjerskim,gabinecie fryzjerskim,studiu fryzur czy
      też uniwersytecie fryzur. Nie dajcie się omamić to tylo działanie na
      wyobraznię.Niestety na takie chwyty przeważnie nabieramy się my młodzi. Zapytaj
      raczej o dobrą fryzjerkę. Choć i tak kazdy ma inne potrzeby i gust. De gustibus
      non est disputandum.
      • Gość: aasd Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:42
        wracając do tematu - też takowego szukam... najlepiej szybko... gdzie nie trzeba
        długo czekać ?
        • Gość: aneta Re: fryzjer - stylista IP: *.chello.pl 14.08.06, 10:17
          polecam Panią Monikę z salonu SZEHEREZADA TEL 340 25 12, ostatnio też byłam u
          Pani Ilony w salonie NICOLE nie znam dokładnego adresu ani telefonu ale jest to
          przy Czachowskiego za "Biedronką", robiłam u niej balejage i zrobiła go bardzo
          dokładnie, fryzury nie zmieniałam więć nie wiem czy ma jakieś pomysły.
          Koleżanka też bardzo chwali pana z salonu KACPER na Żeromsiego. ŻYCZĘ POWODZENIA
      • Gość: nightdream Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:21
        fryzjer to człowiek, który obetnie Ci włosy tak jak poprosisz, choćby to było
        coś najbardziej bezsensownego...
        stylista to fryzjer, który doradzi jaki kolor pasuje, jakie uczesanie najlepiej
        będzie pasowało do kształtu twarzy, itp, itd...
        jest różnica...
        stylista to kreator.. jasne... co nie zmienia faktu że nie mam pomysły na
        fryzurę i chciałabym żeby ktoś mi doradził a niestety wszyscy fryzjerzy z
        którymi się spotkałam w radomiu- tną na jedno kopyto... ;)
        • Gość: gatka Re: fryzjer - stylista IP: *.53.udn.pl 14.08.06, 12:46
          Polecam Norberta z salonu Kreatorium na ulicy Focha, niestety jest dosyc drogi
          samo strzyzenie ok 45 zlotych i umawiac sie tzreba na miesciac do przodu, ale
          efekty swietne! polecam
          • Gość: gość Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:39
            A ja polecam także p. Monikę z Szecherezady na Żeromskiego.
          • Gość: kiczor Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:25
            jednak Radom to wiocha, tandeta i pretensjonalność

>salon Kreatorium, prawie jak "krematorium" szkoda, że nie zasięgnęli
            opinii językoznawcy

teraz same salony, galerie, które nic wspólnego z kulturą nie mają,
            a fachowców jak nie było tak nie ma
        • Gość: kiczor Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:29
          > stylista to fryzjer, który doradzi jaki kolor pasuje, jakie uczesanie
          najlepiej
          > będzie pasowało do kształtu twarzy, itp, itd...

wiesz, dobry fryzjer poradzi sobie z takimi problemami, chyba, że jest partaczem

> stylista to kreator...

tralaala....słowo creator, kiedyś było zastrzeżone wyłącznie dla Stwórcy,
          teraz byle patałach nadużywa jak może...
          • Gość: nightdream Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:44
            dobra! czepiasz sie!!!
            ja chce tylko w takim razie wiedziec gdzie jest TEN DOBRY FRYZJER w radomiu!!

mala prosba, skoro nie masz nic madrego do napisania - nie pisz :]
            • Gość: lolek Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:58
              Mała, jest taka mała prośba do Ciebie,
              podziękuj dziewczynie, że Cię rozwija,
              a lepiej sama nie pisz, bo to nie BRAVO GIRLS,
              czy insze śmiecie....

ludzie podali adresy, jeśli nie odpowiada - to jedź do wawy
              i nie zawracaj głowy Słonko ; )
              • Gość: Fry Re: fryzjer - stylista IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.08.06, 21:18
                p. Dorota w salonie na poludniu - jeżeli chcesz coś awangardowego :)
              • Gość: nightdream Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:06
                za wszystkie adresy - woelkie dzięki, bardzo się cieszę że ktoś pomaga...

i nie jestem ani Słonkiem, ani Małą, więc raczej prosiłabym o niezwracanie się
                do mnie w tej formie, ok? :)
                i jeśli prośba o radę jest w tym mieście zawracaniem głowy - przepraszam :)
                • Gość: nightdream Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:08
                  słyszałam coś gdzieś kiedyś o fryzjerze koło katolika, podobno niezły ale nie
                  mam żadnych namiarów co i jak.. kojarzy ktoś?:)
                  • mea Re: fryzjer - stylista 15.08.06, 12:19
                    Ja jednak proponuje Ci Norberta z "Kreatorium". Warto na niego poczekac i wydac
                    troche wiecej pieniedzy ( pan, ktory go szkolil jest teraz glownym stylista
                    L´oreala w Polsce). Norbert trafnie dobiera fryzury i pomimo, ze jestem dosc
                    krytyczna, nigdy sie nie rozczarowalam.
                    • Gość: aasd Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 12:21
                      Filip jest niezastąpiony w kreatorium... :/
                      • Gość: anka Re: fryzjer - stylista IP: *.22.radom.pilicka.pl 15.08.06, 14:55
                        ja polecam krzyska z twojego stylu na milej
                    • Gość: informator Re: fryzjer - stylista IP: 80.51.246.* 16.08.06, 11:46
                      a ja pamietam czasy kiedy zamiatal u Filipa, a teraz Pan Norbert
                      Stylista ...hmm czyli mozna w Radomiu kariere zrobic szybko
                      • rainbow22 Re: fryzjer - stylista 16.08.06, 15:28
                        Czy Filip jeszcze obcina w Radomiu? Na Focha miał swój salon. Z tego co mi
                        wiadomo już dawno miał być w Warszawie, a tu piszecie, że jest w Radomiu
                        nadal.... :) Hmmmm fajnie by było :)
                        • Gość: gość Re: fryzjer - stylista IP: *.gorzow.mm.pl 16.08.06, 17:18
                          Nie znam Filipa ale słyszałam o p.Renacie z Borków podobno dobrze strzyże i jest sympacio .Możecie WY to ocenić. DZIĘKUJE.
    • Gość: lok Re: fryzjer - stylista IP: *.udn.pl 15.08.06, 20:51
      Marta z ul.Lipowej, Celina z ul.Szewskiej, Janeczka z ul. Niecałej, Filip z ul.
      Konopnej, Franek z Franciskanskiej, Dobromir z Dobrej itd. itp.
      • mea Re: fryzjer - stylista 16.08.06, 17:24
        Filip juz nie pracuje w Radomiu. Od dawna ma salon w Warszawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka