nightdream 14.08.06, 00:01 Dobry fryzjer - stylista w Radomiu potrzebny.. :) jest tu taki, którego moglibyście polecić i nie będzie ryzyka, że ktoś mi na głowie obciacha coś dziwnego? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyr Re: fryzjer - stylista IP: *.udn.pl 14.08.06, 07:31 Człowieku kto to jest stylista, kreator. To puste słowo gdyż nie ma takiego tytułu. Kazdy może się tak nazwać w odróznieniu od prof. inz. itp.To słowo wymyslone na użytek reklamy. Czy przebojowość w języku ma przełozenie na zdolności manualne? Niektórzy zakładają ze w zakładzie fryzjerskim swiadczą gorsze usługi niż w salonie fryzjerskim,gabinecie fryzjerskim,studiu fryzur czy też uniwersytecie fryzur. Nie dajcie się omamić to tylo działanie na wyobraznię.Niestety na takie chwyty przeważnie nabieramy się my młodzi. Zapytaj raczej o dobrą fryzjerkę. Choć i tak kazdy ma inne potrzeby i gust. De gustibus non est disputandum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasd Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:42 wracając do tematu - też takowego szukam... najlepiej szybko... gdzie nie trzeba długo czekać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: fryzjer - stylista IP: *.chello.pl 14.08.06, 10:17 polecam Panią Monikę z salonu SZEHEREZADA TEL 340 25 12, ostatnio też byłam u Pani Ilony w salonie NICOLE nie znam dokładnego adresu ani telefonu ale jest to przy Czachowskiego za "Biedronką", robiłam u niej balejage i zrobiła go bardzo dokładnie, fryzury nie zmieniałam więć nie wiem czy ma jakieś pomysły. Koleżanka też bardzo chwali pana z salonu KACPER na Żeromsiego. ŻYCZĘ POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:21 fryzjer to człowiek, który obetnie Ci włosy tak jak poprosisz, choćby to było coś najbardziej bezsensownego... stylista to fryzjer, który doradzi jaki kolor pasuje, jakie uczesanie najlepiej będzie pasowało do kształtu twarzy, itp, itd... jest różnica... stylista to kreator.. jasne... co nie zmienia faktu że nie mam pomysły na fryzurę i chciałabym żeby ktoś mi doradził a niestety wszyscy fryzjerzy z którymi się spotkałam w radomiu- tną na jedno kopyto... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatka Re: fryzjer - stylista IP: *.53.udn.pl 14.08.06, 12:46 Polecam Norberta z salonu Kreatorium na ulicy Focha, niestety jest dosyc drogi samo strzyzenie ok 45 zlotych i umawiac sie tzreba na miesciac do przodu, ale efekty swietne! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:39 A ja polecam także p. Monikę z Szecherezady na Żeromskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczor Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:25 jednak Radom to wiocha, tandeta i pretensjonalność >salon Kreatorium, prawie jak "krematorium" szkoda, że nie zasięgnęli opinii językoznawcy teraz same salony, galerie, które nic wspólnego z kulturą nie mają, a fachowców jak nie było tak nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczor Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:29 > stylista to fryzjer, który doradzi jaki kolor pasuje, jakie uczesanie najlepiej > będzie pasowało do kształtu twarzy, itp, itd... wiesz, dobry fryzjer poradzi sobie z takimi problemami, chyba, że jest partaczem > stylista to kreator... tralaala....słowo creator, kiedyś było zastrzeżone wyłącznie dla Stwórcy, teraz byle patałach nadużywa jak może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 18:44 dobra! czepiasz sie!!! ja chce tylko w takim razie wiedziec gdzie jest TEN DOBRY FRYZJER w radomiu!! mala prosba, skoro nie masz nic madrego do napisania - nie pisz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:58 Mała, jest taka mała prośba do Ciebie, podziękuj dziewczynie, że Cię rozwija, a lepiej sama nie pisz, bo to nie BRAVO GIRLS, czy insze śmiecie.... ludzie podali adresy, jeśli nie odpowiada - to jedź do wawy i nie zawracaj głowy Słonko ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fry Re: fryzjer - stylista IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.08.06, 21:18 p. Dorota w salonie na poludniu - jeżeli chcesz coś awangardowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:06 za wszystkie adresy - woelkie dzięki, bardzo się cieszę że ktoś pomaga... i nie jestem ani Słonkiem, ani Małą, więc raczej prosiłabym o niezwracanie się do mnie w tej formie, ok? :) i jeśli prośba o radę jest w tym mieście zawracaniem głowy - przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 23:08 słyszałam coś gdzieś kiedyś o fryzjerze koło katolika, podobno niezły ale nie mam żadnych namiarów co i jak.. kojarzy ktoś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: fryzjer - stylista 15.08.06, 12:19 Ja jednak proponuje Ci Norberta z "Kreatorium". Warto na niego poczekac i wydac troche wiecej pieniedzy ( pan, ktory go szkolil jest teraz glownym stylista L´oreala w Polsce). Norbert trafnie dobiera fryzury i pomimo, ze jestem dosc krytyczna, nigdy sie nie rozczarowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasd Re: fryzjer - stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 12:21 Filip jest niezastąpiony w kreatorium... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: fryzjer - stylista IP: *.22.radom.pilicka.pl 15.08.06, 14:55 ja polecam krzyska z twojego stylu na milej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: fryzjer - stylista IP: 80.51.246.* 16.08.06, 11:46 a ja pamietam czasy kiedy zamiatal u Filipa, a teraz Pan Norbert Stylista ...hmm czyli mozna w Radomiu kariere zrobic szybko Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow22 Re: fryzjer - stylista 16.08.06, 15:28 Czy Filip jeszcze obcina w Radomiu? Na Focha miał swój salon. Z tego co mi wiadomo już dawno miał być w Warszawie, a tu piszecie, że jest w Radomiu nadal.... :) Hmmmm fajnie by było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer - stylista IP: *.gorzow.mm.pl 16.08.06, 17:18 Nie znam Filipa ale słyszałam o p.Renacie z Borków podobno dobrze strzyże i jest sympacio .Możecie WY to ocenić. DZIĘKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: fryzjer - stylista IP: *.udn.pl 15.08.06, 20:51 Marta z ul.Lipowej, Celina z ul.Szewskiej, Janeczka z ul. Niecałej, Filip z ul. Konopnej, Franek z Franciskanskiej, Dobromir z Dobrej itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: fryzjer - stylista 16.08.06, 17:24 Filip juz nie pracuje w Radomiu. Od dawna ma salon w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś