Dodaj do ulubionych

RAK PIERSI!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.08.06, 12:12
DZISIAJ DOWIEDZIAŁEM SIĘ ,ŻE OSOBA Z MOJEJ RODZINY ZAPADŁA NA TĘ STRASZNĄ
CHOROBĘ,prosze o info na tematy z tym związane , gdzie z kim pogadać,wsparcie
psychiczne ,lekarze,stronki internetowe wszystko co może nam
pomóc!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mix Re: RAK PIERSI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radnet.pl 20.08.06, 12:18
      www.google.pl/search?hl=pl&q=rak+piersi&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl
      • amikeo Re: RAK PIERSI!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.06, 15:26
        Świetne i pomocne forum, polecam!
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37372
    • Gość: aza Re: RAK PIERSI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:30
      Błagam żeby osoba chora nie leczyła się w Radomiu. Tylko Centrum Onkologii W
      Warszawie. Można dostać się bez skierowania. Jutro podam konkretne nazwisko
      Pani doktor. Najlepszej specjalistki. Z tym wyrokiem proszę troszkę zaczekać.
      Mam znajomą, która przez radomskich specjlistów była kierowana na zabieg. Po
      wizycie w Warszawie i powtórnych badaniach, okazało się, że nic takiego nie
      jest potrzebne to był włókniak.
      • Gość: xxxx Re: RAK PIERSI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.08.06, 11:43
        ...bardzo proszę o te namiary!!!!
    • Gość: pijana Re: RAK PIERSI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:13
      jak najszybciej do lekarza
      • comeback666 Re: RAK PIERSI!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.06, 16:57
        Jest taka dobra specjalistka - Pani dr Zawadzka. Ogölnie przyjmuje w Warszawie,
        ale do Radomia przyjezdza (do szpitala na Jözefowie) raz w tygodniu - chyba w
        srody. To jest na serio bardzo dobra specjalistka. Polecam Jej osobe. Juz
        jednej osobie z mojej rodziny uratowala zycie.

I musisz pamietac - rak piersi to nie jest zaden wyrok! Optymizm, wiara i chec
        walki bardzo duzo pomaga w leczeniu. Druga polowa sukcesu to dobrzy lekarze.
        Potrzebna tez jest odpowiednia kuracja zywieniowa w czasie trwania chorowy, no
        i po jej zakonczeniu. Poszukam informacji na temat tej kuracji - i podam
        niebawem linka. Dodam, ze taki sposob zywienia röwniez ma wplyw na przyszle
        zycie osöb, ktöre chorowaly na nowotwör.
        Co jeszcze moge dodac? Jesli to mozliwe - nie polecam chemii jako terapii -
        jeszcze bardziej niszczy organizm i wcale nie daje pewnosci wyleczenia. Bardzo
        pomocne sä ziola z vilcacory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka