Dodaj do ulubionych

Da Grasso kolejny BURAK!!

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 07:14
Zamówiłem pizze z pieczarkami szynką i papryka. Powiedziałęm wyraznie ze ma
być wypieczona, co pani sobie zanotowała. Powiedziałem to bo wczesniej
dostawałem z surowymi pieczarkami. Przychodze do domu otwieram a tam zimne
surowe pieczarki i zimna papryka...Nawet prosba zeby łaskawie podgrzali
bardziej nie daje skutku. Widac jak im zależy na kliencie. Wszystkim którzy
tam kupuja życze smacznego. Moja pizza poszała do kosza!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oooo Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: 195.205.136.* 24.08.06, 07:28
      tradedia biedactwo i niewiele brakowało a zjadłbyś niewypieczoną ale na całe
      szczęście zdrowy rozsądek przemówił-pewnie w ostatniej chwili i wyrzuciłes ją
      DO KOSZA!!! ŁAAAAAAAA dzielny ,rzekłabym bohater
      • Gość: ja Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: 82.139.50.* 24.08.06, 10:39
        da grasso- pizza dobra jedynie składników na niej jest jak na lekarstwo. W
        innym mieście gdy zamówiłam pizze w da grasso aż oniemiałam tyle było tam
        składników.Nie wiem czy Radom jest aż do bólu oszczedny czy to inny jest tego
        powod... Podkreślam, że cena w innych miejscowościach jest taka sama- a taka
        duża różnica.......
      • Gość: klient Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 10:56
        Pewnie to napisał pracownik pizzerni, jak się wydaje swoje pieniądze to towar
        ma być dobry, w tym przypadku pizza ciepła i zgodnie z prośbą klienta, bo
        srtacicie na tym. Ostatnio z tego samego powodu zamówiłem pizze w telle pizzy,
        bo zpłacę 3zł więcej, ale mam co chcę. Rzeczywiście ostatnia moja pizza z da
        grasso to było prawie samo ciasto, dodatków jak na lekarstwo za 17zł. To
        przesada! Czeka sie nawet póltorej godziny na dostarczenie, jak ma byc ciepła
        • Gość: q. Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 11:19
          To rzeczywisce musi byc lipa, skoro tak narzekacie... Powiem tak, dopoki
          mieszkalem w Radomiu to zamawialem zawsze z Telepizzy pizze bo wydawala mi sie
          dobra... Potem pojawilo sie Da Grasso, do ktorego lazil moj brat po szkole i
          nigdy sie nie skarzyl. Twierdzil, ze w Da Grasso pizza jest najlepsza... Coz ja
          nie pamietam smaku radomskiego Da Grasso, bo moze udalo mi sie z 1 raz zjesc
          stamtad pizze...
          Natomiast teraz mieszkam w Wawie i kiedy wspolnie z sublokatorami chcemy
          zamowic sobie pizze to wybieramy Da Grasso.
          Poczatkowo eksperymentowalismy ze wszystkim (TelePizza, Da Grasso, Dominium,
          Pizza Box)... No i wyszlo ze najlepsza jest naprawde w Da Grasso, a sosu
          czosnkowego jak u nich nie ma nigdzie.. No i duza pizza to duza pizza :)
          Cenowo jest mniej wiecej podobnie, zalezy jaka pizze sobie zamowisz, no i cena
          za dojazd...

P.S. Btw, polecam pizze góralska w Dominium...
          • comeback666 Tylko TelePizza! 24.08.06, 11:46
            Odkad nie ma mnie w Radomiu - brakuje mi TelePizzy. Ale, jak we wrzesniu wpadne
            tu na pare dni, to pierwszä rzeczä, jakä zrobie - bedzie wizyta w TelePizzy na
            Michalowie. Przez tyle lat, co zamawialem tam pizze, nigdy nie zmienila ona
            smaku! Zawsze byla smaczna! Skladniköw bylo duzo! A jak sobie pomysle o tym
            pikantnym sosie Jalapeno, to az slinka mi leci... ;) Tylko TelePizza!
            • Gość: driver Re: Tylko TelePizza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:00
              bdobra pizza jest w legendzie na pilsudskiego.
              jest tez nowa pizza na ul. szczesliwej, jakas siec quatrro czy cos.
              pizza jest nieduza ok 14zl. ale smaczna i nie taka sucha jak w dagrasso, i na
              innym ciescie, jakims takim zytnim, gruby, polecam nr 5.
              • Gość: webster Re: Tylko nie TelePizza! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 15:27
                ble
    • Gość: informator Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: 80.51.246.* 24.08.06, 14:26
      potwierdzam ze w innych miastach da grasso to calkiem inna pizza z duza iloscia
      dodatkow i gestym sosem a nie to co u radomiu wodnisty sos i coraz mniej
      dodatkow, a i obsluga Pan za lada pozostawia do zyczenia.
    • Gość: młoda Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: 82.139.43.* 24.08.06, 14:33
      najlepsza jest domowa 30 minut roboty a koszt około 10 zł i dodatków ile chcesz a da grasso na początku była suuuper ale potem się popsuło zimno ubogo i spalone:) pozdrawiam smakoszy
    • Gość: Natalia Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 15:09
      Zamawiaj bez pieczarek wtedy będziesz zadowolony mniam mniam
      • Gość: Jajko Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 18:33
        Wiedziałem zeby nie zamawiac z pieczarkami ale chcialem zrobic przyjemność
        dziewczynie bo lubi. Nigdy wiecej tam niepójde, jedyne comaja dobre to zapach z
        wentylatora który czuc na michałowie i tyle. Ktoś wie czy z legendy mozna
        zamawiac do domu??
        • comeback666 Re: Da Grasso kolejny BURAK!! 24.08.06, 19:50
          Rzeczywiscie - zapach z wentylatora jest ladny. Ale to wszystko!
          Zapraszam 500 metröw dalej do TelePizzy!
          • Gość: klient Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 21:00
            ciekawe ile watkow jest "sponsorowanych" ?
            w radomiu zaczela sie walka o klienta ponizej pasa...
            ciagle ktos pisze o jakies pizzeri ze bylo do bani, a moze kazdy nie zre gdzie
            chce i przestanie nawijac np.: ze byla zimna i spalona bo to jest smieszne !

ja mam ulubiona pizzerie, gdzie pizza duza to duza, nie musze dostawac drugiej
            gratis jak chce tylko jedna, a cena jest przystepna i nie musze 30 min
            analizowac ulotki co jest teraz w promocji w lokalu zeby nie byc wyrznietym...

...i tyle
            • amikeo Re: Da Grasso kolejny BURAK!! 24.08.06, 21:04
              Tak, pieczarki w DaGrasso są... cięzkostrawne. Wodniste, surowe, niedobre. Nie
              ma dobrej pizzy w Radomiu niestety.
    • Gość: ollla Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 21:30
      Najlepsza pizza jest w Mielnie cieniutkie ciasto duuuużo dodatków ale nie
      surowych , gorąca pachnąca i tylko 12 zł . Spróbujcie bilety P.K.P nie są
      drogie.
      • comeback666 Re: Da Grasso kolejny BURAK!! 24.08.06, 21:38
        he he - w Mielnie smakujä mi zapiekanki, ktöre sä baaardzo dlugie - okolo 85 cm
        dlugosci ;) Smak ich jest wspanialy ;)
        • Gość: olla Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 22:21
          Zebyś wiedział są wspaniałe mniam mniam
          • comeback666 Re: Da Grasso kolejny BURAK!! 24.08.06, 22:26
            no wiem - wkoncu zajadalem sie nimi...
            • Gość: Jajko Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 22:37
              Najlepsza pizza jaka do tej pory jadłem w polsce jest w płocku w lokalu PIZZA
              KILLER, goraco polecam jak tam bedziecie...
              • Gość: max kolonko Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.06, 22:45
                Już jade bo mi checi narobiłeś.
                • Gość: Pablo_25 Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:23
                  Rany w Da Grasso to już nie kupowałem pizzy z pół roku. kiedy nie zamówie to
                  albo nie dopieczona albo przypalkona. Kto wogole pozwala robic takie gó.. pod
                  logiem tak znanej firmy w polsce. ja osobiscie polecam pizze z Teatralnej
                  najlepiej 30 kosztuje 15zł i jest wysmienita. Niezła pizze dają również w
                  groszu. Telepizzy nie porównuje nawet gdyż pizza tam kosztuje grubo ponad 30zł
                  a z ta te pieniądze spokojnie kupił bym Pizze Hut ale niestety tej nie ma w
                  Radomiu.

• Gość: Jajko Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 00:03
                    No i historia sie powtarza. Dzis znajomi kupili pizze( jesli mozna tak nazwac
                    to cos ) i była surowa( ciasto gumowe i nie dopieczone)po srodku a reszta
                    gumowa. Pozdrawiam właścicieli. Chyba po tym jak dziewczyna właściciela
                    roz***ala samochód na skrzyżowaniu na żółkiewskiego nie mogą dojśc do siebie i
                    zapqanować nad interesem. Zycie toczy sie dalej a pizza w da grasso to dlej
                    jeden wielki CH..!!
                    • Gość: maciek Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 00:32
                      ale gosciu jestes beznadziejny !
                      co cie obchodza sprawy prywatne corki wlasciciela? skad masz takie informacje?
                      kelnerka ci powiedziala? czy jak twoi znajomi zjedza pizze to zaraz do ciebie
                      zdzwonia z informacja jaka byla
                      ?
                      masz chyba zamiast glowy jajko jesli ktos uwierzy w twoja beinteresownosc w
                      pisaniu oczerniajacych opinii na temat da grasso :D

to ze ta pizzeria jest dobra swiadczy fakt ze ma klientow, a w pozostalych sa
                      conajwyzej pustki (poza weekendem)

mysle, ze wyrazilem sie jasno, ze co za glupoty bys nie napisal to pizza z da
                      grasso bedzie miec stalych klientow, ktorzy lubia zjesc duza pizze z 2 sosami
                      za przystepna cene.
                      • Gość: Mi Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 14:05
                        Jadłam tylko raz pizzę w Dagrasso z pomidorami i pieczarkami. Pieczarki były
                        surowe i było ich za dużo, więc cały sos z nich poszedł w ciasto. W Legenda
                        cafe jest naprawdę pyszna pizza i duża pizza jest dużą pizzą a nie jak w
                        Dominium...
                      • Gość: smakosz Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.pr.radom.net 27.08.06, 15:43
                        Jedyym atutem Da Grasso to cena i tu się kończą atuty. Dalej to rozczarowanie i
                        złość na samego siebie że wtopiłem kase. Pozdrawiam i nie polecam żadnej pizzeri
                        żeby nie było że jestem z konkurencji.
                        • Gość: Jajko Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 15:54
                          Macieju policz posty które są za da grasso a które przeciw i sam sie zastanów.
                          Jajko mam a ty masz balasa( pewnie jestes pracownikiem bo nikt nie chwali tej
                          pizzeri). A dwa sosy no super to naprawde atut. Mylsle ze sosy powinny
                          kosztowac 19 zł a pizza powinna byc gratis. Pozdrawiam Cie macieju serdecznie!
                          • Gość: mmm Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.algo.radman.pl 28.08.06, 19:50
                            ja jestem za!!!tylko nie zamawiam nigdy pieczarek i pomidorów i wtedy jest
                            bardzo dobra bo faktycznie z tymi składnikami jest surowa i nie dobra:)ale jak
                            ktos potrafi dobrac sobie skladniki to mu smakuje:P
    • Gość: LOOL tak to jest jak sie najpierw placi, pozniej oglada IP: *.internet.radom.pl 29.08.06, 18:18
      hahahha dobrze ci tak, moze wreszcie sie nauczysz ze powinienes najpierw
      sprawdzic za co placisz :)
      • Gość: Jajko Re: tak to jest jak sie najpierw placi, pozniej o IP: *.tkdami.net 29.08.06, 19:12
        mmmm to nie tak. W normalnym lokalu wszystko powinno być dobre a nie kombinowac
        co zamówic zeby normalnie zjeść. A niedopieczonego ciasta na srodku raczej
        chyba nie zmienie na normalne...
    • Gość: MASTER To miałeś pecha!!!!!!! IP: *.77.udn.pl 29.08.06, 20:08
      Kilka razy zamawiałem w Da Grasso pizze Calzone.Zawsze była cieplutka,
      chrupiąca i pyszna!!!Pozdrawiam!:-)
      • Gość: pycha Re: To miałeś pecha!!!!!!! IP: *.tkdami.net 04.10.06, 20:08
        a ja tam zapraszam do pizzeri winchester na potoku i jest jak zawsze kozak,jem
        tam od samego początku , czytam tak te posty i chyba mało ludzi wie że taka
        pizzeria istnieje. Pozdrawiam.
        • Gość: ania Re: To miałeś pecha!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:55
          a moge prosić kontakt do pizzeri winchester nad potokiem?
      • Gość: LIFE Re: To miałeś pecha!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 04.10.06, 21:40
        pizza chrupiaca? fuj, czlowieku wiesz co to jest pizza?
    • Gość: nabrany tak samo Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.228.udn.pl 04.10.06, 22:45
      Jak chcesz to już o niebo lepiej w tele pizzy tylko może nazwa ci sie kojarzy z
      czyms bardzo pospolitym a chciales komus zaimponować. Wierz nam jestesmy
      dorosłymi ludżmi i po wpadkach w różnych pizzeriach zamawiamy tradycyjnie w tele
      ( domino tez dobra)
      • Gość: Jajko Re: Da Grasso kolejny BURAK!! IP: *.tkdami.net 05.10.06, 17:40
        W tym momencie w radomiu dobra jest w Legendzie, TelePizzy i w Teatralnej.
        Pizzy Winchester nie jadłem wiec sie nie wypowiem. A ludzi odwiedzajacych da
        Grasso poprostu nie rozumiem...
        • ernest34 Da Grasso THE BEST!!!!! 05.10.06, 23:47
          Chodze do dagrasso od poczatku jej istnienia. Nie wyobrazam sobie zjesc jakiegos
          innego scierwa w tym miescie! Ciasto tam jest boskie i skladników nie żałuja na
          pizze. W LEGEDZI?? TELE PIZZZY?? W TEATRALNEJ??? Człowieku w jakich ty spelunach
          sie stołujesz???? LOL! BABOL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka