Dodaj do ulubionych

Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu "P...

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 23:55
Myślę, że to gentura zrobiła kampanię Marcinkowskiemu. Obserwujcie uważnie,
w których następnych miastach odbędą się te koncerty. Czy przypadkiem nie tam
gdzie rządzą czerwoni?
Obserwuj wątek
    • Gość: FranekS Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu "P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 08:03
      Jakie były koszty organizacji tej hecy ? Setki tysięcy złotych ! Pozamykane
      ulice, dezorganizacja życia. DANONE zrobiło sobie kampanię reklamową. Wybór
      miejsca na takie rykowisko w centrum miasta - PORONIONY POMYSŁ. Głodne dzieci
      to tylko dekoracja, pretekst.
      • Gość: radomiak Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: 82.139.49.* 28.08.06, 09:10
        Reklama dla Danona i Marcinkowskiego przed końcem kadencji to wielkie jaja.
        Tylko szkoda tych wszytkich głodnych dzieci że przy tak szczytnym celu znajdują
        się ludzie starający się wykożystać sytuacje dla własnej prezentacji, a i byli
        też tacy co stali w kolejkach w sklepach nie za żywnością dla dzieci tylko za
        alkoholem a 1/2 z nich była już podchmielona. No bo jak się bawić po radomsku
        bez wódeczności? KOCHAM RADOM!
        • Gość: simba Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: *.tkdami.net 30.08.06, 06:00
          A może któryś z Was, puste łby wejdzie sobie na stronę
          www.podzielsieposilkiem.pl albo www.bankizywnosci.pl i zobaczy, kto to robi, po
          co i dla kogo? Trzeba być bezmózgim bydlakiem, żeby przy tej okazji sugerować,
          że komukolwiek w Radomiu Danone z Poslatem robią kampanię i na dodatek to że
          jest to agentura. Nie sądziłem, że na tym Forum pojawi się duch Macierewicza ...
          ale jak sie okazuje choroby psychiczne też są jak widać zaraźliwe.
    • Gość: Radomianka Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu "P.. IP: *.radom.net 28.08.06, 08:18
      Byłam z rodziną i znajomymi z innego miasta wszyscy byliśmy grzecznie mówiąc
      rozczarowani organizatorzy w ogóle nie maja pojęcia o przygotowywaniu takich
      imprez nagłośnienie było okropne i to samo z lokalizacją.Jest tyle "dobrych"
      miejsc na takie imprezy np lotnisko,Borki Itp a nie gnieść ludzi jak sardynki
      • Gość: wawek Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 09:13
        Kolejny raz okazalo sie ze w tym miescie nie ma ludzi ktorzy potrafia
        zorganizowac cos w profesjonalny spób, bo lokalizaja takiej imprezy w centrum
        miasta to chory pomysł. Przyjechalem na Żeromskiego z dwójka dzieci i nasz uzial
        ograniczył sie do przepchania przez tłum ludzi od parku w strone Sezamu i nawet
        dzieci nie chciały zostać w takim ścisku i wolały wrócic do domu.
    • Gość: uczestniczka Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu "P.. IP: *.radom.net 28.08.06, 10:07
      ja również byłam z dziećmi i to była najgorsza rzecz jaką zrobiłam dzieci
      płakały przerażone tym tłumem przepychajacymi sie ludzmi z piwami nie mówiąc o
      tym,że nic nie było słychać.Poroniony pomysł robić w centrum miasta taka impreze
      • Gość: aga Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: *.internet.radom.pl 28.08.06, 10:15
        bosh faktycznie ale wy ludzie marudy jestescie nie mialam super miejscowki pod
        scena ale cos tam widzialam ze slyszeniem tez wsio okey to byl koncert logiczne
        wiec bylo ze bedzie mnostwo ludzi i wiadome jest ze dzieci nie maja szans ze
        starszymi jesli chodzi o sile przebicia sie przez tlum,nie powinno tak byc no
        ale coz zrobic,pozdrawiam wszystkich ktorym choc troche koncert sie podobal
        • Gość: ~gosc Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 10:18
          Mi sie podobalo, to fakt ze ludzi bylo sporo i byl duzy tlok ale w koncu takie koncerty u nas w Radomiu to rzadkosc wiec chyba nei ma co narzekac
        • Gość: asdf Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: *.tkdami.net 29.08.06, 19:25
          aga jestes glupia ;] pisz po polsku. ;/
      • bad_apple Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu 28.08.06, 18:01
        Gość portalu: uczestniczka napisał(a):

> ja również byłam z dziećmi i to była najgorsza rzecz jaką zrobiłam dzieci
        > płakały przerażone tym tłumem przepychajacymi sie ludzmi z piwami nie mówiąc
        o
        > tym,że nic nie było słychać.Poroniony pomysł robić w centrum miasta taka
        imprez
        > e

A bylas kiedys na koncercie?? Takie wlasnie sa uroki koncertu. To chyba
        normalne, ze ludzie chca sie pobawic. A dzieci to sobie na piknik mozesz zabrac
        a nie na koncert, gdzie bawi sie kilka tysiecy ludzi. Koncert byl darmowy to
        ludzie powinni przewidziec co sie tam moze dziac. Ja na pewno bym tam ze sowim
        dzieckim nie poszedl. Co innego na koncert platny w sali lub jakims
        amfiteatrze. Dziwie sie ludziom ktorzy przyszli na koncert z malymi dziecmi.
        Nie wiem czego sie spodziewaliscie?
    • Gość: Thorez Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: 82.160.218.* 28.08.06, 10:18
      jiedna wielka organizacyjna KLAPA. Jak to możliwe, że nagłosnienie po bokach i
      z tyłu estrady jest o niebo lepsze niż z przodu? Żeromskiego i to jeszcze w tym
      miejscu kompletnie się do tego nie nadaje! Telebim również nie spełnił swojej
      funkcji. Po 30 minutach wróciłem do domu i w spokoju dokończyłem oglądanie
      przed telewizorem.
    • Gość: Ell Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu "P.. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 10:44
      Czy w Radomiu są tylko sami malkontenci? Nie do wiary:( Jak czytam Wasze wypowiedzi robi mi się niedobrze. LUDZIE więcej dystansu. Malkontentom się nie wiedzie to sprawdzone! Cieszcie się zamiast narzekać :)))
      • Gość: biedak zRadomia Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:03
        Biedny i bezrobotny Radom pierwszy w kraju daje jedzenie do banku żywnosci . a
        sam głoduje ? Wspaniała postawa władz w imieniu nas ????? ZŁA lokalizacja
        imprezy bo skoro tereny przy Chrobrego opylone to został zasra..y park.A
        ALKOHOLIZACJA SZŁA NA CAŁEGO.I po co te kazania > Nie piję nie palę to władzę
        rozwale- bo spadną wpływy do budżetu z handlu spirem i papierosami
        << .Pozdrawiam radnego Lan.....o.
    • Gość: zizi Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu "P.. IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:02
      Staram się podchodzić racjonalnie, ale niestety, koncert - lipa. Nagłośnienie -
      tragedia. Tłum mi nie przeszkadał, wiadomo - koncert. Ale zły wybór miejsca,
      myślę,że między innymi dlatego zrąbane nagłośnienie. ładnie to wyglądało ale ja
      naprawdę 30-40 metrów od sceny słyszałem hałas a nie muzykę. Więcej takich
      imprez ale w odpowiednich miejscach np.: ul. Chrobrego (nad rzeczką), stadion
      Broni na Narutowicza, Borki, Lotnisko.
      • Gość: Pablo Bałagan IP: 82.139.32.* 28.08.06, 11:17
        Stałem 40 metrów od sceny w centralnym punkcie tłumu. Z nagłośnieniem było w
        porządku. Najgorzej śpiewało się chyba Kiljańskiemu. Basy i fortepian
        zagłuszały jego śpiew w piosence "I don't know...". Poza tym po koncercie
        został, że tak powiem, taki "burdel", że aż WSTYD! Puszki, szkło, papiery... To
        wszystko leżało na naszym deptaku!!! WYSYPISKO ŚMIECI!
    • Gość: gosc Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu "P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:27
      dla mnie to był jeden wielki hu. , żle zorganizowane, mało miejsca nie było sie
      gdzie ruszyć , powinno byc to zorganizowane albo na centrum handlowym M1 albo
      na lotnisku gdzie jest duzo miejsca , napewno nie było by tak jak na
      zeromskiego telebim zle ustawiony nagłosnienie tak samo, dla mnie to nie była
      to wielka atrakcja i nie jest to tylko moja opinia bo uwaza tak bardzo duzo osób
      • Gość: mendez Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: *.internet.radom.pl 29.08.06, 20:02
        Ludzie z Radomia jesteście ejednym wielkim zaściankiem i chyba nie bywacie na
        koncertavch w Europie. Nagłośnienie to mają dobre tylko kapele z pierwszej
        ligi, te ktore mają swoje tourbrygady i swoje piece. Syf jaki zostaje po
        koncertach w Anglii czy Niemczech jest ogromny, ale najbardziej przegięła pani,
        która żali się że był tłok. Na koncerty The Rolling Stones dzieci są wpuszczane
        tylko na stadiony i do tzw Music Hall lub Music Theatre. Na lotniskach i
        otwartych terenach małolaty nie mają wstępu. To tak jkby mieć pretensje do
        garbatego że ma proste dzieci!
        • Gość: simba Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu IP: *.tkdami.net 29.08.06, 21:06
          100% racji, mendez. Niestety, to jest właśnie Radom. Po takich postach na
          miejscu Polsatu emitowałbym przez miesiąc antyeklamę: oganizatorzy imprez!!!
          omijajcie to miasto szerokim łukiem, bo niezależnie, co zrobiie i tak powiedzą
          Wam: po Ch... żeście tu przyjeżdżali ?
          • bad_apple Re: Radom pierwszy w tegorocznej edycji programu 29.08.06, 22:02
            Zgadzam sie. Ludzie w Radomiu chyba nigdy nie byli na koncercie z prawdziwego
            zdarzenia. Przyszli za darmoche i dziwia sie, ze byl tlok. Zabieraja ze soba
            male dzieci jakby nie mogli przewidziec jaka atmosfera panuje podczas koncertu.
            Nie wiem czego niektorzy sie spodziewali. To nie Sopot czy Opole...Poza tym,
            jak chcecie rodzinnej atmosfery to chyba piknik bylby bardziej odpowiedni, a
            nie darmowy koncert na pare tysiecy ludzi. Ja tam lubie koncertowa afmosfere i
            zadne techniczne niedociagniecia mi nie przeszkadzaly. Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka