Gość: rrr IP: 212.106.147.* 29.08.06, 01:33 JaDAr to prywatny folwark pana K. kibice czekaja na precyzyjne rozliczenia za wynajem hali. Mam nadzieje ze miasto nie da ani zlotowki na prywaciarza.niech sie sam martwi. Tylko Czarni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DEMO do rrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:45 A ty qrwa bedziesz na mecze przychodził. Jak narazie to własnie Jadar jest jedyna druzyna reprezentujaca Radom w grach zespołowych w najwyzesz klasie rozrywkowej... kolejna zbuntowana ciota... PAL GUME ZWIJASIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Pawliński kapitanem Jadaru IP: *.radom.pilickanet.pl 29.08.06, 08:58 do DEMO: popieram, ta ich reteoryka jest żenująca. Mam nadzieje że mecz beda ogladac w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAA... Re: Pawliński kapitanem Jadaru IP: *.tkdami.net 29.08.06, 09:37 Panowie to są przewaznie fanatyczni kibole Radomiaka , ktorzy maja kompleks nizszosci , musza poprostu odreagowac po niepowodzeniach swojej druzyny i odgryzsc sie na sympatykach - Jadaru, - piszac te szowinistyczne i bzdurne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demo Re: Pawliński kapitanem Jadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:12 fanatyczni kibolami Radomiaka bym ich nie nazwał.... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grudi JADAR! IP: 82.139.43.* 29.08.06, 11:36 JADAR RADOM PANY! KOSTKA BRUKOWA RLZ! TAK, TAK, !! KOCHAM JADAR! KOCHAMA PANA KUPIDURE!! PIEPRZE, CO TO TRADYCJA, HONOR, - CH** Z TYM! PIEPRZE, ZE ZAWODNICY PO ZDOBYCIU AWANSU PIERWSI PODESZLI DO KIBCICOW CZARNYCH ABY SIE RAZEM Z NIMI CIESZYC Z AWANSU! PIEPRZE ZE CALA POLSKA SIE Z NAS SMIEJE!PIEPRZE ZE MOJ KOCHANY KLUB NAWET NIE MA SWOJEGO FORUM INTERNETOWEGO, ANI KIBICOWSKIEGO FAN-SITE'U! PIEPRZE TO ZE NA DECYDUJACYM O AWANSIE MECZU POL SALI RYCZAłO "WKS, WKS! HAHA, W TO MI GRAJ, TADEK! PIEPRZE ZACHOWANIE KIBICóW CHEMIKA, KTORZY WYMIENILI SIE KOSZULKAMI I POSZLI NA PIWO Z KIBICAMI CZARNYCH, A NIE Z NAMI! PIEPRZE TO, ZE NA ZADNYM SIATKARSKIM FORUM NIKT NIE UZYWA NAZWY "JADAR", TYLKO "CZARNI"! pzdr dla prawdziwych kibiców :) jeszcze kiedys jadar przestanie nas sponsorowac, nazwa "Czarni" wróci, a wy, sezonowcy, zwariujecie, bo nie pojmiecie, co sie stalo i czemu wasz kochany klub stracił nazwę :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ops Re: JADAR! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 29.08.06, 11:56 ale wy jestescie po..i!! juz nudne sie zrobilo wrzucanie na jadar a chwalenie czarncyh! ludzie żyjmy codziennoscia czarncyh juz nie bedzie i trzeba sie z tym pogodzic! a poki co trzeba chuchac i dmuchac na jadar bo nic innego na tym poziomie w tym miescie nie ma i dlugo nie bedzie! a na pewno pilki noznej bo radomiak to DNO beda tylko spadki daje 10 lat a przy struga bedzie klasa okregowa... a poza tym to jest temat o nowym kapitanie Macieju Pawlinskim, ktory wedlug mnie zostal slusznie wybrany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr brawo Grudi! IP: 212.106.147.* 29.08.06, 13:49 zaklad ze jak pan K. dojdzie do wniosku ze nie da sie juz z siatkowki zadnej kasy wycisnac to odejdzie i nic z jadaru nie zostanie? Powroci prawdziwa nazwa klubu. Naprawde nic nie mam do Jadaru, tylko dlaczego nie zaczynali od 3 ligi jako no2y klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grudi Re: JADAR! IP: 82.139.43.* 29.08.06, 16:14 i znowu pierd****** w stylu zwyklych, niezorientowanych, biednych jadarynek - ludzie, klubu "CZARNI" nie ma chwilowo, zrozumcie to!! JADAR musiałby naprawde dlugo pociągnąć, żeby nazwa klubu wbila nam sie tak w serca jak "Czarni". Skad wiesz ze juz NIGDY nie wroci tradycjna nazwa klubu? Pytam sie ciebie, skąd? I skad do kutwy nędzy wiesz ze Radomiak w przeciągu 10 lat bedzie gral w okręgówce? Przypomne wam, co zrobili kibice GKS-u Katowice bodajże 4 lata temu, co robią kibice AZS-u Częstochowa, Grześków Kalisz itp itd. Gdy Legia miala w swojej nazwie nazwe sponsora "Daewoo" - nikt o zdrowych zmyslach nie krzyknął na trybunie w ten sposób. Klub to klub, sponsor to sponsor. Nie umiecie odróżnić? Wyobrazie sobie ze w takich tarapatach jak Czarni znajduje sie Radomiak (wcale nie taka nieprawdopodbna wizja) - pojawia sie sponsor, dajmy na to OSRAM, wlascicielowi firmy cos sie we łbie przewrocilo i zmienia nazwe na OSRAM RADOM, a dotychczasowych kibicow olewa ciepłym moczem. Co, takie same tsksty jak teraz do nas rzucalibyscie do kibiców Radomiaka? Nie gotowałoby sie cos wam w sercu podczas krzyczenia "Osram, do boju!!"? Wiekszosc z was ma wiecej niz 13 lat, powinniscie znac takie pojecie jak honor. Ja sie na pewno panu Tadziowi kupic nie dam, i nie bede żywą reklamą jego nędznej firmy. Aha, i prosze - po pierwszym meczu ze Skrą nie podniecajcie sie jak to chwalił was pan Swędrowski wespół z Wójtowiczem, bo wszyscy dobrze wiemy ze wg niego najlepsi kibice to ci ze Skry i Warszawy. Mam nadzieje ze zrozumieliscie o co mi chodzi ;] Jestem ciekaw, dlaczego na ZADNYM forum internetowym przeznaczonym dla kibiców z całej Polski nie ma ani jednego kibica Jadaru. Bardzo jestem ciekawy. Pozdro dla tych z "młyna" Jadaru ktorzy nie wiedza czemu jeden czlonek druzyny ma inna koszulke i do ilu pkt gramy seta. Gorące buziaki :* :D:D:D Powodzenia na wyjazdach do Rzeszowa, Częstochowy, Bydgoszczy :P PS. Mam w nosie czy gadanie o Czarnych jest nudne czy ciekawe - grunt ze ktos tego nie rozumie i trzeba mu non stop tłumaczyc. Do szkoly tez nie chodz, bo jest nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebi do grudi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:26 Ty chyba dawno nie jeździłeś po lesie w bagażniku. Wyjadaj mi trufle z pupy, Ty nieokiełznany złamasie. Podsumowywując, jestem zmuszony rzec, że wyglądasz mi na stolcolubnego szczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trala Zebi. jestes chory, prawda? IP: *.devs.futuro.pl 29.08.06, 20:28 nikt o zdrowych zmyslach tak by nie napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Pawliński kapitanem Jadaru IP: *.radom.pilickanet.pl 29.08.06, 14:55 Nie zaczynali bo była bylaby to glupota. Trzeba zrozumiec jedno, klub Czani zostal postawiony w stan likwiadacji i jako taki nie istnieje, no moze w sercach kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grudek Re: Pawliński kapitanem Jadaru IP: 82.139.43.* 29.08.06, 16:00 skoro nie zaczynali od III ligi, to znaczy ze to jest caly czas ten sam klub - tyle ze pod zmieniona nazwa. btw czy tylko ja zauwazylem ze kibice jadaru nie maja ZADNYCH normalnych argumentow i mowia caly czas "skonczcie juz, czarnych juz nie ma i nie bedzie (gó.. prawda ;))", a ponadto 50% robi takie byki ze plakac sie chce? kto nie wierzy - proponuje odwiedzic strone grono.net i poczytac temat "KS JADAR CZARNI RADOM". Odpowiedz Link Zgłoś