Dodaj do ulubionych

Bravo Radomiak!

IP: *.client.dsl.net 30.08.06, 19:55
!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • bad_apple Re: Bravo Radomiak! 30.08.06, 21:04
      ta, brawo brawo:( Panowie znow dali czadu i przegrali u siebie 2gi mecz. Ehh, z
      czym do II ligi...
      • Gość: Ciekawy Re: Bravo Radomiak! IP: *.udn.pl 30.08.06, 21:18
        To jaki był w końcu wynik?
        • bad_apple Re: Bravo Radomiak! 30.08.06, 21:23
          Radomiak sie nie popisal i przegral 1:2. Tak przynajmniej jest napisane na TG1.
          • Gość: KR! Re: Bravo Radomiak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:27
            Nie byłem na meczu ale szkoda mi Radomiaka , nic się nie stało chłopaki nic się
            nie stało!
            • Gość: E. Re: Bravo Radomiak! IP: *.tkdami.net 30.08.06, 21:36
              Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię! Bo najlepszy w świecie jest, nasz
              RADOMIAK RKS!
            • Gość: mkb Re: Bravo Radomiak! IP: *.client.dsl.net 30.08.06, 21:42
              Jak to sie k...a nie stalo!Przeciez przegrali mecz!"nic sie nie stalo" to chyba
              najdurniesze zawolanie po przegranym meczu.Przeciez gdy pilkarze beda po kazdym
              przegranym meczu slyszeli "nic sie nie stalo" to wniosek jest jeden:po co
              wygrywac skoro nawet kibice twierdza,ze nic sie nie stalo.
              A swoja droga z tm skladem Radomiak nie wroci do 2 ligi.
              • Gość: E. Re: Bravo Radomiak! IP: *.tkdami.net 30.08.06, 21:50
                Oczywiście lepszy jest doping, którzy nasi kibice stosują wobec piłkarzy po
                przegranym meczu. Plucie na ich głowy, wykrzykiwanie wulgaryzmów, rzucanie w
                nich śmieciami. Tak, w ten sposób na pewno chłopcy dotrą nie tylko do II, ale i
                Ekstraklasy!
                • bad_apple Re: Bravo Radomiak! 30.08.06, 21:57
                  Jasne, ze trzeba dopingowac Radomiaka. Szkoda tylko, ze tak czesto tylko taka
                  przyspiewka pasuje do jego wynikow...
    • Gość: mkb Re: Bravo Radomiak! IP: *.client.dsl.net 30.08.06, 22:08
      Uwazam,ze doping jest potrzebny nawet po przegranym meczu.Ale to "nic sie nie
      stalo" po prostu mnie wkurza.
      Mozna tak mowic po jednej "wpadce" ale w Radomiu od 3 lat to najczesciej
      wykrzykiwane zdanie po meczu.
      Czasami trzeba powiedziec cos "mocniejszego" zeby zaczeli cos zmieniac.

Gdybys Ty mial pracownikow , ktorzy ciagle olewali swoja prace to tez bys im
      mowil "nic sie nie stalo" i nadal placil forse?Nie sadze.

Granie w pilke to praca jak kazda inna.I naprawde nie wierze,ze ci pilkarze
      graja dla nas.Oni graja dla siebie tzn.dla kasy.A skad maja kase?Miedzy innymi
      od nas - kibicow.A skoro im placimy to musimy wymagac.Wiec nie gadajcie ,ze nic
      sie nie stalo.Brzmi to co najmniej smiesznie.
    • kamyk998 Re: Bravo Radomiak! 31.08.06, 15:16
      Radomiak dno.
      • mirkazbom Re: Bravo Radomiak! 01.09.06, 20:46
        Radomiak do gnoju!Up,przepraszam.Radomiak do boju!
        • Gość: KR! Re: Bravo Radomiak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:01
          W niedzielę wygramy Nadnarwiankę Pułtusk pokonamy!Do boju do boju RADOMIAK!
          Klubie KLubie Ty mój ukochany!
    • Gość: olo Re: Bravo Radomiak! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 21:07
      jedyna rzecz co łączy prawdziwych radomian to Radomiak !!! reszta to goscie z
      budek skeryszewskich lub łyki radomskie !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka