Gość: Ula IP: *.teleton.pl 05.11.01, 00:22 W Radomiu okradli mnie na stacji paliw. W ciagu 4 minut. Wybili szybe w samochodzie, ukradli notebooka, aparat cyfrowy i lornetke. Kamere monitorujaca stacje paliw - tez ukradli. A co. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaboom Re: Radomscy zlodzieje IP: 10.0.0.* 05.11.01, 01:09 Gość portalu: Ula napisał(a): > W Radomiu okradli mnie na stacji paliw. W ciagu 4 minut. Wybili szybe w > samochodzie, ukradli notebooka, aparat cyfrowy i lornetke. Kamere monitorujaca > stacje paliw - tez ukradli. A co. Eshh, szybcy sa, az mi sie przypomniala opowiesc o klopotach McLarena ktory tracil za duzo czasu przy zmianie opon w boxach wiec postanowiono zatrudnic mlodych Polakow aby sie tym zajeli, niestety po 1 wyscigu ich zwolniono.. czemu?? Poniewaz w ciagu 7 sekund zdjeli wszystkie kola, przemalowali bolid i sprzedali go Ferrari... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Radomscy zlodzieje IP: *.pl 05.11.01, 01:27 Gość portalu: Ula napisał(a): > W Radomiu okradli mnie na stacji paliw. W ciagu 4 minut. Wybili szybe w > samochodzie, ukradli notebooka, aparat cyfrowy i lornetke. Kamere monitorujaca > stacje paliw - tez ukradli. A co. A czy notebook, aparat, lornetka lezala np na tylnym siedzeniu albo na przednim siedzeniu pasazera ??? Zreszta widze ze do Radomia docieraja juz takie przypadki jakie w Warszawie pewnie sa codziennoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Radomscy zlodzieje IP: *.rado.gazeta.pl 05.11.01, 09:13 UIa napisz jaka to stacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Radomscy zlodzieje IP: *.teleton.pl 15.11.01, 01:11 Gość portalu: Janek napisał(a): > UIa napisz jaka to stacja Jesli dobrze pamietam (a nie chce pamietac) to byla stacja ESSO na Warszawskiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylvio Re: Radomscy zlodzieje 05.11.01, 12:09 Jeśli takie drogocenne rzeczy zostawiłaś na widoku (tak wnioskuję po czsie trwania akcji złodziejskiej i wybitej szybie) to nie najlepiej świadczy o Twoim przystosowaniu do środowiska. Oczywiście współczuję Ci, bo kiedyś padłem ofiarą podobnego czynu. Było to już chyba z 10 lat temu a samochód zaparkowaliśmy pod dawnych Bachusem. Wraz z kolegami zastawiliśmy w nim sprzęt sportowy. Wszystkie wypakowane nim torby zniknęły. Od tamtej pory nic na wierzchu nie zostawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Radomscy zlodzieje IP: *.teleton.pl 15.11.01, 01:10 sylvio napisał(a): > Jeśli takie drogocenne rzeczy zostawiłaś na widoku > (tak wnioskuję po czsie trwania akcji złodziejskiej i > wybitej szybie) to nie najlepiej świadczy o Twoim > przystosowaniu do środowiska. Oczywiście współczuję > Ci, bo kiedyś padłem ofiarą podobnego czynu. Było to > już chyba z 10 lat temu a samochód zaparkowaliśmy pod > dawnych Bachusem. Wraz z kolegami zastawiliśmy w nim > sprzęt sportowy. Wszystkie wypakowane nim torby > zniknęły. Od tamtej pory nic na wierzchu nie > zostawiam. Przystosowana jestem, to był niestety pierwszy raz, kiedy zostawilismy sprzet w samochodzie. Aby sie troche usprawiedliwic podam przyczyny tego roztargnienia: nie spalismy cala noc, jechalismy 500km na Air Show, potem calutki dzien pelen emocji (widzialam cos tak pieknego pierwszy raz w zyciu), wieczorek (ok. 22), rozemocjonowanie widowiskiem itp. Zachcialo sie pic i doslownie na chwile weszlismy na stacje po napoj. Jeden samochod odjezdza, poza tym nikogo, ani zywej duszy, my i CPN. I ukryci zlodzieje. Przykro. Do dzis. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Radomscy zlodzieje IP: *.pl 15.11.01, 23:57 Gość portalu: Ula napisał(a): > samochodzie. Aby sie troche usprawiedliwic podam przyczyny tego roztargnienia: > nie spalismy cala noc, jechalismy 500km na Air Show, potem calutki dzien pelen > emocji (widzialam cos tak pieknego pierwszy raz w zyciu), wieczorek (ok. 22), :)))) Poczekajmy az Red Arrows przyleca do Polski :)) Khuh az sie nie moge doczekac do nastepnego razu. Przykro ze ten dzien tak Ci sie bedzie kojarzyl bo wracajac do milych wspomnien z pewnoscia bedzie sie wracac takze do tych smutniejszych :((( > rozemocjonowanie widowiskiem itp. Zachcialo sie pic i doslownie na chwile > weszlismy na stacje po napoj. Jeden samochod odjezdza, poza tym nikogo, > ani zywej > duszy, my i CPN. I ukryci zlodzieje. Przykro. Do dzis. Jak to mowi przyslowie: "Okazja czyni zlodzieja". Niestety takie czasy i pilnowac sie trzeba na kazdym kroku. W Warszawie slychac bylo o kradziezach samochodow ze skrzyzowan tak wiec moglo byc gorzej. A takie przypadki jak ten nie dotycza tylko Warszawy czy Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Radomscy zlodzieje IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 10:43 Gość portalu: Voder napisał(a): > :)))) Poczekajmy az Red Arrows przyleca do Polski :)) Khuh az sie nie moge > doczekac do nastepnego razu. Przykro ze ten dzien tak Ci sie bedzie kojarzyl bo > > wracajac do milych wspomnien z pewnoscia bedzie sie wracac takze do tych > smutniejszych :((( Na szczescie mimo tego niezbyt ciekawego incydentu dzien ten nalezal do sympatyczniejszych w zyciu. Przezycie ogromne, widowisko powalajace, niesamowici piloci, szczegolnie podobali mi sie Frecce Tricolori. No coz, do nastepnych Show. Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Radomscy zlodzieje 04.12.01, 01:32 ula_ napisał(a): > Hop do góry. > Ku przestrodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Radomscy zlodzieje IP: 64.107.0.* 04.12.01, 17:49 he,he,he...ale jazda... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Radomscy zlodzieje 07.12.01, 22:14 ula_ napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > Hop do góry. > > Ku przestrodze. > Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Radomscy zlodzieje 13.12.01, 02:39 ula_ napisał(a): > > > Hop do góry. > > > Ku przestrodze. Jeszcze raz :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Radomscy zlodzieje IP: 64.107.0.* 13.12.01, 17:54 Hop , hop , hop raz do buzi .... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Radomscy zlodzieje 13.12.01, 21:49 Gość portalu: @ napisał(a): > Hop , hop , hop raz do buzi .... A fe!!! I do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Radomscy zlodzieje IP: 64.107.0.* 14.12.01, 17:33 Najpierw do gory , pozniej w dol , pozniej od tylu a pozniej ... do buzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Radomscy zlodzieje IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 11:51 Gość portalu: @ napisał(a): > Najpierw do gory , pozniej w dol , pozniej od tylu a pozniej ... do buzi ! Wątek na ten temat jest gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Radomscy zlodzieje IP: 64.107.0.* 15.12.01, 17:37 A o czym ja niby pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXX Re: Radomscy zlodzieje IP: *.bonobo.dialup.pol.co.uk 31.12.01, 15:08 Gość portalu: @ napisał(a): > A o czym ja niby pisze ? CHODZI OTO ,ZE TY BARANKU PISAC NIE UMIESZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: Radomscy zlodzieje IP: *.aardvark.dialup.pol.co.uk 04.01.02, 20:48 Gość portalu: @ napisał(a): > Godosz ? Umow sie z Ula i bedzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Radomscy zlodzieje 08.01.02, 17:33 > Umow sie z Ula i bedzie po sprawie. Chyba śnisz! Odpowiedz Link Zgłoś