Dodaj do ulubionych

Marcinkowski i Włodarczyk

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:40
Taka będzie druga tura w Radomiu. I bardzo dobrze. Każdy, byle nie to
oszołomstwo PiS, Samoobrona i LPR. W rządzie już pokazali, co potrafią. I na
szczęście niedługo doprowadzą do kolejnych wyborów parlamentarnych. Mam
nadzieję , że kaczyzm znudził sie juz Polakom. Ja tam nie chcę MUSIEĆ wyjeżdżać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wybór Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:46
      Czy naprawdę nie ma innych kandydatów tylko były milicjant i sekretarz PZPR???
      Oj źle to świadczy o elitach tego miasta.
      • Gość: wyborca Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:56
        II tura to dwóch radomiaków Kluziński-Kosztowniak!Włodarczyk trzeci radomiak w
        tych wyborach zajmie 3 miejsce a Marcinkowski 4 spadochroniarz!
        • Gość: Brutus Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:36
          Włodarczyk został ukarany przez Regionalna Izbę Obrachunkową wysoką karą za złe
          gospodarowanie publicznym pieniędzmi. Nie pamiętam szczegółow, czy dodatkowo nie
          otrzymał wówczas zakazu pełnienia funkcji publicznych? Czy może on wogóle
          kandydowac?
          • Gość: wera Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.internet.radom.pl 19.09.06, 15:46
            może kandydować i nikt mu w tym nie przeszkodzi a co najciekawsze to wygra te
            wybory bo już raz się sprawdził jako dobry prezydent tego miasta.
            • Gość: Roman Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 16:53
              Moi drodzy widzę tu oczywiście znowu za wiele tego cholernego politycznego
              zacietrzewienia i zaślepienia.Nektórzy chyba nigdy nie otrzeźwieją i nie ma co
              z nimi polemizować .A ja nie widzę w tym towarzystwie lepszego kandydata niż
              Włodarczyk ---poprostu .
    • Gość: kretch Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.tkdami.net 19.09.06, 17:14
      ty agneturalne ścierwo, bydlaku jeb.ny, kto cię upowaznił do nazywania kogoś
      myślącego prawie choć inaczej niż te czerwone żygowiny histroii. tych dwóch
      twoi idoli czeka śmietnik historii nic więcej.
      • Gość: simba Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:25
        Jak sądzę jesteś sympatykiem PiS-u, Samoobrony lub LPR. Ton twojej wypowiedzi
        jasno świadczy, z kim mamy do czynienia. Tym bardziej utwioerdzam sie w
        przekonaniu, żeby głosować tak jak napisałem wcześniej. Nie chce, żeby rządzili
        ludzie z partii, której sympatykami sa tacy ludzie jak Ty.
        • Gość: Rachmistrz Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:46
          Proszę aby ci dwaj panowie zrobili zestawienia majątkowe CZYM DYSPONOWALI
          PRZED OBJĘCIEM FUNKCJI PREZYDENCKICH I TERAZ OBECNIE PRZED TYMI WYBORAMI czym
          dysponują .Marcikowski niech zaczyna zeznanie sprzed 4ch lat, a Włodarczyk
          sprzed 8-miu lat.Niech podadzą co kupowali , w czym maja udziały,
          itd .np.WłODARCZYK kupił i za co CZĘŚC WCZ i co sprzedał .To samo niech zrobią
          w odniesieniu do żon i członków najbliższej rodziny .CZEKAMY
      • Gość: Roman Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:02
        Fajnie dzięki za wizytówkę .Jak się domyślasz olewam osobników twojego pokroju.
    • Gość: p Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:07
      Ja boje się ze wygra Marcinkowski
      • Gość: ekspert Re: Marcinkowski i Włodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:15
        Ci co rządzili niestety nie robili to dobrze, dlatego myślę,że szansę powinni
        dostać inni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka