Gość: Kamil IP: *.chello.pl 14.03.03, 19:45 Ludzie kiedyś w Waszym mieście była fabryka "Łucznik" mam wiatrówkę wyprodukowaną tam w latach 50-tych. Może ktoś wie gdzie można kupić do niej sprężynę spustową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Re Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 14.03.03, 19:59 Może napisanie do tego co zostało z Zakładów Metalowych coś da. Być może mają coś w starych magazynach, a jak nie to podpowiedzą co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 14.03.03, 20:06 Gość portalu: Re napisał(a): > Może napisanie do tego co zostało z Zakładów Metalowych coś da. Być może mają > coś w starych magazynach, a jak nie to podpowiedzą co zrobić Ale jaki tam jest adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scalator Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.tkdami.net 14.03.03, 23:41 www.lucznik.com.pl :) przepraszam musialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scalator Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.tkdami.net 14.03.03, 23:43 www.lucznik.com.pl :) przepraszam musialem :) KIedys do kloegi przyszla strarz miejska odnosnie porozklejanych plakatow na miescie, pytaja: - Kto te plakaty rozklejal ? - Wirtualna Polska - A jaki jest tam adres ? - www.wp.pl Mi sie to spodobalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 23:52 Jest jeszcze takie cuś: "Walter" Sklep Firmowy 26-600 Radom, ul. Kościuszki 12a woj. mazowieckie tel. (048) 363-27-12 fax. (048) 363-27-12 Kiedyś było tam sporo części do wiatrówek, ale ostatni raz byłem tam chyba z 10 lat temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 15.03.03, 13:55 Gość portalu: kamil napisał(a): > Gość portalu: Re napisał(a): > > > Może napisanie do tego co zostało z Zakładów Metalowych coś da. Być może m > ają > > coś w starych magazynach, a jak nie to podpowiedzą co zrobić > Ale jaki tam jest adres? Nie jestem pewna, ale zdaje się, że Zakłady Metalowe Łucznik SA, Radom ul. 1905 roku 1/9. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 16.03.03, 06:45 Zrobię tak jak radzicie. Serdecznie Pańskwu dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.internet.radom.pl 16.03.03, 07:02 Podaj model wiatrówki, (krótka czy długa), to jutro podjadę na Kościuszki i się spytam czy mają te sprężyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.internet.radom.pl 17.03.03, 06:40 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 18.03.03, 09:17 Nie chciałbym Cię fatygować - wiatrówka jest długa. Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.internet.radom.pl 19.03.03, 17:53 Byłem w sklepie "Walter" na ul.Kościuszki tam sprzedawca powiedział mi, że sprężyn nie mają już od wielu lat i poradził iść do rusznikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 19.03.03, 21:50 tak czy owak serdeczne dzięki za zainteresowanie. Gdybym się mógł odwdzięczyć podobną sprawą w Warszawie lub okolicy to andzrej.ratynski@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 19.03.03, 21:53 W adresie jest błąd. Poprawny to: andrzej.ratynski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś