Dodaj do ulubionych

Sprężyna do Wiatrówki

IP: *.chello.pl 14.03.03, 19:45
Ludzie kiedyś w Waszym mieście była fabryka "Łucznik" mam wiatrówkę
wyprodukowaną tam w latach 50-tych. Może ktoś wie gdzie można kupić do niej
sprężynę spustową?
Obserwuj wątek
    • Gość: Re Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 14.03.03, 19:59
      Może napisanie do tego co zostało z Zakładów Metalowych coś da. Być może mają
      coś w starych magazynach, a jak nie to podpowiedzą co zrobić
      • Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 14.03.03, 20:06
        Gość portalu: Re napisał(a):

> Może napisanie do tego co zostało z Zakładów Metalowych coś da. Być może mają
        > coś w starych magazynach, a jak nie to podpowiedzą co zrobić
        Ale jaki tam jest adres?
        • Gość: scalator Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.tkdami.net 14.03.03, 23:41
          www.lucznik.com.pl
          :)
          przepraszam musialem :)
        • Gość: scalator Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.tkdami.net 14.03.03, 23:43
          www.lucznik.com.pl
          :)
          przepraszam musialem :)

KIedys do kloegi przyszla strarz miejska odnosnie
          porozklejanych plakatow na miescie, pytaja:
          - Kto te plakaty rozklejal ?
          - Wirtualna Polska
          - A jaki jest tam adres ?
          - www.wp.pl

Mi sie to spodobalo :)
        • Gość: at Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 23:52
          Jest jeszcze takie cuś:

"Walter" Sklep Firmowy
          26-600 Radom, ul. Kościuszki 12a
          woj. mazowieckie
          tel. (048) 363-27-12 fax. (048) 363-27-12

Kiedyś było tam sporo części do wiatrówek, ale ostatni raz byłem tam chyba z 10
          lat temu :)

• Gość: Re Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.tkdami.net / 172.16.0.* 15.03.03, 13:55
          Gość portalu: kamil napisał(a):

> Gość portalu: Re napisał(a):
          >
          > > Może napisanie do tego co zostało z Zakładów Metalowych coś da. Być może m
          > ają
          > > coś w starych magazynach, a jak nie to podpowiedzą co zrobić
          > Ale jaki tam jest adres?
          Nie jestem pewna, ale zdaje się, że Zakłady Metalowe Łucznik SA, Radom ul. 1905
          roku 1/9. Życzę powodzenia.
          • Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 16.03.03, 06:45
            Zrobię tak jak radzicie. Serdecznie Pańskwu dziękuję.
            • Gość: PITAGOR Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.internet.radom.pl 16.03.03, 07:02
              Podaj model wiatrówki, (krótka czy długa), to jutro podjadę na Kościuszki i się
              spytam czy mają te sprężyny.
              • Gość: PITAGOR Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.internet.radom.pl 17.03.03, 06:40
                ?
              • Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 18.03.03, 09:17
                Nie chciałbym Cię fatygować - wiatrówka jest długa. Z góry serdecznie dziękuję.
                • Gość: PITAGOR Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.internet.radom.pl 19.03.03, 17:53
                  Byłem w sklepie "Walter" na ul.Kościuszki tam sprzedawca powiedział mi, że
                  sprężyn nie mają już od wielu lat i poradził iść do rusznikarza.
                  • Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 19.03.03, 21:50
                    tak czy owak serdeczne dzięki za zainteresowanie. Gdybym się mógł odwdzięczyć
                    podobną sprawą w Warszawie lub okolicy to andzrej.ratynski@wp.pl.
                    • Gość: kamil Re: Sprężyna do Wiatrówki IP: *.chello.pl 19.03.03, 21:53
                      W adresie jest błąd. Poprawny to: andrzej.ratynski@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka