Dodaj do ulubionych

Karaś pojechał po całości

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:08
ładny suplement do przewodnika po Radomiu mozna przeczytac na stronie
www.bohdankaras.blog.onet.pl.Gratuluje radnego i zroznicowanego
uksztaltowania terenu w Radomiu!
Obserwuj wątek
    • Gość: podroznik Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:14
      A swoja droga, czy Rade Miejska w Radomiu bedzie stac na
      charakterystyke "Karaś w naszych oczach, pełny subiektywnizm.."?
      • sympatyk_pis Re: Karaś pojechał po całości 15.10.06, 18:05

Nie zabierałem głosu nt. tego panan, ale teraz już nie mogę i powiem tylko RAZ
        bez jakichkolwiek ewentualnych odpowiedzi. Karaś to lewicowa miernota niezdolna
        do konstruktywnego działania na rzecz DOBROBYTU Radomia! Proszę nie propagować
        jego blogów tylko niech weźmie się za robotę bo bierze pieniąchy za
        NICNIEROBIENIE! Powiem szczerze: nienawidzę go za jego chamstwo, butę i
        arogancje poparte pogardą dla myślących inaczej (czytaj przeciwników
        politycznych).Być może dostanie i tym razem swoje ileśset głosów (daj mu Boże),
        ale pocieszające jest to, że są to głosy twardogłowego betonu komunistycznego
        a nie zróżnicowanego elektoratu, któremu akurat spodał się program bądź podoba
        się radny, który dla nich COŚ robi. Oczywiście gwoli ścisłości Marcinkowski nie
        jest żadnym jego przeciwnikiem więc niech się nie powołuje na "miękką koalicję"
        bo jest to zwykłe kłamstwo. SLD to rządzący miastem wierny koalicjant, ktory
        bardzo ochoczo wyrzuca z pracy i z różnych funkcji (głosowania to pokazują
        naocznie) swoich przeciwników politycznych. Do tego język tych młodych
        szczekających ujadaczy świadczy o tym, że SLD w Radomiu nie jest zainteresowane
        budowaniem poprawnych relacji pomiędzy różnymi grupami politycznymi w Radomiu
        nawet dla dobra RADOMIA!Dla nich (SLD) owszem,liczy się dobro,ale dobro własne!
        I to jest tragedią tego Miasta, że prawdziwych polityków zastępują politrucy.
        ________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
        • Gość: bohdan karaś Re: Karaś pojechał po całości IP: *.suomi.net 15.10.06, 18:15
          Witam panów i dziękuje pięknie za reklamę bloga. Na to liczyłem! Wasze
          inwektywy mogą świadczyć o tym, że jestem poważnym kandydatem, bo słabym nikt w
          polityce nie aż tak ubliża. Panowie od pewnego czasu wyzywacie mnie tutaj, nie
          robi to na mnie większego wrażenia. Co do elektoratu tylko wam przypomnę - 1031
          głosów cztery lata temu! Na szczęście ludzie wiedzą kto robi, a kto tylko
          knuje i jątrzy. I jeszcze co do oceny Rady - nikomu nie ubliżyłem, jak wy to
          robicie. Jesli kogoś zabolało, widać ma nieczyste sumienie. Prawdziwa cnota
          bowiem krytyk się nie boi. Pozdrawiam serdecznie, szczególnie ciepło moich
          sympatyków z PiS i Wspólnoty Samorządowej. I jeszcze raz dzięki za reklamę
          (podbijajcie wątek dalej w górę!!!).
          • Gość: bohdan karaś Re: Karaś pojechał po całości IP: *.suomi.net 15.10.06, 18:17
            Powinno być "aż tak nie ubliża" ;-) Pozdrawiam!
            • Gość: foxx Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:57
              Panie Karaś powiedz pan wprost o co panu chodzi bo jak narazie to gada tu pan
              jak polityk PiS-u tj. bez sensu , składu i ładu . Jak pan zostałeś członkiem
              PiS-u to wszystko będzie dla mnie jasne a jak nie to naprawdę nie wiem o co
              panu chodzi :>>>>>>.
          • sympatyk_pis Re: Karaś pojechał po całości 15.10.06, 18:57

A jednak się skuszę. Panie Bohdanie po pierwsze nie ubliżam panu a wyrażam
            swoją opinię popartą faktami. Po drugie wątek pan sam podbija jesli nie
            osobiście to przez młodych kotów od (nomen omen) czarnej roboty. I po trzecie
            ciekawa jest panan aktywność na forum tuż przed wyborami. Trzeba było tak od
            początku kadencji relacjonować życie Miasta na gorąco, a wtedy być może dla
            wielu postronnych byłby pan bardziej wiarygodnym o ile ktoś z SLD wiarygodnym
            może być.
            ________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
            • Gość: bohdan karaś Re: Karaś pojechał po całości IP: *.suomi.net 15.10.06, 20:38
              A jednak pan mnie obraża, prosze o jakiekolwiek dowody chamstwa, arogancji...
              Przecież nie mieszka pan ze mna i ze mną nie pracuje oraz nie sprawuje mandatu
              radnego, więc nie powinien pan mówić, że nic nie robię. Ponadto jest pewna
              różnica, ja występuję pod nazwiskiem, pan anonimowo, więc pojedynek jest
              nierówny. Mimo to, jak powiedziałem, dziękuję za reklamę! Z jednym pan ma
              rację, aktywność na forum spowodowana jest wyborami, a media pisząc o blogu,
              cytowały moją wypowiedź, że powstał on m.in. dlatego, abym przed wyborami mógł
              publicznie prezentować swoje poglądy. Zapewniam, że blog pozostanie i po
              wyborach, a co do mojej bytności na Forum zastanawiam się ciągle czy ma ona
              jakikolwiek dalszy sens.Pozdrawiam serdecznie!
        • Gość: ALONSO Re: Karaś pojechał po całości IP: *.tkdami.net 15.10.06, 18:25
          Święte słowa panie kolego, ale to dotyczy wszystkich partii. Wszystkie działają
          dokładnie tak samo i różnią się jedynie statutem. cel jest zawsze ten sam -
          władze, pieniądze stanowiska. I o czym tu jeszcze gadać? Po prostu trzeba
          przestac na nich głosować. I tu padnie pewnie wiele mądrych słów, a zobaczycie
          wyniki wyborów.
          • Gość: lucky Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:10
            Swięte słowa Alonso:
            "Wszystkie działają dokładnie tak samo i różnią się jedynie statutem. cel jest
            zawsze ten sam - władze, pieniądze stanowiska. I o czym tu jeszcze gadać?"
            Promowac znane nam , mądre hasło:
            PARTIE POLITYCZNE WON Z SAMORZĄDU!
            • Gość: rac Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:28
              lucky - wolisz mafię.Partia, jako całość obrywa za swoich członków i niestety
              także za tych, którzy najpierw splamili honor, a później uciekli chowając się
              pod innym szyldem.
              Szanuję kandydatów, którzy pod partyjnym znakiem biorą odpowiedzialność za
              siebie i swych kolegów - poprzednich i obecnej kadencji, tych z Radomia,
              Warszawy - z calej partii.
          • Gość: Mark Re: Karaś pojechał po całości IP: *.tkdami.net 15.10.06, 19:17
            No to może ktoś powie mało zorientowanemu wyborcy kto w naszym mieście sprawuje
            kluczowe stanowiska w administracji miejskiej , ale rownież w delegaturach
            UW , sejmiku ,również szkołach.Trudno jest zdobyc informacje jakąkolwiek o
            karierach zawodowych , ale równiez przynależności partyjnej, sympatiach
            politycznych.Ciekawe by było kto jest od Sasa a kto od Lasa.Bo ja już dawno
            wybiłem sobie z głowy śpiewkę o apolityczności wszelkich urzędników.
            • Gość: opowiedź Re: Karaś pojechał po całości IP: *.tkdami.net 15.10.06, 19:43
              Drogi kolego. 90% w mieście to stanowiska zajęte przez sympatyków bądź członków
              lewicy.Szkoły również.Np. taka WSH załatwiła sobie jako chyba jednyna szkoła w
              regionie środki z UE na studia podyplomowe.Chętnych jest tak duzo, że robią
              jakąś dziwną selekcję (a to brak przecinka, a to brak kropki, a to literki przy
              PKD itp itd) tylko po to, żeby przesunąc i wcisnąć w kolejkę oczekujących tzw.
              swoich czyli czerwonych.Wystarczy tylko spojrzeć na nazwisko pani obsługującej
              tą "rekrutację".Zawodnik.Wszystko jasne i zrozumiałe.
              • Gość: EU2006 Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:18
                Zawodni to dość powszechne nazwisko. Można łatwo pomylić.
                Tak jak Kowalski to też podejrzane.
              • Gość: rybojad Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:38
                Z Karasia zostały chyba tylko ości.Nic dodać nic ując.Chłopie są naprawdę
                ciekawsze u nas osoby w SLD niż ty i dlatego, spadaj> nie męcz nas i
                siebie<< .Poznaliśmy cię podczas tej kadencji.Jesteś słabiutki, a daliśmy ci
                sznsę. Nie zaproponowałeś i nie zrobiłeś dla miasta naprawdę nic ciekawego co
                mogło by przyczynić się do jego rozwoju i znaczenia .A "twoja partyja SLD -
                milerowska " to szkoda słów !Zmienimy jej nazwę bo ta się zużyła, a ty pisz
                pamiętniki.
                • Gość: koelga Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 22:50
                  Boguś olej tego buraka Sońtę
                • Gość: kolega Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 22:53
                  Z neoplusa to nadawał chyba Fałek ze swoim kolesiem od zapasów tym
                  pełnomocnikiem co to takie różne opinie o nim były
                • Gość: kolega Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 22:57
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=31801248
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=46284566
                  • Gość: gastronomka na odj Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 09:49
                    Jest taka ryba tłuściutka PŁYWAK- ala-KA... - , którą podawali w sosie
                    eseldowsko -czosnkowo-koszernym w restauracji "MILL...WKA" i stąd chyba zostały
                    NIE POSPRZĄTANE na śmietnik te ościi i łeb.
                    Teraz nik tej starej marnej knajpy-klubu - partyjnego nie odwiedza, bo
                    starego kucharza wprawdzie wymienili na nowego ,ale co z tego jak ryby
                    śmierdzą mułem esldowskim?
                    • Gość: tytus Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 14:35
                      No to żeś mu teraz pojechał całkowicie i ostatecznie o Chryste Panie Boże
                      Przenajświętszy !
                      Przed wyborami tu naprawdę jest istny kabaret .
    • Gość: Bronek Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 11:47
      Panie Karaś mam tylko jedno pytanie : dlaczego pan nie dotrzymał obietnic
      związanych ze stadionem i klubem Broń Radom ? Ludzie panu uwierzyli i widzi pan
      co się dzieje teraz z klubem ?!?!?!
      • Gość: Biedronka Lubię Karasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 17:23
        Lubię Karasia w śmietanie, mniam, mniam:)
      • Gość: Bronek Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 13:20
        Widzę że nie doczekam się odpowiedzi od Pana . Bo co ma Pan niby odpowiedzieć ?
        Że naobiecywał Pan wspaniały stadion Broni i nie dotymał Pan słowa ? To do
        polityka niepodobne.... Łatwiej jest sobie załozyć blog i tam pisać jak to inni
        są źli a ja jestem cacy
    • Gość: mj Re: Karaś pojechał po całości IP: 82.139.57.* 16.10.06, 20:36
      KANDYDACI z PRL :
      GĘSIAK-Platforma Obywatelska---SD
      MARCINKOWSKI-Radomianie Razem--MO
      WŁODARCZYK -SLD--------------PZPR
      • Gość: Karol Witerski Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 13:23
        Spotkanie wyborcze KWW Kocham Radom dziś godz.16 w CK Południe ul.Czarnoleska
        17!Wstęp wolny gospodarzami spotkania będą Pan Prezes Stowarzyszenia Kocham
        Radom i kandydat KWW Kocham Radom na prezydenta oraz Karol Witerski kandydat na
        radnego KWW Kocham Radom.

Karol Witerski - kandydat na radnego KWW Kocham Radom okręg nr.3 pozycja 10.

• Gość: sympatyk_pis Re: Karaś pojechał po całości IP: *.pl 21.10.06, 14:26
      Panie Karaś przepraszam za Fałka.Za to, że stawałem w jego obronie nie słysząc
      rzeczowych argumentów inych.Weźcie Fałka do siebie bo jemu jest do was o wiele
      bliżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka