Gość: podroznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:08 ładny suplement do przewodnika po Radomiu mozna przeczytac na stronie www.bohdankaras.blog.onet.pl.Gratuluje radnego i zroznicowanego uksztaltowania terenu w Radomiu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podroznik Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:14 A swoja droga, czy Rade Miejska w Radomiu bedzie stac na charakterystyke "Karaś w naszych oczach, pełny subiektywnizm.."? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: Karaś pojechał po całości 15.10.06, 18:05 Nie zabierałem głosu nt. tego panan, ale teraz już nie mogę i powiem tylko RAZ bez jakichkolwiek ewentualnych odpowiedzi. Karaś to lewicowa miernota niezdolna do konstruktywnego działania na rzecz DOBROBYTU Radomia! Proszę nie propagować jego blogów tylko niech weźmie się za robotę bo bierze pieniąchy za NICNIEROBIENIE! Powiem szczerze: nienawidzę go za jego chamstwo, butę i arogancje poparte pogardą dla myślących inaczej (czytaj przeciwników politycznych).Być może dostanie i tym razem swoje ileśset głosów (daj mu Boże), ale pocieszające jest to, że są to głosy twardogłowego betonu komunistycznego a nie zróżnicowanego elektoratu, któremu akurat spodał się program bądź podoba się radny, który dla nich COŚ robi. Oczywiście gwoli ścisłości Marcinkowski nie jest żadnym jego przeciwnikiem więc niech się nie powołuje na "miękką koalicję" bo jest to zwykłe kłamstwo. SLD to rządzący miastem wierny koalicjant, ktory bardzo ochoczo wyrzuca z pracy i z różnych funkcji (głosowania to pokazują naocznie) swoich przeciwników politycznych. Do tego język tych młodych szczekających ujadaczy świadczy o tym, że SLD w Radomiu nie jest zainteresowane budowaniem poprawnych relacji pomiędzy różnymi grupami politycznymi w Radomiu nawet dla dobra RADOMIA!Dla nich (SLD) owszem,liczy się dobro,ale dobro własne! I to jest tragedią tego Miasta, że prawdziwych polityków zastępują politrucy. ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!! NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan karaś Re: Karaś pojechał po całości IP: *.suomi.net 15.10.06, 18:15 Witam panów i dziękuje pięknie za reklamę bloga. Na to liczyłem! Wasze inwektywy mogą świadczyć o tym, że jestem poważnym kandydatem, bo słabym nikt w polityce nie aż tak ubliża. Panowie od pewnego czasu wyzywacie mnie tutaj, nie robi to na mnie większego wrażenia. Co do elektoratu tylko wam przypomnę - 1031 głosów cztery lata temu! Na szczęście ludzie wiedzą kto robi, a kto tylko knuje i jątrzy. I jeszcze co do oceny Rady - nikomu nie ubliżyłem, jak wy to robicie. Jesli kogoś zabolało, widać ma nieczyste sumienie. Prawdziwa cnota bowiem krytyk się nie boi. Pozdrawiam serdecznie, szczególnie ciepło moich sympatyków z PiS i Wspólnoty Samorządowej. I jeszcze raz dzięki za reklamę (podbijajcie wątek dalej w górę!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan karaś Re: Karaś pojechał po całości IP: *.suomi.net 15.10.06, 18:17 Powinno być "aż tak nie ubliża" ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxx Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 16:57 Panie Karaś powiedz pan wprost o co panu chodzi bo jak narazie to gada tu pan jak polityk PiS-u tj. bez sensu , składu i ładu . Jak pan zostałeś członkiem PiS-u to wszystko będzie dla mnie jasne a jak nie to naprawdę nie wiem o co panu chodzi :>>>>>>. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Re: Karaś pojechał po całości 15.10.06, 18:57 A jednak się skuszę. Panie Bohdanie po pierwsze nie ubliżam panu a wyrażam swoją opinię popartą faktami. Po drugie wątek pan sam podbija jesli nie osobiście to przez młodych kotów od (nomen omen) czarnej roboty. I po trzecie ciekawa jest panan aktywność na forum tuż przed wyborami. Trzeba było tak od początku kadencji relacjonować życie Miasta na gorąco, a wtedy być może dla wielu postronnych byłby pan bardziej wiarygodnym o ile ktoś z SLD wiarygodnym może być. ________________________________________________________________________________ ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!! NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohdan karaś Re: Karaś pojechał po całości IP: *.suomi.net 15.10.06, 20:38 A jednak pan mnie obraża, prosze o jakiekolwiek dowody chamstwa, arogancji... Przecież nie mieszka pan ze mna i ze mną nie pracuje oraz nie sprawuje mandatu radnego, więc nie powinien pan mówić, że nic nie robię. Ponadto jest pewna różnica, ja występuję pod nazwiskiem, pan anonimowo, więc pojedynek jest nierówny. Mimo to, jak powiedziałem, dziękuję za reklamę! Z jednym pan ma rację, aktywność na forum spowodowana jest wyborami, a media pisząc o blogu, cytowały moją wypowiedź, że powstał on m.in. dlatego, abym przed wyborami mógł publicznie prezentować swoje poglądy. Zapewniam, że blog pozostanie i po wyborach, a co do mojej bytności na Forum zastanawiam się ciągle czy ma ona jakikolwiek dalszy sens.Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALONSO Re: Karaś pojechał po całości IP: *.tkdami.net 15.10.06, 18:25 Święte słowa panie kolego, ale to dotyczy wszystkich partii. Wszystkie działają dokładnie tak samo i różnią się jedynie statutem. cel jest zawsze ten sam - władze, pieniądze stanowiska. I o czym tu jeszcze gadać? Po prostu trzeba przestac na nich głosować. I tu padnie pewnie wiele mądrych słów, a zobaczycie wyniki wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:10 Swięte słowa Alonso: "Wszystkie działają dokładnie tak samo i różnią się jedynie statutem. cel jest zawsze ten sam - władze, pieniądze stanowiska. I o czym tu jeszcze gadać?" Promowac znane nam , mądre hasło: PARTIE POLITYCZNE WON Z SAMORZĄDU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:28 lucky - wolisz mafię.Partia, jako całość obrywa za swoich członków i niestety także za tych, którzy najpierw splamili honor, a później uciekli chowając się pod innym szyldem. Szanuję kandydatów, którzy pod partyjnym znakiem biorą odpowiedzialność za siebie i swych kolegów - poprzednich i obecnej kadencji, tych z Radomia, Warszawy - z calej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Karaś pojechał po całości IP: *.tkdami.net 15.10.06, 19:17 No to może ktoś powie mało zorientowanemu wyborcy kto w naszym mieście sprawuje kluczowe stanowiska w administracji miejskiej , ale rownież w delegaturach UW , sejmiku ,również szkołach.Trudno jest zdobyc informacje jakąkolwiek o karierach zawodowych , ale równiez przynależności partyjnej, sympatiach politycznych.Ciekawe by było kto jest od Sasa a kto od Lasa.Bo ja już dawno wybiłem sobie z głowy śpiewkę o apolityczności wszelkich urzędników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opowiedź Re: Karaś pojechał po całości IP: *.tkdami.net 15.10.06, 19:43 Drogi kolego. 90% w mieście to stanowiska zajęte przez sympatyków bądź członków lewicy.Szkoły również.Np. taka WSH załatwiła sobie jako chyba jednyna szkoła w regionie środki z UE na studia podyplomowe.Chętnych jest tak duzo, że robią jakąś dziwną selekcję (a to brak przecinka, a to brak kropki, a to literki przy PKD itp itd) tylko po to, żeby przesunąc i wcisnąć w kolejkę oczekujących tzw. swoich czyli czerwonych.Wystarczy tylko spojrzeć na nazwisko pani obsługującej tą "rekrutację".Zawodnik.Wszystko jasne i zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU2006 Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:18 Zawodni to dość powszechne nazwisko. Można łatwo pomylić. Tak jak Kowalski to też podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybojad Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:38 Z Karasia zostały chyba tylko ości.Nic dodać nic ując.Chłopie są naprawdę ciekawsze u nas osoby w SLD niż ty i dlatego, spadaj> nie męcz nas i siebie<< .Poznaliśmy cię podczas tej kadencji.Jesteś słabiutki, a daliśmy ci sznsę. Nie zaproponowałeś i nie zrobiłeś dla miasta naprawdę nic ciekawego co mogło by przyczynić się do jego rozwoju i znaczenia .A "twoja partyja SLD - milerowska " to szkoda słów !Zmienimy jej nazwę bo ta się zużyła, a ty pisz pamiętniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koelga Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 22:50 Boguś olej tego buraka Sońtę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 22:53 Z neoplusa to nadawał chyba Fałek ze swoim kolesiem od zapasów tym pełnomocnikiem co to takie różne opinie o nim były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 22:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=31801248 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=46284566 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gastronomka na odj Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 09:49 Jest taka ryba tłuściutka PŁYWAK- ala-KA... - , którą podawali w sosie eseldowsko -czosnkowo-koszernym w restauracji "MILL...WKA" i stąd chyba zostały NIE POSPRZĄTANE na śmietnik te ościi i łeb. Teraz nik tej starej marnej knajpy-klubu - partyjnego nie odwiedza, bo starego kucharza wprawdzie wymienili na nowego ,ale co z tego jak ryby śmierdzą mułem esldowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 14:35 No to żeś mu teraz pojechał całkowicie i ostatecznie o Chryste Panie Boże Przenajświętszy ! Przed wyborami tu naprawdę jest istny kabaret . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 11:47 Panie Karaś mam tylko jedno pytanie : dlaczego pan nie dotrzymał obietnic związanych ze stadionem i klubem Broń Radom ? Ludzie panu uwierzyli i widzi pan co się dzieje teraz z klubem ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Lubię Karasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 17:23 Lubię Karasia w śmietanie, mniam, mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Karaś pojechał po całości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 13:20 Widzę że nie doczekam się odpowiedzi od Pana . Bo co ma Pan niby odpowiedzieć ? Że naobiecywał Pan wspaniały stadion Broni i nie dotymał Pan słowa ? To do polityka niepodobne.... Łatwiej jest sobie załozyć blog i tam pisać jak to inni są źli a ja jestem cacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Karaś pojechał po całości IP: 82.139.57.* 16.10.06, 20:36 KANDYDACI z PRL : GĘSIAK-Platforma Obywatelska---SD MARCINKOWSKI-Radomianie Razem--MO WŁODARCZYK -SLD--------------PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Witerski Re: Karaś pojechał po całości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 13:23 Spotkanie wyborcze KWW Kocham Radom dziś godz.16 w CK Południe ul.Czarnoleska 17!Wstęp wolny gospodarzami spotkania będą Pan Prezes Stowarzyszenia Kocham Radom i kandydat KWW Kocham Radom na prezydenta oraz Karol Witerski kandydat na radnego KWW Kocham Radom. Karol Witerski - kandydat na radnego KWW Kocham Radom okręg nr.3 pozycja 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk_pis Re: Karaś pojechał po całości IP: *.pl 21.10.06, 14:26 Panie Karaś przepraszam za Fałka.Za to, że stawałem w jego obronie nie słysząc rzeczowych argumentów inych.Weźcie Fałka do siebie bo jemu jest do was o wiele bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś