Dodaj do ulubionych

włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:10
jak myślicie co łaczy włodarczyka adama(wcz), gęsiaka wojciecha(wcz),wlazło
kazimierza(tego od króla żelatyny grabka)i nadredaktora tyczyńskiego.
ps
ten układ to nie są żarty!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: meu Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:12
      wlazło tez z nimi?
      a stacja na 1905? też w układzie?
      • Gość: miner Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.internet.radom.pl 20.10.06, 16:35
        To prawda ,że to nie są żarty. Panowie stworzyli "klub byłego prezydenta" do
        którego nie wzięli pana Fałka. A Tyczyński to ich wielki wielbiciel i
        przyjaciel, przynajmniej tak to wygląda z okienka. Dlatego nie dziwię się tym
        wpisom, bo panowie "byli" mogą se robić co chcą ,ale dziennikarz już
        niekoniecznie.
        • Gość: Waniek Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.tkdami.net 20.10.06, 16:49
          WAlnij sie jeden z drugim gdybyście znali pana Wlazło to byście nie pisali
          pierdól gdzie komunista Włodarczyk razem z Kazimierzem W nadaja na tej samej
          fali ludzie co wy piszecie. Lepiej myjcie samochody obecnemu I sekretarzowi
          milicjantowi i jego nadprezydentowi Banankowi
          • Gość: ZAPIECEK Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.tkdami.net 20.10.06, 19:04
            A ja widziałem ich razem w restauracji ZAPIECEK. Gdy mnie zauważyli chowali się
            jak małe dzieci jedne za drugim.
            • Gość: inny Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.radom.pl 20.10.06, 19:23
              Qrwa alw wy jesteście mali żal mi was zmije
    • Gość: ret Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.40.* 20.10.06, 19:38
      Wlazło? weźcie nie wymieniajcie tego nazwiska bo sie płakać chce
      • Gość: tymianek Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.internet.radom.pl 20.10.06, 20:09
        Włodarczyk komunista? A co to przeszkadza Wlazłemu? Facet miał pewna przygodę
        na żaglach, a po tym co tam sie zdrzyło to nawet z diabłem może zawierac
        przymierze.
    • Gość: Gęsiak, ostatnia n Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.57.* 22.10.06, 18:06
      Gęsiak, ostatnia nadzieja sld i POstkomunistow!
    • Gość: ONI już rządzili - Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.57.* 29.10.06, 15:55
      ONI już rządzili ----
      • Gość: lewica Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.internet.radom.pl 29.10.06, 18:28
        Prawdziwa lewica (ta z PZPR) popiera Gęsiaka! To nasz najlepszy kandydat!
      • Gość: kopa Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.57.* 30.10.06, 19:52
        Za Włodarczyka w latach 1998-2002 przybyło 10 tys. bezrobotnych.
        Prezydent Marcinkowski utrwalił bezrobocie - w Radomiu co trzecia rodzina ma
        jednego bezrobotnego - mamy najwyższy wskażnik w Polsce i U.E.
    • Gość: WZ Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.57.* 29.10.06, 21:32
      Za Włodarczyka w latach 1998-2002 przybyło 10 tys. bezrobotnych.
      Prezydent Marcinkowski utrwalił bezrobocie - w Radomiu co trzecia rodzina ma
      jednego bezrobotnego - mamy najwyższy wskażnik w Polsce i U.E.
      • Gość: WR Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński i WZ IP: *.tkdami.net 30.10.06, 23:00
        W latach prezydentury Włodarczyka w kraju rządził cudowny AWS (tata PiS) i
        bezrobocie w kraju wzrosło z 1.700 tys. do 3.200 tys. (o 88%).
        A przecież Radom nie jest autonomiczną wyspą na morzu polskiego bezrobocia.
        Dlatego WZ jeśli zabierasz głos to uczciwie, a nie uprawiaj prostackiej
        agitacji wyborczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka