Gość: nieznany ale znany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:10 jak myślicie co łaczy włodarczyka adama(wcz), gęsiaka wojciecha(wcz),wlazło kazimierza(tego od króla żelatyny grabka)i nadredaktora tyczyńskiego. ps ten układ to nie są żarty!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meu Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:12 wlazło tez z nimi? a stacja na 1905? też w układzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miner Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.internet.radom.pl 20.10.06, 16:35 To prawda ,że to nie są żarty. Panowie stworzyli "klub byłego prezydenta" do którego nie wzięli pana Fałka. A Tyczyński to ich wielki wielbiciel i przyjaciel, przynajmniej tak to wygląda z okienka. Dlatego nie dziwię się tym wpisom, bo panowie "byli" mogą se robić co chcą ,ale dziennikarz już niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waniek Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.tkdami.net 20.10.06, 16:49 WAlnij sie jeden z drugim gdybyście znali pana Wlazło to byście nie pisali pierdól gdzie komunista Włodarczyk razem z Kazimierzem W nadaja na tej samej fali ludzie co wy piszecie. Lepiej myjcie samochody obecnemu I sekretarzowi milicjantowi i jego nadprezydentowi Banankowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPIECEK Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.tkdami.net 20.10.06, 19:04 A ja widziałem ich razem w restauracji ZAPIECEK. Gdy mnie zauważyli chowali się jak małe dzieci jedne za drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.radom.pl 20.10.06, 19:23 Qrwa alw wy jesteście mali żal mi was zmije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.40.* 20.10.06, 19:38 Wlazło? weźcie nie wymieniajcie tego nazwiska bo sie płakać chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymianek Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.internet.radom.pl 20.10.06, 20:09 Włodarczyk komunista? A co to przeszkadza Wlazłemu? Facet miał pewna przygodę na żaglach, a po tym co tam sie zdrzyło to nawet z diabłem może zawierac przymierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęsiak, ostatnia n Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.57.* 22.10.06, 18:06 Gęsiak, ostatnia nadzieja sld i POstkomunistow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONI już rządzili - Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.57.* 29.10.06, 15:55 ONI już rządzili ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: *.internet.radom.pl 29.10.06, 18:28 Prawdziwa lewica (ta z PZPR) popiera Gęsiaka! To nasz najlepszy kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopa Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.57.* 30.10.06, 19:52 Za Włodarczyka w latach 1998-2002 przybyło 10 tys. bezrobotnych. Prezydent Marcinkowski utrwalił bezrobocie - w Radomiu co trzecia rodzina ma jednego bezrobotnego - mamy najwyższy wskażnik w Polsce i U.E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WZ Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński IP: 82.139.57.* 29.10.06, 21:32 Za Włodarczyka w latach 1998-2002 przybyło 10 tys. bezrobotnych. Prezydent Marcinkowski utrwalił bezrobocie - w Radomiu co trzecia rodzina ma jednego bezrobotnego - mamy najwyższy wskażnik w Polsce i U.E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: włodarczyk,gęsiak,wlazło i tyczyński i WZ IP: *.tkdami.net 30.10.06, 23:00 W latach prezydentury Włodarczyka w kraju rządził cudowny AWS (tata PiS) i bezrobocie w kraju wzrosło z 1.700 tys. do 3.200 tys. (o 88%). A przecież Radom nie jest autonomiczną wyspą na morzu polskiego bezrobocia. Dlatego WZ jeśli zabierasz głos to uczciwie, a nie uprawiaj prostackiej agitacji wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś