Gość: Janusz IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 14:11 Co sądzicie o potrzebie kadrowego wzmocnienia Radpecu przez byłego V-ce prez. Radomia Skwarczyńskiego.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot23 Re: Skwarczyński zatrudniony w Radpec? IP: *.radom.pl 28.03.03, 18:07 gdzieś się trzeba załapać. A może by wrócił do tego co robił tak dobrze tzn. do śpiewu i gry na gitarze po miejskich i wielskich weselach. mam go na kasecie vhs sprzed 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puzon Re: Skwarczyński zatrudniony w Radpec? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 18:27 To zadziwiające, że Mazurkiewicz nie tylko ocalał ale jeszcze traktuje Radpec jak Spoczyński MPK - swój folwark. Zatrudnia kogo chce i jak chce. Czy to nie jest przypadkiem jakieś ciche porozumienie SLD z Marcinkowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sewek Re: Skwarczyński zatrudniony w Radpec? IP: *.tkdami.net 28.03.03, 18:51 Mazurkiewicz pracuje w Radkomie ciole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Re: Skwarczyński zatrudniony w Radpec? IP: *.tkdami.net / 172.17.1.* 28.03.03, 23:42 Od kiedy ? Po wyborach prasa podała, że sam dobrowolnie opuścił Radkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox.ca Re: Skwarczyński zatrudniony w Radpec? IP: *.sympatico.ca 29.03.03, 15:42 Gość portalu: Miluś napisał(a): > Od kiedy ? Po wyborach prasa podała, że sam dobrowolnie opuścił Radkom. No wlasnie. Opuscil, poszedl i zbladzil i teraz zmadrzal i chce wrocic. Co w tym zlego? To ze umie grac na instrumencie muzycznym, to zdolny czlowiek. Moj pies nie umie grac nawet na patefonie i co z tego? Spelnia swoja role jak na dobrego psa przystalo - szczeka tam gdzie nalezy, aby zarobic na kawalek ochlapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluś Re: Skwarczyński zatrudniony w Radpec? IP: *.tkdami.net / 172.17.1.* 29.03.03, 18:35 Ja wiem teraz tylko tyle, że jest deska i jest sęk i że za moment pies będzie mordę lizał. Sewek, czy podtrzymujesz to, co napisałeś o Mazurkiewiczu? Odpowiedz Link Zgłoś