Dodaj do ulubionych

Jakub Łuczycki radnym! WoW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:02
Widziałem dziaś plakat na Prędocinku Jakuba Łuczyckiego! Szczerze , to chyba
na niego zagłosuję. Z tego co wiem to jest syn senatora Łuczyckiego. Młody i
obiecujacy człowiek, warto dać mu szansę ;) Niech wreście trochę świerzej
krwi pojawi się w Radomiu ,bo ci panowie co przewijali się do tej pory w
lokalnej polityce zmarnowali swoje szanse :|

A wy sptkaliscie sie z jakąś zaskakujacą kandydaturą?
Obserwuj wątek
    • Gość: STASIO Re: ogólnie o synach i córkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:07
      Głosowanie na dzieci osób sławnych to największa głupota - przecież może to być
      pierworodny na próbe robiony a jak na próbe wiadomo nie zawsze udania - TYCZY
      TO SIĘ WSZYSTKICH W KAŻDEJ DZIEDZINIE ŻYCIA
      • Gość: kicek Re: ogólnie o synach i córkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:19
        napewno nie wieksza niż popieranie kolejny raz ludzi ,którzy w tym roku
        zadłuzyli Radom na 126mln :/
      • Gość: kicek Re: ogólnie o synach i córkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:23
        sorry... o kolejne 126mln. Ja nie chcę w przyszłym samorządzie nikogo , kto
        jest w nim dziaj! Pokazali ile są w stanie spieprzyć i starczy!
        • Gość: misia Re: ogólnie o synach i córkach IP: *.tkdami.net 30.10.06, 09:20
          Coś mi sie tak wydaje, nie wiem czy słusznie, że to sam kandydat Łuczycki sie
          reklamuje, podając sie za wyborcę, a jeśli to prawda, to wstyd żeby przyszły
          radny po polskiemu nie umiał pisać :)
    • Gość: nieuk Re: Jakub Łuczycki radnym! Nieuk. IP: *.tkdami.net 30.10.06, 09:43
      Niech wreście trochę świerzej
      > krwi pojawi się
      Naucz siem pisać baranie
    • Gość: wesołek Re: Jakub Łuczycki radnym! WoW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 01:27
      No cóż JUNIOR ma delikatnie p.... bo tata senator.Ale jęśli za to go
      przekreślimy to wyjdziemy na tumanków.A tak w ogóle już wolę senatora niż panią
      poseł-krzykaczkę....obydwoje od nas kiepsko reprezentują.
      • Gość: dyzio Re: Jakub Łuczycki radnym! WoW IP: *.158.udn.pl 02.11.06, 08:49
        Zmieniłbym treść jego reklamówki wyborczej: nie sztuką jest siedzieć tu na
        dupie, jak tatuś senator inkasuje 15 tys. diety i drugie tyle na biuro, w
        którym mnie zatrudnia, sztuką jest jest przezyć za 800 zeta miesięcznie i nie
        zwiać stąd gdzie pieprz rośnie... Dałeś plamę człowieku.
        • Gość: hyzio Re: Jakub Łuczycki radnym! WoW IP: *.tkdami.net 02.11.06, 15:58
          pytanie... gdzie jest napisane, ze mlody luczycki pracuje w biurze senatorskim? sprawa byla kiedys juz walkowana i jak pamietam, to sie okazuje, ze jest asystentem, ale spolecznym. wiec to jest zwykle klamstwo ze strony sz. p. dyzia.
          • Gość: dyzio Re: Jakub Łuczycki radnym! WoW IP: *.158.udn.pl 02.11.06, 20:28
            Jak zwał tak zwał. Tata mu zginąc nie da. A gdzie on wogole pracuje ? Poza tym,
            ze społecznie sie udziela dla taty. Przeciez z czegoś musi sie utrzymywac,
            skoro od rodziców nie chce brać kaski.
            • Gość: Von Smallhausen Re: Jakub Łuczycki radnym! WoW IP: 82.139.41.* 04.11.06, 17:37
              Jest społecznym-czyli robi za friko...Z tego co słyszałem pracuje jako doradca finansowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka