Gość: xx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 07:26 Dobry i uczciwy ginekolog. Muszę sprawdzić opinię lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matka Re: ginekolog IP: *.tkdami.net 02.11.06, 07:28 A ja poszujkuję dobrego ginekologa ale kobiety bo moja nastoletnia córka wstydzi się pójść do mężczyzny. Jest ktoś taki w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:23 jak dobry to nie kobieta,przynajmniej w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:35 Jak chcesz sprawdzić opinię o ginekologu to wstukaj sobie hasło ginekolog wyszukiwarki radomskiego forum.Zapewniam Cię, że dużo się dowiesz z tych postów, ponieważ jest ich ogrom.Niedawno czytałam ostatnie.Życzę przyjemnej i owocnej lektury.Aha, jeszcze jedno sama się przekonałam na sobie, że ten kto jest uważany za bardzo bobrego przez jedną osobę, nie musi być postrzegany tak samo przez inną.Jedno jest pewne, ja nie polecę nikomu pana dr Banaczka i dr Kowalczewskiej-Boguckiej.Z nimi nie życzę styczności nawet najgorszemu wrogowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: ginekolog IP: 193.111.144.* 02.11.06, 11:42 Popieram! Śmiem twierdzić, że nie tylko w Radomiu!Wiem to z własnych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam999 Re: ginekolog 27.07.15, 10:21 matka - ja byłam z moją córcią w zeszłym miesiącu na pierwszej wizycie. Poszłyśmy do dr Czekańskiego na Żeromskiego, bo ja sama też do niego chodzę. Mężczyzna, ale bardzo subtelny, z poczuciem humoru, także obyło się bez większego stresu. Milena zadowolona, nie było badania, ale dłuższa rozmowa i wywiad :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dex Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:28 Polecam tego : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=50714143 Joke !!! :-). Odpowiedz Link Zgłoś