06.12.06, 14:24
Mieszkam od niedawna w Radomiu. Nie znam tu zadnych lekarzy. Mam prośbę do
mam. Szukam lekarza ginekologa, który poprowadzi mi ciążę, pracuje w
tutejszym szpitalu i da się go "załatwić" do porodu. Szukam lekarza
sprawdzonego:o) No i dobry endokrynolog też by mi się przydał. Bardzo Was
proszę o jakieś namiary.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: do mam IP: *.tkdami.net 06.12.06, 15:52
      Doktor Grzeszczyk z Józefowa to znakomity ginekolog i dobry człowiek.
      • Gość: Aga Re: do mam IP: *.tkdami.net 06.12.06, 16:18
        Polecam dr Wróblewskiego przyjmuje w firmie WROMED na ul, Widok
      • Gość: Kasia Re: do mam IP: *.00a.radom.pilicka.pl 20.12.06, 14:35
        ojciec czy syn? bo z tym drugim w zyciu nie chciałabym już mieć do czynienia!

• Gość: Kasia Re: do mam IP: *.00a.radom.pilicka.pl 20.12.06, 14:36
          ...dotyczy doktorka G. , który odbierał mi poród
    • Gość: mama2 Re: do mam IP: 80.249.0.* 07.12.06, 08:17
      Polecam Ci dr Wintera Przyjmuje na ulicy Mickiewicza. Znakomity lekarz!!!
      Polecam wszytkim
    • 1983r14 Re: do mam 20.12.06, 12:55
      moja ciaze prowadzi dr Szczepanowski ze szpitala na Jozefowie i powiem ci ze nie
      nazekam calkiem spoko jest i jak rozmawiam z jego pacjentkami to go chwala
    • Gość: dada Re: do mam IP: 82.139.50.* 21.12.06, 09:46
      Dr.Wróblewski /ul.Widok/- jest zarazem ginekologiem -położnikiem i
      endokrynologiem.Pracuje w starym szpitalu radomskim.Wizyta u niego kosztuje-
      podstawowa 70zł. Czy jest dobry??hmmmmm trudno to ocenić laikowi- ja chodze do
      niego w ciąży , mam problem z tarczycą, przeszkadza mi np. to że jest za mało
      rozmowwny , że na usg za mało mówi co i jak/prawie że nic nie mówi- jak się sama
      nie zapytasz/.Tego właśnie mi bardzo brakuje , wiem że wiele par zgłasza się do
      niego jesli np. ma problem z zajściem w ciążę. Do porodu napewno nie przyjedzie
      - nie ma takiej praktyki żaden lekarz, no chyba że ma się szczęście i rodzisz na
      jego dyżurze, ale jak traktuje potem swoje pacjentki to nie wiem dokladnie/moja
      koleżanka jedna była baaardzo zadowolona/. Ja chodzę bo jakos tak wyszło i nie
      będę w środku ciązy zmieniać lekarza. Jesli mogę jeszcze polecić lekarza na 100%
      polecam dr.Świechowskiego z tym że on jest ordynatorem położnictwa w
      Kozienicach.Przyjmuje w Radomiu i prywatnie i na NFZ. Lekarz o niesamowitej
      kulturze a przy tym opiekuje się koebietą jak "dobry wujek"- sympatyczna
      atmosfera na wizycie , wiem że bardzo bardzo opiekuje się swoimi pacjentkami
      ,uważam że jest lekarzem godnym polecenia ale szczegóły - prosze osobiście do
      Niego:)
      Pozdrawiam serdecznie- też kobieta w ciąży:)
      • Gość: aga Re: do mam IP: *.internet.radom.pl 21.12.06, 19:23
        A ja ci poradze z doswiadczenia 2 razy rodzilam. Jesli chodzi o porod to tylko
        polozna ci pomoze. To od niej zalezy czy cie beda nacinac czy nie, bo wykonuje
        wtedy masaz w trakcie skurczu. To od niej zalezy czy bedzie bardziej bolalo i
        jak dlugo bedziesz rodzila. Ja polece ci porod rodzinny, nawet jesli facet nie
        chce przy nim byc, lepiej zaplacic za komfort calej "akcji" masaze, prysznice ,
        mnie to nawet kregoslup masowaly dwie panie polozne zeby nie bolalo. Od razu
        dostajesz dzidziusia, po umyciu go i nie placze gdzies postawiony w wozeczku na
        korytarzu az ktos sobie przypomnie i zaniesie dzidze mamie. Lekarz niewiele ci
        da. Tez tak myslalam jak ty, ale takich pacjentek chodzacych do niego to ma
        dziesiatki i na to samo licza, wiec nie rozczaruj sie, ze potraktuje cie jak
        kazda inna na odziale. Przeciez za faworyzowanie wyleci, a tak badzie mily
        prywatnie, a potem to pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka