cichowski1 12.12.06, 00:27 Podoba wam sie to ze kolo dworca powstalo tandetne Chinskie Centrum?? Kto im dal pozwolenie na to gowno przeciesz tam nic ciekawego nie ma a zołtki sie tylko bogaca na nas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: C1 Centrum IP: *.netblok.com 12.12.06, 07:08 nie będą się bogacić jak nikt tam nie będzie kupował i sami to zamkną :) Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: C1 Centrum 12.12.06, 10:08 Lepiej przypatrz się swoim ubraniom, butom, zabawkom Twojego dziecka, sprzęcie komputerowym, komórce. Myślisz, że na targu sprzedają może same wyroby made in Poland? w Prymusie większość rzeczy to: wykonano w ChRL w RESERVED same produkty made in China w Alpinusie wyprodukowano w Chinach w Impero kabiny prysznicowe z Chin w CERAMIKA PRIMUS płytki robione w Azji Ci straszni "oni" już nas dawno zjedli. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: C1 Centrum 12.12.06, 12:37 pitagor napisał: > Lepiej przypatrz się swoim ubraniom, butom, zabawkom Twojego dziecka, sprzęcie > komputerowym, komórce. > Myślisz, że na targu sprzedają może same wyroby made in Poland? > > w Prymusie większość rzeczy to: wykonano w ChRL > w RESERVED same produkty made in China > w Alpinusie wyprodukowano w Chinach > w Impero kabiny prysznicowe z Chin > w CERAMIKA PRIMUS płytki robione w Azji > > Ci straszni "oni" już nas dawno zjedli. Tylko ze w tym centrum pewnie nie sprzedaja rzeczy ktore sa jakosciowo podobne do Reserved Alpinusa,Zary,Tattuma czy tego typu producentow. Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: C1 Centrum 12.12.06, 12:46 > Tylko ze w tym centrum pewnie nie sprzedaja rzeczy ktore sa jakosciowo podobne A co za różnica? Przecież tu chodzi o to, że to nie Polacy zarabiają na produkcji. Nasuwa się też pytanie, czy gospodarce polskiej bardziej szkodzi taki sklep czy też wielkie firmy które wymieniłeś, a które sprowadzają towar za miliony jeśli nie miliardy $? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: C1 Centrum IP: *.158.udn.pl 12.12.06, 10:18 Przecież, przecież, przecież. Może postaw akcent na naukę polskiego a chińczyków zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glass Re: C1 Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:15 ten co wymislil ta nazwe to chyba kaca mial ci che che cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: C1 Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:23 Ja będę tam kupował, bo będzie tanio i w zadowalającej jakości. Zyskam na większej konkurencji w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapraszam Re: C1 Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:24 ere zapraszam cie tam tu jest jakosc i jakie majtki kupisz lasce he he he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron le seur Re: C1 Centrum IP: *.dti-static.cegetel.net 13.12.06, 12:49 A ja tam nawet nie zajrzę, tak samo jak nie zaglądam do Ciucholandów. Z tymi to juz dawno porządek bym zrobił. Bo o ile ktoś kupuje tanio ale rzeczy nowe, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale uzywane gacie!!! Nie wspomnę o konkurencyjności polskich produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczyk Re: C1 Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:33 przyjmuja polki do pracy ciekawe czy przez seks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJK Mamy jeszcze wolny kraj IP: *.ats.pl 18.12.06, 22:32 to prywatny teren, prywatny budynek i prywatny sklep. Wszysko teraz jest już produkowane w Chinach poczynając od bielizny a na wyrafinowanej elektronice kończąc. Jeśli towar oferowany w Chińskim Centrum znajduje nabywców to niech sobie to Chińskie Centrum działa. Natomiast jeśli nie jesteś zainteresowany oferowanymi tam towarami (nie wiem zresztą jakiej jakosci, bo nie byłem) to nie kupuj tam, jest wiele innych sklepów w Radomiu i masz wybór. Odpowiedz Link Zgłoś