Dodaj do ulubionych

Jadar wygrał :)))

22.12.06, 21:02
3:1 :D
Obserwuj wątek
    • z_dk Re: Jadar wygrał :))) 22.12.06, 21:47
      nie wiesz gdzie jest forum o tematyce sportowej ?

To jest czyste zaśmiecanie !
      • Gość: jaca Re: Jadar wygrał :))) IP: *.cable.ubr04.donc.blueyonder.co.uk 22.12.06, 22:04
        przestan p... forum sportowego nikt nie czyta a ja czekalem na ta wiadomosc.dzieki isox
        • isoxazolidine Re: Jadar wygrał :))) 22.12.06, 22:25
          na stronie PLS-u są szczegoly
          • Gość: MlodyRadomianin Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:39
            Isoxazolidine byłem na meczu powiem Ci krótko fatalnie jest!Atmosfera bardziej
            jak w teatrze niż na widowisku sportowym a i fatalna forma sportowa!Widzów
            około 1500 ja jako rodowity radomiak pamiętam jak mnie Tata zabierał jeszcze na
            starą halę na Sadków i było tyle osób w tej starej hali tam.A i pamiętam jak w
            1999r. CZARNI RADOM zdobyli Puchar Polski jak im prezydent Włodarczyk wręczał
            Puchar to były czasy i te 3000 kibiców w hali Mosir na meczach!Co do poziomu
            sportowego był on fatalny choć cieszy wygrana 3:1 , Czarni Radom byli słabi a
            Gwardia była jeszcze słabsza!
            PS.A Ci klakierzy co krzyczą Jadar Radom wstyd mi za was.Szkoda , ze nie było
            kibiców z Fan Clubu Czarni Radom.Nie widziałem nikogo z vipów.Wiem , że na
            Skrze Bełchatów w golfie był Marcinkowski , hehe niech swego koledze Kupidurze
            powie , aby tak jak radomian obiecał dodał historyczny człon CZARNI RADOM do
            nazwy klubu!!!

W Radomiu na meczach PLS krzyczy się CZARNI RADOM !!!!
          • Gość: ech Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:42
            Jeb*ć JADAR Jeb*ć! CZARNI RADOM CZARNI!

Na papierze jadar, w sercu tylko CZARNI!

Nie pozwólmy wieśniakom z Odechowa na takie chamstwo!

Bezczelnie przywłaszczyli sobie dorobek WKS CZARNI RADOM.

Jak już panie Kupidura chołdujesz pan Nowej Tradycji, to:

- nie wolno używać stwierdzenia: Jadar powrócił do ekstraklasy (jak to komentował komentator przed meczem ze Skrą), bo Jadar nigdy w niej nie był. Skoro Nowa Tradycja, to jak mógł powrócić? Zaprzeczacie sami sobie!

- nie wolno przywłaszczać sobie dorobku 85 lat klubu Czarni, ich pucharów.

- nie WOLNO przywłaszczać sobie np. BĘBNÓW CZARNYCH, zaklejając bezczelnie taśmą napis CZARNI. Bębny są pozostałością po KLUBIE KIBICA WKS CZARNI RADOM.

Pozatym, wszyscy pamiętają kwietniowy mecz z Chemikiem Bydgoszcz, kiedy to po wygranym meczu i awansie do PLS, klub kibica Jadar zawinął dupe w troki, zawodnicy dziękowali kibicom hołdującym CZARNYM.
            Klub Kibica Jadaru, to klakierzy, a nie kibice.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH FANÓW SIATKÓWKI W RADOMIU!
            • Gość: MlodyRAdomianin Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:53
              Klakierzy z Jadaru jak dziś prowadzili doping to się załamałem ile tam dzieci
              było w ich klubie kibice.Na hali było około 1500 osób przekszyczałąby ich grupa
              300 fanów RAdomiaka!

PS.Kupidura oszukał kibiców CZARNYCH RADOM obiecywał , że doda po 2 czy 3
              latach tak mówił człon Czarni Radom nie zrobił tego.Dlatego ja mu już nie
              wierzę , ale czego można się spodziewac po tym domniemywam pseudo biznesmenie
              ze Skaryszewa.Ja na miejscu Kosztowniaka bym olał Jadar i domagał sie powrotu
              członu CZARNI do tej głupiej nazwy klubu!A już pomysł Fałka aby oddać Mosir
              Kupidurze to PORAŻKA.Mosir madrze zarządzany dla ludzi z Radomia!!!!
              • Gość: Tylko Czarni!!! Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:46
                Tylko Czarni!!!
                • Gość: norman Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:54
                  i to mie sie podoba :D
    • dkt1984 Re: Jadar wygrał :))) 23.12.06, 00:19
      1. Zwycięstwo bardzo cieszy!!! :)))))))
      2. Czarni powinni wrócić do nazwy zespołu!

Jadar Czarni Radom ==> Po co ten jadar pewnie ktoś zapyta?! A no sponsorowi też
      się coś należy...takie czasy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka