z_dk Re: Jadar wygrał :))) 22.12.06, 21:47 nie wiesz gdzie jest forum o tematyce sportowej ? To jest czyste zaśmiecanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Jadar wygrał :))) IP: *.cable.ubr04.donc.blueyonder.co.uk 22.12.06, 22:04 przestan p... forum sportowego nikt nie czyta a ja czekalem na ta wiadomosc.dzieki isox Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Jadar wygrał :))) 22.12.06, 22:25 na stronie PLS-u są szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyRadomianin Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:39 Isoxazolidine byłem na meczu powiem Ci krótko fatalnie jest!Atmosfera bardziej jak w teatrze niż na widowisku sportowym a i fatalna forma sportowa!Widzów około 1500 ja jako rodowity radomiak pamiętam jak mnie Tata zabierał jeszcze na starą halę na Sadków i było tyle osób w tej starej hali tam.A i pamiętam jak w 1999r. CZARNI RADOM zdobyli Puchar Polski jak im prezydent Włodarczyk wręczał Puchar to były czasy i te 3000 kibiców w hali Mosir na meczach!Co do poziomu sportowego był on fatalny choć cieszy wygrana 3:1 , Czarni Radom byli słabi a Gwardia była jeszcze słabsza! PS.A Ci klakierzy co krzyczą Jadar Radom wstyd mi za was.Szkoda , ze nie było kibiców z Fan Clubu Czarni Radom.Nie widziałem nikogo z vipów.Wiem , że na Skrze Bełchatów w golfie był Marcinkowski , hehe niech swego koledze Kupidurze powie , aby tak jak radomian obiecał dodał historyczny człon CZARNI RADOM do nazwy klubu!!! W Radomiu na meczach PLS krzyczy się CZARNI RADOM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:42 Jeb*ć JADAR Jeb*ć! CZARNI RADOM CZARNI! Na papierze jadar, w sercu tylko CZARNI! Nie pozwólmy wieśniakom z Odechowa na takie chamstwo! Bezczelnie przywłaszczyli sobie dorobek WKS CZARNI RADOM. Jak już panie Kupidura chołdujesz pan Nowej Tradycji, to: - nie wolno używać stwierdzenia: Jadar powrócił do ekstraklasy (jak to komentował komentator przed meczem ze Skrą), bo Jadar nigdy w niej nie był. Skoro Nowa Tradycja, to jak mógł powrócić? Zaprzeczacie sami sobie! - nie wolno przywłaszczać sobie dorobku 85 lat klubu Czarni, ich pucharów. - nie WOLNO przywłaszczać sobie np. BĘBNÓW CZARNYCH, zaklejając bezczelnie taśmą napis CZARNI. Bębny są pozostałością po KLUBIE KIBICA WKS CZARNI RADOM. Pozatym, wszyscy pamiętają kwietniowy mecz z Chemikiem Bydgoszcz, kiedy to po wygranym meczu i awansie do PLS, klub kibica Jadar zawinął dupe w troki, zawodnicy dziękowali kibicom hołdującym CZARNYM. Klub Kibica Jadaru, to klakierzy, a nie kibice. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH FANÓW SIATKÓWKI W RADOMIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyRAdomianin Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:53 Klakierzy z Jadaru jak dziś prowadzili doping to się załamałem ile tam dzieci było w ich klubie kibice.Na hali było około 1500 osób przekszyczałąby ich grupa 300 fanów RAdomiaka! PS.Kupidura oszukał kibiców CZARNYCH RADOM obiecywał , że doda po 2 czy 3 latach tak mówił człon Czarni Radom nie zrobił tego.Dlatego ja mu już nie wierzę , ale czego można się spodziewac po tym domniemywam pseudo biznesmenie ze Skaryszewa.Ja na miejscu Kosztowniaka bym olał Jadar i domagał sie powrotu członu CZARNI do tej głupiej nazwy klubu!A już pomysł Fałka aby oddać Mosir Kupidurze to PORAŻKA.Mosir madrze zarządzany dla ludzi z Radomia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Czarni!!! Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:46 Tylko Czarni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norman Re: Jadar wygrał :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:54 i to mie sie podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
dkt1984 Re: Jadar wygrał :))) 23.12.06, 00:19 1. Zwycięstwo bardzo cieszy!!! :))))))) 2. Czarni powinni wrócić do nazwy zespołu! Jadar Czarni Radom ==> Po co ten jadar pewnie ktoś zapyta?! A no sponsorowi też się coś należy...takie czasy... Odpowiedz Link Zgłoś