Dodaj do ulubionych

zwloki lezaly 2 dni w dps weteran

02.01.07, 11:06
w dzisiejszych czasach kiedy wszyscy poszukuja pracy normalne jest ze znajduja
ja za pomoca "plecow" ale dlaczego bezprawnie Tak jest w dps weteran przy
ulicy wyscigowej na stanowiskach pielegniarek zatrudzniane sa polozne tylko
dlatego ze maja.. na dyzurze jednej z nich zwloki lezaly w domu caly dzien
ciekawe co powie rodzina jak sie dowie a moze prokurator????
Obserwuj wątek
    • Gość: Kali Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:10
      Napisz to,kochany,lub kochana,( podejrzewam cię, że jesteś wstrętną babą,) do
      prokuratora. Zbada sprawę dokładnie.Po co zaśmiecasz forum takimi plotami?
      Komuś chcesz zaszkodzić, to widać.Powiadomisz sama prokuraturę? Czy ja to mam
      zrobić na ciebie? Pisanie takich niesprawdzonych anonimów jest karalne.
      • Gość: Beki Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: 83.18.74.* 02.01.07, 23:23
        Ale nawet jakby, kiedyś zwłoki kochanego taty, mamy czy dziadka potrafił i
        tydzień leżeć w domu. Wszyscy zdążyli pożegnać się ze zmarłym zanim wsadzili go
        do trumny.
        Wielkie halo teraz - chyba - sanepid pozwala na 2 dniowe płacze.
      • Gość: kamaszek Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:27
        To, że mieszkanka leżała dwa dni, to nie ploty lecz prawda. Nikt nie został
        ukarany, gdyż zatuszowano sprawę przez jednego z lekarzy (z firmy pogrzebowej)
        zaprzyjaźnionego z weteranem. Potrafili też zrobić z jednej mieszkanki
        wariatkę - wysłali ją do krychnowic za to, że nie zaprzestała (na życzenie
        dyrekcji) dokarmiać zimą psów i kotów. Kiedyś ruchliwej i żywa kobieta teraz
        ledwo się porusza.
    • Gość: benio Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.algo.radman.pl 04.01.07, 13:49
      nie kumam a czym się ruzni położna od pielęgniarki?wgm.to połozna jest bardziej
      wykfalifikowaną pielegniarką niz zwykła bo dosyc ze zna obowiązki pielegniarki
      to jeszcze umie porud odebrac i brawo ze w tym domu są tak doswiadczone
      pielegniarki a ty ctapo co chcesz tym osiągnąć? pewnie któras z nich zajeła
      twoje miejsce albo szukasz osobistej zemsty na nich? nie nawidze takich ludzi,
      mam babcie w tym domu i wiem jak cierzka jest tam praca charują po 12godz i
      czego ty ctapo zazdroscisz? mycia tyłków i użerania się z dziadkami, rodzina i
      ja jestem bardzo zadowolony ze mamy babcie własnie w tym domu jest czysty i
      zadbany a te położne to gwarancja dobrej opieki i powiem tym panią to osobiscie
      bo mnie wkuża jak dobrego domu chcesz zrobic czarną owce dla osobistej
      satysfakcji, miłego dnia ctapo
      • Gość: sisi Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: 62.233.138.* 04.01.07, 18:55
        beniu ale jesteś polonista
      • Gość: ala ło matko, Dyslektyk? IP: *.pr.radom.net 04.01.07, 22:05
        .
        • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 04.01.07, 22:11
          Mejbi jes, mejbi noł
          Za naukę by się wziął...
          Bo dyslekcja to nie grzech
          Lecz wymówką staje się...
      • Gość: elka Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:04
        niema co sie chwalic ze sie ma tam babcie bo to swiadczy zle o rodzinie ktrora
        nie potrafi sama sie opiekowac tylko najlatwiej odeslac do takiego domu i z glowy
        • Gość: jkjkjk Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.tkdami.net 06.01.07, 16:12
          ljlj
          • Gość: dyr Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:26
            kto jest dyrektorem tek placówki i co on (ona) na to?
            • Gość: X Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 11:12
              Mój ojciec leżał w domu cały dzien i był czas na pożegnanie. Wiem, jak ciężko
              jest teraz, jak się zadzwoni do załadu, od razu przyjeżdzają, by ich nikt nie
              ubiegł, i zaraz zabierają. Gdzie ten czas na pożegnanie, na chwilę
              refleksji,potem to już leci ten moment pogrzebu. Wszystko w pospiechu, jak
              wszędzie. Nie uważam, by osoba, która trochę jeszcze pobyła w tym domu, miałaby
              za złe komukolwiek, tym pięlegniarkom szczególnie, więc o co ten raban?
            • Gość: niby Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.infoplus.com.pl 07.01.07, 12:38
              Dyrektor wciąż ten sam od niepamiętnych czasów. W Radomiu to normalne, stołki
              przyrastaja...
        • inia33 Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran 07.01.07, 18:05
          no i po co głupoty opowiadasz? skąd wiesz jaka sytuacja w domu tych co swoich
          najstarszych członków rodziny do domu opieki oddają?
          no ale tak, co ludzie powiedzą...
          zascianek, eh...
    • Gość: bywalec Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:57
      Pielęgniarki czyli "GWIAZDY" Domu Weterana tylko chodzą i szukają okazji na kawę i papierosa. Czasu na nic innego nie mają bo trzeba pogawędzić np. jak u Krysi minęły święta albo co było ciekwageo w ostatnim serialu. I z tego wszystkiego ludźmi zajmują się salowe, bo one muszą do pokoji wejść czy im się chce czy nie bo są z tego rozliczane. Także drogie panie pielęgniarki koniec rozmówek o pierdołach i zajmijcie się ludźmi potrzebującymi pomocy.
      PS.
      Strajkujecie pielęgniareczki że za słabo płacą a tu trzeba się wziąć za robotę. Niestety papierosy i kawa kosztują a tu jak się z nudów pali i pije to faktycznie pensje małe.
      POZDRAWIAM
    • ctapa Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran 18.01.07, 09:10
      tylko bywalec wie o co tu chodzi naprawde widac ze orientuje sie w pracy i
      atmosferze weterana
      • Gość: sAGITTArIUS Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.algo.radman.pl 24.01.07, 09:51
        Widać jak ktoś bardzo lubi pielegniarki. to prawda salowe mają kupe roboty a
        pilegniareczki sie opierdją. taka jest praca pielegniarek hahah. pozdrowienia
        dla ekipy z Weterana. A prpo dziadki to mają dobrze nic nie muszą robić,
        sprzątać, mają balety ogniska i tym podobne wiecie o co chodzi.
    • Gość: antydebil Re: zwloki lezaly 2 dni w dps weteran IP: *.pr.radom.net 26.01.07, 01:07
      Ludzie co to za d... piszą ctapa itd...Nie ma czasu na pogaduchy bo to jest
      praca. Jest pewnie osoba wsród kometujących która chciałaby pewnie tam
      pracować ... ale cóż za pusto w głowie. Z pełną odpowiedzialnością pisze że
      chiałabym w wieku 70 lat trafić do Weterana!!!!
      Tłuki za nauke a nie za władze!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka