wydra102 04.01.07, 23:30 Szukam dobrych pomysłów na wredną koleżankę z pracy. Poproszę o sprawdzone sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plankton Re: Wredna koleżanka IP: *.internet.radom.pl 04.01.07, 23:34 Powiedz jakiemus strasznie niefajnemu i paskudnemu facetowi najlepiej jakiemus brudasowi bez zebow w wielkiej tajemnicy ze ona ci sie zwierzyla ze sie w nim zakochala do szalenstwa, ale nigdy mu tego nie powie. Efekt gwarantownay! Odpowiedz Link Zgłoś
wydra102 Re: Wredna koleżanka 04.01.07, 23:41 doskonały pomysł,ale to u nas nie przejdzie....a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 04.01.07, 23:38 Czemu jest wredna według Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
wydra102 Re: 04.01.07, 23:45 to nie tylko moje odczucie a ja mam dość słodyczy w oczy a poza oczy ............trudno opisać w jednym zdaniu,wiele osób przez nią płakało i pewnie zapłacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plankton Re: IP: *.internet.radom.pl 04.01.07, 23:54 No to umow sie z jakims przystojnym facetem niech przy Tobie zagra jej na nerwach! Odpowiedz Link Zgłoś
wydra102 Re: 05.01.07, 00:02 to byłoby bardzo proste ale nie tylko chodzi o stosunki damsko męskie a właściwe wcale to nie dotycz tego tematu. Tu chodzi o zwykłą uczciwość lojalność Odpowiedz Link Zgłoś
bankiet.zebrakow Re: zachowaj klasę i odpuść 05.01.07, 00:04 Jak jest nielojalna to jej to powiedz wprost i nie rób żadnych numerów. Takie zagrywki cechują małych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra102 Re: zachowaj klasę i odpuść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 00:08 Mocno powiedziane i zgadzam się z tym! Ale to niereformowalny przypadek i o to tu chodzi. mowa prost odpala rykoszetem. Wyjątkowa MAŁPA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 05.01.07, 00:13 Widzisz plankton, może być tak, że ta "małpa" ma już kochającego z wzajemnością faceta albo wcale nie dostaje psiej gorączki na widok przystojniaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 05.01.07, 00:09 To napisz tyle zdań ile chcesz. Mnie też łatwiej będzie wyobrazić sobie jej mentalność i obrać jakąś strategię przeciw jej wredności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra102 Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 00:14 a jaką strategię można zastosować wobec osoby dojrzałej która robi co innego mówi co innego i pewnie myśli jeszcze coś innego.To swoista schizofrenia w której przyszło nam żyć. Wypowiadam się w liczbie mnogiej bonie tylko ja mam takie odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 05.01.07, 00:32 Wooooow! Hola hola proszę pani, schizofrenia to w dużym skrócie stan umysłu, w którym chory żyje swoimi wymysłami, które nigdy nie miały lub wcale nie mają mieć miejsca np. jest przekonany, że ktoś chce zrobić mu krzywdę lub talerze na stole same się przesuwają na stole czy też te słynne głosy... (to tylko przykłady zachowań schizofrenika zaczerpnięte z oglądanego przeze mnie ostatnio filmu o tej tematyce, jakoś interesują mnie te zagadnienia, nie żeby to u mnie zdiagnozowali czy coś :) ). Podaj przykład jej zachowania, bo to naprawdę trudne by przedsięwziąć jakieś środki zapobiegawcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miećka Re: IP: *.158.udn.pl 05.01.07, 07:49 Ze swego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że nic się nie da zrobić. Taka miernota wygryzła mnie z pracy, bo lizała tyłki komu trzeba. Jedyna rada, choć ja jej nie umiałam zastosować, bo to nie w miom stylu, to postępowac tak jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martita Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 09:34 Nie wiem dlaczego czepiliście się stosunków damsko-męskich, znam przypadek kobiety która jest naprawdę "małpą" i robi dokładnie to co opisuje wydra102. Podsumowanie: hipokrytka która sieje wszędzie intrygi i zamęt. Mam nadzieję, że kto wiatr sieje ten burzę zbiera. Pozdrawiam wszystkich, którzy mają takie "małpy". Nie łamcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paully Re: IP: 213.195.148.* 05.01.07, 14:07 Powiedz jej co o niej myslisz i niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: IP: *.11.radom.pilicka.pl 05.01.07, 21:15 znam takiego "schizofrenika" i ..właśnie wpadł we własne sidał; po 3 latach kłamst i oczernianiu innych w końcu wyszło szydło z worka i ...chyba zwieje za granicę bo niewiele mu tu zostało do roboty ;)))); podla jestem ale...aż czasami się ciesze ze takie rzeczy wychodzą i ..każdy ma to na co zasłuzył Odpowiedz Link Zgłoś