Dodaj do ulubionych

Wredna koleżanka

04.01.07, 23:30
Szukam dobrych pomysłów na wredną koleżankę z pracy.
Poproszę o sprawdzone sposoby.
Obserwuj wątek
    • Gość: plankton Re: Wredna koleżanka IP: *.internet.radom.pl 04.01.07, 23:34
      Powiedz jakiemus strasznie niefajnemu i paskudnemu facetowi najlepiej jakiemus
      brudasowi bez zebow w wielkiej tajemnicy ze ona ci sie zwierzyla ze sie w nim
      zakochala do szalenstwa, ale nigdy mu tego nie powie. Efekt gwarantownay!
      • wydra102 Re: Wredna koleżanka 04.01.07, 23:41
        doskonały pomysł,ale to u nas nie przejdzie....a szkoda.
    • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 04.01.07, 23:38
      Czemu jest wredna według Ciebie?
      • wydra102 Re: 04.01.07, 23:45
        to nie tylko moje odczucie
        a ja mam dość słodyczy w oczy a poza oczy ............trudno opisać w jednym
        zdaniu,wiele osób przez nią płakało i pewnie zapłacze
        • Gość: plankton Re: IP: *.internet.radom.pl 04.01.07, 23:54
          No to umow sie z jakims przystojnym facetem niech przy Tobie zagra jej na
          nerwach!
          • wydra102 Re: 05.01.07, 00:02
            to byłoby bardzo proste ale nie tylko chodzi o stosunki damsko męskie a właściwe
            wcale to nie dotycz tego tematu. Tu chodzi o zwykłą uczciwość lojalność
            • bankiet.zebrakow Re: zachowaj klasę i odpuść 05.01.07, 00:04
              Jak jest nielojalna to jej to powiedz wprost i nie rób żadnych numerów. Takie
              zagrywki cechują małych ludzi.
              • Gość: wydra102 Re: zachowaj klasę i odpuść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 00:08
                Mocno powiedziane i zgadzam się z tym!
                Ale to niereformowalny przypadek i o to tu chodzi.
                mowa prost odpala rykoszetem.
                Wyjątkowa MAŁPA!
          • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 05.01.07, 00:13
            Widzisz plankton, może być tak, że ta "małpa" ma już kochającego z wzajemnością
            faceta albo wcale nie dostaje psiej gorączki na widok przystojniaków...
        • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 05.01.07, 00:09
          To napisz tyle zdań ile chcesz. Mnie też łatwiej będzie wyobrazić sobie jej
          mentalność i obrać jakąś strategię przeciw jej wredności.
          • Gość: wydra102 Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 00:14
            a jaką strategię można zastosować wobec osoby dojrzałej która robi co innego
            mówi co innego i pewnie myśli jeszcze coś innego.To swoista schizofrenia w
            której przyszło nam żyć. Wypowiadam się w liczbie mnogiej bonie tylko ja mam
            takie odczucia.
            • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 05.01.07, 00:32
              Wooooow! Hola hola proszę pani, schizofrenia to w dużym skrócie stan umysłu, w
              którym chory żyje swoimi wymysłami, które nigdy nie miały lub wcale nie mają
              mieć miejsca np. jest przekonany, że ktoś chce zrobić mu krzywdę lub talerze na
              stole same się przesuwają na stole czy też te słynne głosy... (to tylko
              przykłady zachowań schizofrenika zaczerpnięte z oglądanego przeze mnie ostatnio
              filmu o tej tematyce, jakoś interesują mnie te zagadnienia, nie żeby to u mnie
              zdiagnozowali czy coś :) ).
              Podaj przykład jej zachowania, bo to naprawdę trudne by przedsięwziąć jakieś
              środki zapobiegawcze...
              • Gość: miećka Re: IP: *.158.udn.pl 05.01.07, 07:49
                Ze swego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że nic się nie da zrobić. Taka
                miernota wygryzła mnie z pracy, bo lizała tyłki komu trzeba. Jedyna rada, choć
                ja jej nie umiałam zastosować, bo to nie w miom stylu, to postępowac tak jak
                ona.
            • Gość: Martita Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 09:34
              Nie wiem dlaczego czepiliście się stosunków damsko-męskich,
              znam przypadek kobiety która jest naprawdę "małpą" i robi dokładnie to co
              opisuje wydra102. Podsumowanie: hipokrytka która sieje wszędzie intrygi i zamęt.
              Mam nadzieję, że kto wiatr sieje ten burzę zbiera.

Pozdrawiam wszystkich, którzy mają takie "małpy". Nie łamcie się.
              • Gość: Paully Re: IP: 213.195.148.* 05.01.07, 14:07
                Powiedz jej co o niej myslisz i niech spada.
            • Gość: ona Re: IP: *.11.radom.pilicka.pl 05.01.07, 21:15
              znam takiego "schizofrenika" i ..właśnie wpadł we własne sidał; po 3 latach
              kłamst i oczernianiu innych w końcu wyszło szydło z worka i ...chyba zwieje za
              granicę bo niewiele mu tu zostało do roboty ;)))); podla jestem ale...aż czasami
              się ciesze ze takie rzeczy wychodzą i ..każdy ma to na co zasłuzył

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka