Gość: Leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 19:25 Czy słyszeliście może o zespole "Liberta"?Czy u kogoś z Was grał?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poludnie_2 Re: Liberta 18.02.07, 11:00 Byłem na weselu gdzie grali i było super. teraz co wiem to doszedł 4 członek zespołu- gitarzysta. Ja też ich biorę na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Liberta IP: *.radom.pilicka.pl 04.03.07, 23:10 Ocho widze ze Kinia się juz denerwuje. Chlopaki grali u mnie i bylo sympatycznie.Poznalem Kinge i wiem ze nie warto jej denerwowac. Ogólnie grupa jest spoko. W przyszlym roku bedą u mojego brata grali wiec poznam gitarzyste.Polecam gorąco ten zespol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Kamerzysta Re: Liberta IP: *.radom.pilicka.pl 04.03.07, 23:21 Liberta Liberta Liberta dobry zespol a i wokalistka ma czym oddychac i spiewac. Przy okazji to sliczna dziewczyna i razem reprezentują się fajnie. Chętnie zobacze was na moich kalendarzach. prosze o kontakt Dominikana... Odpowiedz Link Zgłoś
gw1977 Re: Liberta 26.02.07, 23:00 Leszek, ja Ci się zapytam o zespół Liberta. Draniu Ty hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kingamierzwa Re: Liberta 27.02.07, 23:14 " Liberta " to zajebisty zespol. Graja fajną muzyke dla kazdego. Czlonkowie zespolu to 3 panow i kobieta. Wszyscy mili i przyjazni. Bylam na kilku weselach i imprezach gdzie grali i uwazam ze są swietni. Gorąco polecam, Pozdrawiam.Aha z terminami troche cięzko u nich ale kto pierwszy ten lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: Liberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 09:51 Ach ta reklam swojego zespołu. Wystartczy uważnie przeczytać !!!!!! Na pewno w reklamowaniu nie jesteście boscy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Liberta IP: *.pr.radom.net 28.02.07, 11:23 Fajnie zareklamowała się wokalistka tego zespołu. W dodatku podpisała się imieniem i nazwiskiem:). Znam Panów z Liberty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggg Re: Liberta IP: *.radom.pilicka.pl 28.02.07, 22:24 Mylisz się nie znasz wszystkich panow. Pozdrawiam. A jak dobrze rozczytasz to zorientujesz sie, ze pod tym nickiem jest ktos inny. Ale widze, że z inteligencją nie najlepiej. hahahaha. Gdyby to byla Kinia nie podpisywalaby sie swoim nazwiskiem, no ale coż.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin B. Re: Liberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:43 ciekawe, czy takiej wokalistce chciało by się pisać na durnym forum - barany z was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Liberta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 11:33 Jeżeli to forum jest durne to po co tu wchodzisz? A z kulturą też u Ciebie na bakier jak innych od baranów wyzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Liberta IP: *.pr.radom.net 01.03.07, 10:19 Znam dwóch panów z tego zespołu (do niedawna był to zespół 3-osobowy więc nie znam tylko Pana który do nich dołączył). Skoro pisze tu jeden Pan z tego zespołu to dlaczego nie miałaby napisać wokalistka (lepsza jest od nich?). Widać, że to reklama. Martw się o swoją inteligencję a nie moją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Liberta IP: *.pr.radom.net 01.03.07, 10:22 A skoro z terminami tak ciężko to po co się reklamować. Z drugiej strony kto zachwalając zespół podpisuje się nazwiskiem wokalistki. Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam na tym forum. Głupie tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Liberta IP: *.128.unknown.vectranet.pl 01.03.07, 12:15 Znam ten zespół i powiem krótko że grają jak 90% radomskich kapel, do czołówki bym ich niezaliczył ale robią swoje i można przy nich poskakac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Liberta IP: *.radom.pilicka.pl 01.03.07, 22:13 Jezeli juz piszecie na moj temat to moze by ktos się ku.. zapytal czy mozna. A jak juz znacie nasz zespol to raczej wiecie ze reklama nam nie potrzebna.Ci ktorzy nas biorą na wesele to zazwyczaj nas znają. Ale nie mam zamiaru tlumaczyc sie na jakims z..ym forum. Zajmijcie sie czyms normalnym a nie wypisywaniem bzdór. A osoba ktora sie za mnie podaje jest poprostu slaba bo i tak nic z tego nie zyska. Żegnam.Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojnie Re: Liberta IP: *.pr.radom.net 01.03.07, 22:40 Spokojnie dziewczyno, nie musisz od razu rzucać k.... Nie mieliśmy jak się z tobą skontaktować dlatego napisaliśmy bez twojej wiedzy :). Powinnaś wiedzieć, że na forum każdy pisze co chce. Zespół ok ale nie wiedziałam, że wokalistka taka wyszczekana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Liberta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 11:39 Dałaś popis pierwsza klasa. Jeżeli tak samo traktujesz klientów to musicie być zarąbistym zespołem. Same gwiazdy co mają za nic innych. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Liberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:41 Zespół ten grał u mnie na weselu i jestem zadowolona. Goście ich chwalili i my jako mlodzi bylismy zadowoleni. Zabawa byla przednia. Nie mam zastrzezen do tego zespolu. Mysle ze nie są w tych 90 % tylko w tej niezwyklej 10. Ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Gdyby to bylo mozliwe chcialabym miec drugie wesele z tym zespolem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Habros Re: Liberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 23:20 Krowy doić a nie pierdołami się zajmować i takie głupoty na forum wypisywać, aż się flaki przewracają jak was BARANY!!! człowiek czyta. Tak to tylko Warchoły z Radomia mogą postępować - jeden na drugiego napie.., co za ludzie. Raczej BYDŁO!!! Znam z tego zespołu Pawła, razem bujaliśmy się po dyskotekach 10 lat temu. Prawdziwy Tayson z niego choć mikrego wzrostu. Pozdrwiam cały zespół. Nie przejmujcie się głupotami na forum i róbcie to co robiliście do tej pory a będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś