Dodaj do ulubionych

Przed wystawą Marcina Kucewicza

07.02.07, 21:07
Bardzo fajnie! Mam nadzieję, że jakieś zdjęcia pojawią się również w
gazecie ;)
Obserwuj wątek
    • phodopus Przed wystawą Marcina Kucewicza 07.02.07, 21:29
      Muszę się wybrać :)
      Ale "od piatku" to znaczy, że w piątek będzie jakieś otwarcie? (o której?)
      • Gość: klisza Super IP: 82.139.0.* 07.02.07, 21:35
        A kiedy wystawa zdjęć Karola Piętka??
        Nie można oprzeć się wrażeniu, że ma on również swoje, specyficzne jakże
        spojrzenie na świat. ta perspektywa żaby, te nieostre lub prześwietlone, innym
        razem niedoświetlone fotografie...
        Co takiego jest zawarte w tych dziełach, że nie mogę wprost na nie patrzeć...
        • Gość: ko# Re: Super IP: *.stat.gov.pl 08.02.07, 08:27
          Był kiedyś MArcin Wołoszczak, ten miał talent. Bez ironii.
          • Gość: lolek Re: Super IP: 10.30.166.* 08.02.07, 10:13
            Był Wołoszczak i jest bo widać co jakiś czas promuje się na forum i dorzuca tym
            co zostali.
            • Gość: DOMELO008 Re: Super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:22
              Ja uważam że to Piętek robi najlepsze zdjęcia sportowe w mieście ( i w całym
              regionie) i ON powinien zrobić z nich wystawę.
              • Gość: DjPsycho Re: Super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:25
                Masz rację ,,Domelo008". Piętek nie ustępuje talentem Marcinowi Kucewiczowi (
                może już niedługo doczekamy się wystawy pana Piętka).
            • Gość: krętka blada Re: Super IP: *.133.unknown.vectranet.pl 08.02.07, 10:26
              A ja i tak kupuję gazetę tylko dla zdjęć autorstwa K.P...
              • Gość: asterix Re: Super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:36
                Ale przecież Karol Piętek robi nie tylko świetne zdjęcia sportowe , ale również
                inne fotografie
                • Gość: ???? Re: Super IP: 82.139.52.* 08.02.07, 13:20
                  Był też Bardzo dobry Bartek Molga, ale poszedł do centrali w Warszawie , potem
                  do Newsweeka i Dziennika, był a świetna Rita Katana... Dlaczego uciekają?
                  • phodopus Re: Super 08.02.07, 13:57
                    Gość portalu: ???? napisał(a):

> do Newsweeka i Dziennika, był a świetna Rita Katana... Dlaczego uciekają?

Myślę że warto przypomnieć przy tej okazji:
                    www.ritagalery.radom.net/
                  • phodopus Re: Super 08.02.07, 14:04
                    A uciekają z prostego powodu: płace w tym zawodzie są raczej kiepskie. Jak ktoś
                    jest sam to jeszcze pół biedy, ale jak ma z tego rodzinę utrzymać to już lepiej
                    śluby robić, a najlepiej i jedno i drugie i jeszcze jakieś inne chałtury do
                    tego. Tylko że wtedy jest się gościem w domu i nie każdy chce to tak ciągnąć :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka