Dodaj do ulubionych

Alarm przeciwpożarowy w Heliosie.

10.02.07, 21:55
Ogladajac dzis seans,nagle zapaliło sie swiatlo a zglosnikow poplynela
informacja o ewekuacji,wszyscy sie rzucili do wyjscia ale dopiero po minucie
od alarmu:),ale potem okazalo sie ze to jakas menda zrobila sobie zart i
wlaczyla system alarmowy dla zartow.Poczym wszyscy wrocili na miejsca i
czekali pol godziny na wznowienie filmu.Ciekaw jestem czy taki debil odpowie
za to.A poza tym Helios tez dal plame bo na koncowce filmu wlaczyl im sie
inny dzwiek, chyba z innego filmu,no i nikt nie obejrzal końcówki.Ogolnie
bylo smiesznie.Pozdrawiam kinomaniaków.
Obserwuj wątek
    • Gość: jjoki Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. IP: *.tkdami.net 10.02.07, 22:11
      powinni oddać za bilety bo do końca film był skrócony -a tak prywatnie to
      chała że jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuu
      • tomus2221 Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. 10.02.07, 22:23
        Przeprosic chociaz powinni.
        • sono_andrzej Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. 10.02.07, 23:29
          We Wrocławiu też nie raz jakiś debilek wybił szybkę i włączał alarm.
          • Gość: tomek Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:50
            Ale mimo wszytko ewakuacja powinna być przeprowadzona !!!!!!!!! a jak by się
            paliło gdzieś w piwnicach ???? Helios naraził życie i zdrowie setek ludzi nie
            wyprowadzając ich z kina !!! szkoda im było oddać kasy za bilety to powinni
            teraz ponieść surowe konsekwencje !!! LUDZIE NIE BAGATELIZUJCIE TEGO TYPU
            ALARMÓW TO CHODZI O WASZE ŻYCIE !!!!!!!!!!!!
            • sono_andrzej Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. 11.02.07, 10:05
              Zgadzam się. We Wrocławiu alarm pożarowy kina jest bezpośrednio połączony ze
              strażą ogniową. Tam po 5 minutach przyjechał wóz strażacki.

Z prawnego punktu widzenia Helios nie wywiązał się z zawartej umowy. Więc albo
              powinien puścić seans od momentu alarmu albo zwrócić bilety.
              Niedopuszczalne jest skracanie seansu bo w ten sposób została obnizona wartość
              świadczonej usługi przez Helios.
              Dziwi mnie, że ludzie się na to zgodzili... Ja zrobiłbym tam awanturę, nie
              zawahalbym się wezwać policji.
              • tomus2221 Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. 11.02.07, 11:25
                Seans byl do konca w tej sali co ja bylem,niewiem jak gdzie indziej.Tylko pod
                koniec filmu nalozyl im sie inny dzwiek i nikt nie zrozumial koncowki,no chyba
                ze czytal z ust aktorow:)
                • Gość: panicz Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. IP: *.31.radom.pilicka.pl 11.02.07, 15:04
                  Ludzie ja byłem na tym seansie i owszem wlączył się alarm ale nikt nie uciekał
                  z kina jedynie pare osób poszło kupić popcorn ,a reszta myslała że to
                  zamierzony efekt. Obsługa po dłuższym czasie dopiero powiadomiła co się
                  dzieje.I dalej poszło normalnie .A film super polecam.Proszę o pisanie
                  rozważnych opini a nie szukanie taniej sensacji.
                  • Gość: jjoki Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. IP: *.tkdami.net 11.02.07, 19:31
                    ostrzegam ponownie !!!!!!film chała !!!
                    • Gość: fwd Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. IP: 82.139.48.* 11.02.07, 20:17
                      Jaki film?
                      • tomus2221 Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. 11.02.07, 21:23
                        Świadek Koronny.Dobry film,a gra Więckiewicza rewelacyjna.Niewiem tylko po co
                        tak lansują Małaszynskiego,ktory nic wielkiego nie pokazał.A i muzyka do filmu
                        tez dobra.
              • Gość: kinoman Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. IP: *.tkdami.net 15.02.07, 11:49
                Też byłem,no trochę było zamieszania: wyszedłem na korytarz-jakiś dyrektor czy
                kierownik latał z przerażeniem w oczach. Dobrze, że nikomu się nie udzieliło.
                Na marginesie: tak to jest jak "na wieś kino przywiozą"- myślała pewnie, że to
                światło albo wodę chciała w kibelku spuścic- a instukcji nie było, więc wcisnął
                guzik alarmu. Pozdrowienia dla tego dyrekora, mam nadzieję, że nie zszedł na
                zawał. Z dźwiękiem była wpadka, następnym razem jak nie potrafia dobrze puści
                filmu to może niech lepiej puszczą fajną muzykę?
    • Gość: Pan M. Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. IP: 82.139.58.* 13.02.07, 00:37
      świadek koronny naprawe mi sie podobal,bardzo dobrze zrealizowany film.co do
      alarmu to doscyc sprawnie poradzili sobie z problemem.naprawde glupota
      mieszkańców tego miasta mnie przeraza!jak ktos kiedys powiedział" tak bardzo
      kocham to miasto jak i go nienawidze ale zawsze bede dumny ze jestem
      radomianinem..."
      • Gość: Zbenek Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:31
        ok
        • Gość: ggggj Re: Alarm przeciwpożarowy w Heliosie. IP: *.tkdami.net 14.02.07, 09:35
          Współczuje wam gustu –chałłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaa heheheh

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka