jas_fasollasido 14.02.07, 11:20 A dyr. K. Zając nie zgłosił się? Chyba miał duże szanse, a B. Pacholczakowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Nowy dyrektor RSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:40 Andrzej! Gratuluję i jestem przekonany, że dasz radę. Po tylu latach na Józefowie to Ci się należy. Zdobyte tam doświadczenia (wow) i zdrowe podejście do szpitalnictwa zaowocuje. I jeszcze zdanie do pracowników RSS. Dostajecie dobrego szefa. Doceńcie to. Odpowiedz Link Zgłoś
gg123456 Re: Nowy dyrektor RSS 14.02.07, 12:39 Jacku masz rację! Miejmy tylko nadzieję, że po kilku latach Andrzej wróci na Józefów, jako dyrektor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Nowy dyrektor RSS IP: *.mofnet.gov.pl 14.02.07, 15:09 Macie racje ,, nie matura lecz chęć szczera ,, kiedyś myślałem że dyrektorem szpitala powinien być ekonomistą lub prawnikiem a nie magistrem transporty ale mogę się mylić być może szpital zmienia profil działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: Nowy dyrektor RSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:12 Czytelniku, chyba nigdy nie miałeś do czynienia z prawnikami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Nowy dyrektor RSS IP: 82.139.46.* 14.02.07, 22:48 Masz racje poprawiam prawnik nie !!! wiem bo sam jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Nowy dyrektor RSS IP: 82.139.58.* 15.02.07, 07:55 Jozefow kuznia kadr, czy to dlatego,ze pracuje tam poslanka wisniewska, przeydent kwiecien i zona prezydenta kosztowniaka, przypominam,ze te dwa szpitale konkuruja ze soba, a teraz te nominacje to spisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdetka Re: Nowy dyrektor RSS IP: *.pr.radom.net 15.02.07, 09:34 Ja również gratuluję panu Andrzejowi. Bardzo miły i prawy z niego człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Nowy dyrektor RSS IP: *.mofnet.gov.pl 16.02.07, 08:22 Pracownicy ze Szpitala na Józefowie ( czytaj koledzy pana Dyrektora) - proszę nie pisać więcej laurek pożyjemy zobaczymy. Szpital na Józefowie dostał pożyczkę może i drugi szpital dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewa Nowy dyrektor RSS IP: 82.139.33.* 16.02.07, 09:26 "Kandydaturę Pawluczyka komisja konkursowa zarekomendowała prezydentowi Andrzejowi Kosztowniakowi"A kto jest tą komisją konkursową?Pielęgniarka z Józefowa i żona prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś