Dodaj do ulubionych

dj na wesele????

IP: 212.244.70.* 12.03.07, 15:34
Witam ponownie
Jeszcze jeden problem dot. wesela - poproszę o opinie osoby, które były na
weselach z Dj. U nas ma być ok 3/4 młodych gości. Czy uważacie że zabawa z DJ
może być udana? Jeśli znacie jakiegoś DJ wartego polecenia - to poproszę.
Zależy mi głównie na tym - żeby ta osoba umiała rozruszać zabawę (czyli coś
a'la DJ + wodzirej w jednym). Nie jesteśmy zwolennikami "tradycjnej" weselnej
zabawy - raczej szukamy czegoś nowocześniejszego.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc w tym temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: dj na wesele???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 16:05
      TO nie dyskoteka, goscie wola zespol. wesele robi sie dla gosci !! Na dyskoteke
      zawsze mozna isc do dobrego klubu.
    • Gość: Jasiek Re: dj na wesele???? IP: *.tkdami.net 13.03.07, 21:59
      Facet ma racje, wesele jest dla gosci nie dla mlodych.
      Bylem na weselu z Dj i musze powiedziec ze troche gosc marnie wypadl jesli
      chodzilo o zapraszanie do stolu, o wyjscia na parkiet, jednak nawet slaba
      kapela jest lepsza od dobrego Dj.
      • Gość: Mess Re: dj na wesele???? IP: *.186.14.050.vip-net.pl 20.09.07, 15:46
        Jasiek bzdury piszesz !
    • Gość: mara68 Re: dj na wesele???? IP: 212.244.70.* 14.03.07, 10:38
      Witam
      Dziękuję za opinie- choć nie napawają mnie one optymizmem i nadal mam
      wątpliwości. Na 100 osób zaproszonych na przyjęcie - 78 osób to osoby przed 30
      rokiem życia w większości nie będący zwolennikami typowo weselnych "kawałków".
      Jeśli wybiorę Dj to oczywiście takiego - który będzie miał jakiś plan na
      organizację całej imprezy - wersja w której dj tylko stoi za konsolą i puszcza
      muzykę odpada - bo chyba by wszystkich zamuliło po dwóch godzinach
      • Gość: mara68 Re: dj na wesele???? IP: 212.244.70.* 14.03.07, 11:25
        A może ktoś był na przyjęciu z Dj i może kogoś polecić?
      • Gość: xxl Re: dj na wesele???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 15:07
        A skąd wiesz że się będą źle bawić przy muzyce weselnej? A dwa to choć nie
        wiem jakiego byś wzieła Dj-a dobrego to i tak powiedzą że zaoszczędziłaś na
        zaspole.
        Proponuje - Jak cię stać weź na wesele DJ -a i dobry zespół a zobaczysz realia
        polskiej zabawy.
        • Gość: nowozency Re: dj na wesele???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:19
          witam,my z zonka mielismy wesele z dj'em.wszyscy swietnie sie bawili.Sj
          dobierał muzyke do osob bawiacych sie akurat na parkiecie.Była swietna zabawa
          polecam Ci serdecznie daka forme zabawy!!!!
          • Gość: * Re: dj na wesele???? IP: *.tkdami.net 14.03.07, 20:54
            Podaję kontakt do weselnego dja wodzireja: 608 76 75 74.
      • Gość: gośc weselny Re: dj na wesele???? IP: 89.186.1.* 13.04.07, 00:55
        Ja byłem na weselu gdzie grał DJ, była super zabawa, wszyscy byli zadowolenie bo
        kawałki były w oryginalnych wykonaniach i w super jakości, mało tego za stołami
        była tez biesiada bo koles grał na akordeonie - wszyscy byli zadowoleni - jego
        nazwa to chyba DJ Mess a telefon to 668-327-025. Polecam Dj-a
        • Gość: Mucha Re: dj na wesele???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 09:41
          Ale sobie reklame strzeliłeś, BLLEEE. Już Cię nie chce.
        • Gość: hehehe Re: dj na wesele???? IP: *.33.radom.pilicka.pl 13.04.07, 10:14
          Nazwy dj-a za bardzo nie pamiętasz a numer wyśmienicie. Czy to nie dziwne?
          • Gość: weselnik Re: dj na wesele???? IP: 89.186.1.* 20.05.07, 16:52
            Wcale nie dziwne, koleś ma wizytówkę na której nie ma Pseudonimu tylko imię i
            Nazwisko adres e-mail i nr telefonu. Dostałem taką wizytówkę od niego bo z nim
            gadałem na weselu, a w rozmowie coś wspominał o pseudonimie. Wizytówka do wglądu
            jeśli kogoś interesuje
        • Gość: gosc Re: dj na wesele???? IP: *.tkdami.net 14.04.07, 09:39
          A fe! Uciekaj stąd trolu jeden gdzie indziej się reklamować!
    • Gość: Anulka Re: dj na wesele???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 19:03
      Ja mam weselez dj-em. Nazywa sie Chamski pracowal kiedys w Rekorzie prowadzi
      super i dla mlodych i dla starszych. U mojoe siostry tez byl i dlatego ja go
      biore.zagra wszystko tylko w orginale i orkiestra nie zawsze tak potrafi. Radze
      wez dj_a.
      • Gość: do mara68 Re: dj na wesele???? IP: 80.54.17.* 19.03.07, 00:16
        Polecam wesele z dj, jesli maja byc tam glownie mlodzi ludzie. Znam takich dwoch, ktorzy robia dobre imprezy, jeden gra jako dj, drugi jest wodzirejem, stawki maja takie, ze jeden inny sam dj bierze wiecej od nich, ten, ktory gra jako dj gral w kilku stacjach radiowych, jego nr 509 62 18 06
        polecam
    • tomekxyz Re: dj na wesele???? 19.03.07, 00:49
      Cóż, mając zespół możesz też mieć muzykę z CD, gdyby zaszła taka potrzeba.
      Możecie nawet sami przygotować jakieś płyty czy mp3 i poprosić zespół, żeby je
      odtworzył np w przerwach lub zrobić jakieś bloki dla młodzieży z utworami,
      których zespół nie będzie w stanie zagrać. Mając DJ niestety, nie będziesz mieć
      zespołu. Zauważ, że co roku są studniówki i bawi się na nich młodzież i to nie
      przed 30 tylko przed 20. A jednak na większości takich imprez grają zespoły i
      młodzież się bawi.
      Co do repertuaru, to nie wszystkie zespoły grają tylko "typowo weselne" utwory,
      ale wiele z nich ma bogaty repertuar również dyskotekowy, rockowy, jazzowy czy
      inny. Oświetlenie, efekty. Kwestia tylko doboru odpowiedniego zespołu do
      potrzeb i własnej wizji imprezy. Chyba, że planujesz całe wesele w stylu hip-
      hop, techno, house itp, to wtedy lepszy będzie DJ. Wesele to jednak rodzaj
      balu, a nie dyskoteka dla nastolatków. I wcale nie musi być tradycyjne.
      • Gość: Anulka Re: dj na wesele???? IP: *.crowley.pl 24.03.07, 16:55
        To jest chore ze wiekszosci dj na weselu kojarzy sie z dyskoteka. Uwazam , ze
        wesele z dj-em jest super ja na takim byłam i dlatego na moim tez bedzie dj.
        Ale decyzja nalezy do kazdego z Was.
        • Gość: GOŚĆ Re: dj na wesele???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.07, 18:45
          WIELE IMPREZ W ZYCIU WIDZIAŁEM ALE TYLKO NA DWÓCH SPOTKAŁEM ZAWODOWYCH MUZYKÓW-
          Z WYKSZTAŁCENIEM I POJECIEM O PRACY RESZTA TO HAŁTURKI-ALE TE ZESPOŁY MAJA
          OBŁOZENIE NA 2 LATA Z GORY I SIE CENIA OD 4 TYS. W GORE-BYŁEM TEZ NA IMPREZACH
          Z DJ -90%BARDZO UDANYCH-JEDNEGO ZNAM -PREZENTER KONFERANSJER STRASZNIE
          SYMPATYCZNY FACET-ZAWSZE MOZNA ZADZWONIC MOŻE MA WOLNY TERMIN-511-928-727-MA NA
          IMIE MAREK-POZDRAWIAM POWODZENIA
          • Gość: Grzesiek Re: dj na wesele???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 19:50
            Raz byłem na weselu z dj-em. To było w Puławach. Muzykę puści Ci taką jaką
            będziesz chciał ale nigdy nie zrobi takiego nastroju jak zespół. Uważam za
            wielką pomyłkę wesela z dj-em. Wesele to nie tylko muzyka do tńca a przede
            wszystkim umiejętność poprowadzenia gości do zabawy, umiejętność zagrania za
            stołami tak żeby wszyscy pośpiewali. I nie mów mi że młodzi ludzie nie lubią
            sobie zaśpiewać sokołów czy szła dzieweczka przy stole. Zespół jak dobrze
            poprowadzi wesele to jest o wiele wiele lepszy od dj-a. Pogadaj z zespołem jaką
            chcesz mieć muzykę i bez problemu dostosują repertuar do bawiących się ludzi.
            Zespoły potrafią zagrać wszystko co chcesz. Wiem co mówię bo sam gram
            wesela,studniówki czy dyskoteki dla młodych ludzi i zawsze są zadowoleni.
            Warunek to grać to co chcą bawiący się ludzie a nie to co pasuje zespołowi. Ale
            pamiętaj że sama muzyka to tylko jakieś 50% tego co robi zespół. Reszta to cała
            otoczka. A jak Ci taki dj zagra na wyprowadzeniu z domu czy wprowadzenie młodych
            na sale? Z magnetofonu? Cały klimat dają żywe instrumenty takie jak akordeon
            czy sax.
            • Gość: dj + akordeon Re: dj na wesele???? IP: 89.186.1.* 18.04.07, 19:16
              Dlatego polecam dj-a z akordeonem. Dj Mess Lublin klimat super i za stołami
              mozna pośpiewać wyprowadzenie z domu również. Repertuar tak bogaty ze zaden
              zespół nie jest wstanie mieć tyle hitów
          • Gość: do gościa Re: dj na wesele???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:08
            Pan panie DJ daruj sobie te czerstwe docinki na temat zespołów. Jak cierpisz na
            bezrobocie to zrób coś z tym, ale nie pluj na innych bo z czasem karta się
            odwraca. Każdy ma swojego klienta a przekonywanie go na siłę powoduje że
            bardziej Cię znienawidzą jak ty zespoły.

Powodzenia
            inny DJ
            • Gość: dj Re: dj na wesele???? IP: 89.186.1.* 25.04.07, 20:11
              sam mam zespół i wiem i w wielu zespołach grałem gościnnie wiec mi nie mów.
              Miałem okazję grac w taki zespole jedno wesele ze to sie w pale nie mieści,
              koles puszczał kawałki z laptopa w oryginałach i udawał ze spiewa, ja tam grałem
              za stołami. Nie mówie ze zespoły są złe i nie mają repertuaru, mówie ze dobrych
              zespołów jest bardzo mało. !!!!!!!!
    • patmethenygroup Re: dj na wesele???? 10.04.07, 16:37
      nie ma znaczenia czy starsza ekipa czy mloda, na wszystko sa sposoby. zadzwon to
      pogadam i cos ci doradze 692 49 46 41
      • Gość: Anulka Re: dj na wesele???? IP: 82.139.42.* 10.04.07, 17:24
        GOSC z 01.04(wypowiedz) SUPER!!!!!!! Gratuluję.Pozdrawiam
        • Gość: ania Re: dj na wesele???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 14:24
          Byłam na trzech takich weselach z DJ em. Jedno super (ale klimat zdecydowanie
          mało weselny), drugie i trzecie kompletna klapa.
          • Gość: Arek ja tez byłem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 09:07
            byłem na 2 weselach z dj-em i na obu było super, tylko ze na obu grał ten sam dj
            :) w sierpniu idę na 3 z nim tym razem do znajomych :) pozdrawiam
            • Gość: Dj to lipa Re: ja tez byłem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 12:42
              Na bezrobocie cierpicie że taką idiotyczną reklamę sobie robicie ??
              • Gość: Gość Re: ja tez byłem. IP: 89.186.1.* 20.05.07, 16:57
                a co masz zespół który nie ma za dużo wesel bo o 1 już każdy jest mocno wcięty ???
                • Gość: Mess Dj na wesele z akordeonem na żywo - alternatywa IP: *.186.14.050.vip-net.pl 04.09.07, 12:13
                  Zapraszam na moją strone www.djmess.ovh.org

Uwaga zwolnił się termin 22 września 2007 roku !!!
    • Gość: jacek Re: dj na wesele???? IP: *.chello.pl 02.09.07, 18:00
      Witam i zapraszam na moją stronę
      www.twojaimpreza.pl
      • jedyny.mara Re: dj na wesele???? 15.09.07, 13:10
        jesli DJ jest fajny i zna się za rzeczy, to na bank będzie super!! I równie
        dobrze, będzie tak z zespołem!! Po prostu trzeba wiedzieć o co w tym wszystkim
        chodzi :))
        • Gość: Mess Re: dj na wesele???? IP: *.186.14.050.vip-net.pl 16.09.07, 20:21
          Zagdzam sie w 100% trzeba mieć pomysł, doświadczenie i dobry sprzęt.
          • Gość: dzidka Re: dj na wesele???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:29
            a my właśnie na naszym weselu będziemy mieć DJ`a. Ja osobiście nie trawię
            zespołów weselnych, tych okropnych aranżacji, dicopolowych kawałków itp.
            Zazwyczaj wokale w tych zespołach pozostawiają wiele do życzenia.
            Biorąc Dj`a mam pewność ze będą leciały same świetne kawałki, a co najważniejsze
            - w oryginalnym wykonaniu.
            Nie do końca zgadzam się z opinią że wesele jest dla gości. Skoro ja NIE CIERPIę
            zespołów weselnych, to wiadomo ze zrobię tak żebym to ja była zadowolona. Bo to
            przecież mój dzień. A zresztą wredni ludzi i tak sie zawsze do czegoś
            przyczepią. Np do tego że nie będzie zabaw przy stołach. Bo nie będzie - tego
            też nie lubię:) Również z tego powodu wybrałam DJ
            mam nadzieję ze na moim weselu nie będzie wrednych, niezadowolonych gości.
            • Gość: Dj Mess Re: dj na wesele???? IP: *.186.14.050.vip-net.pl 18.09.07, 15:09
              Po części masz racje ale zabawa za stołami jest naprawdę spoko i każdemu sie
              podoba zabawa na parkiecie non stop nawet przy super kawałkach tez po jakimś
              czasie sie nudzi i przydało by sie gdzieś odbić w innym kierunku. Śpiewy za
              stołami to dobry patent juz nie wspomnę o marszu na wejście czy klasycznym Sto
              lat przy akordeonie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka