Dodaj do ulubionych

Radomski lekarz z poważnymi zarzutami

23.03.07, 19:19
Pielęgniarka za podrobienie zaświadczenia wyleciała karnie z roboty a pan
dochtór na emeryturkę bezpiecznie się wydobędzie. Ktoś w szpitalu w tym
temacie też kręci lody ?
Obserwuj wątek
    • mal1950 Może by się wreszcie wziąć za kontakty z dilerami! 23.03.07, 19:46
      Co pójdę do lekarza, to jakiś palant wchodzi sobie za pan brat do gabinetu bez
      kolejki i siedzi ponad pół godziny. Chcą korumpować, niech to robią
      przynajmniej po godzinach przyjęć !!!
    • Gość: gosc Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 08:37
      Korumpowanie lekarzy ma miejsce codziennie przez przedstawcieli medycznych. W
      zamian za gratyfikacje przepisują pacjentom leki nie zawsze tańsze i lepsze od
      innych. Ale pacjent i tak to kupi. Nieraz do jednego lekarza jest wiecej
      przedstawicieli niż samych pacjentów.
      • Gość: czyżby? Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: 82.139.48.* 24.03.07, 19:13
        Z Gazety:

Aleksander Kwaśniewski skierował do rządzących apel. - To co się dzieje, afery,
        podejrzenia, skandale, to niczego nie naprawia. Panowie, rozmawiajmy! Okrągły
        stół jest lepszym rozwiązaniem niż wyprowadzanie ordynatora w kajdankach -
        mówił.
        • Gość: to juz bylo.... Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:59
          No tak, skąd my to znamy..... Tyle lat komunizmu i takiego podejscia musiało
          zaowocować tym co się dzisiaj dzieje. Nic dodać nic ująć. Ciekawe czy z Oleksym
          też usiądzie przy okrągłym ?
          • Gość: Lidka Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:30
            Dobrze się stało, że prokuratura szuka w przetargach szpitali. Tam są wydawane
            duże publiczne pieniądze, a w rozumieniu tych co wydają to kasa niczyja więc
            można "kręić lody".
        • Gość: Fiki Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:35
          Jak się słucha Kwaśniewskiego to się chce rzygać. Draństwo powinno być nazwane
          po imieniu i napiętnowane, a okrągły stół doprowadził do rządów czerwonych
          sprzedawczyków co to Polskę mają w d...(tu Oleksy ma rację)
    • Gość: anonimowy Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 07:50
      Doktor B. to znakomity specjalista - przykre to że tak go teraz potraktowano.
      Pomógł wielu kobietom i dzieciom. Dzięki niemu urodziłam zdrowe dziecko i
      jestem mu bardzo wdzięczna.
      • Gość: franz Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:03
        Nie rozumiem tej logiki. Tzn, jak jest dobrym specjalistą, to może kraść i brać
        łapówki?
        • Gość: ktosia Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 12:46
          A ja mam o nim bardzo złe zdanie. Tobie może i pomógł, ale ode mnie próbował
          wyciągać kasę, gdy byłam w ciąży. Jak inaczej nazwać robienie USG na każdej
          wizycie( było ich na szczęście tylko 3 zanim go rozgryzłam)w dodatku w
          początkowym stadium ciąży.Jest gburowaty, opryskliwy i stara się wyciągnąć od
          pacjentki jak najwięcej kasy. po zmianie lekarza okazało się wizyty starczały
          raz na miesiąc, a USG miałam zrobione tak jak powinno być , tzn. w 4 i 7
          miesiącu.
          • Gość: kasia Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.stat.gov.pl 27.03.07, 12:54
            Niedawno na Onecie pisali że częste USG z ciązy może w przyszłości okazać się
            niebezpieczne dla zdrowia dziecka. Max chyba wynosi 3 na całą ciąże.
            • Gość: WAFEL Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:46
              Odpimpajta sie od ZBYNIA !!! Wafel spod celi !
    • Gość: anonim Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 08:14
      jak narazie doktorowi B.niczego jeszcze nie udowodniono-trwa nagonka na służbę
      zdrowia i okaże się że za kilka lat nie będzie miał nas kto leczyć bo co lepszy
      specjalista wyjedzie na zachód gdzie zarobi godziwe pieniądze i nie będzie
      musiał żyć w tak chorym systemie jak nasz. Pozostaną sami partacze. A
      przestępcy - prawdziwi przestępcy jak chodzili nadal będą chodzić po ulicach.
      • Gość: ktosia Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 09:19
        prawdziwy specjalista nigdy nie wyjedzie z Polski, ponieważ jest ceniony przez
        pacjentów i zarabie sensowne pieniążki. Ponadto dobry lekarz jak ma się użerać
        z polską służbą zdrowia, to założy sobie prywatnę praktykę i nawet nie pracując
        na państwowej "posadce" wyjdzie na tym dobrze.A co do USG to wiem właśnie, że
        jest ono szkodliwe, dlatego bezpodstawne badania pana B. mnie zezłościły i
        postanowiłam zmienić lekarza prowadzącego.
      • Gość: też anonim Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.tkdami.net 28.03.07, 21:39
        drogi gościu anonimowy albo jestes tak naiwny albo tak nie logiczny albo jesteś
        w jakis sposób zwiazany z tym "biedaczkiem "panem doktorem.jak się okazuje nie
        jest on niezastapiony bo wogóle nie ma ludzi nie zastąpionych.na jego miejscu
        jest wspaniały lekarz a co najwazniejsze CZŁOWIEK!!!!!!!!!!!mogę porównać bo
        leżałam w szpitalu jak ordynatorem był "pan profesor"i teraz nie tak
        dawno.pełna kultura i profesjonalizm chociaż bez wymuszonych tytułów.uświadom
        sobie jedno: w więzieniu nie siedzi się za niewinność.już nie jednego z lekarzy
        wyprowadzali w kajdankach i po wyjaśnieniach wracali do pracy. pan B. jakos nie
        wraca i myślę że nie dlatego że nic mu nie udowodnili tylko wręcz
        odwrotnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.
        • Gość: Ogino-Knaus dajcie spokoj doktorowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:32
          Myśleć można ale plot prawić nie należy. Cokolwiek udowodnić może wyłącznie
          sąd. Wyroku żadnego nie było, wypada więc czekać do maja albo i dłużej a dziś
          nie bić niepotrzebnie piany.
          • Gość: anonim Re: dajcie spokoj doktorowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:21
            popieram - gorąco popieram. Od oskarżania są sądy a inni powinni się wstrzymać
            od chorych uwag.
    • Gość: ktosi z dala od pana doktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:28
      moge powiedzieć że ja także leżałam w szpitalu za czasów gdy ordynatorem był
      doktor B. i nie moge na nic narzekać. Wszystko było tak jak należy-zarówno
      opieka lekarzy jak i całego personelu. Dlatego nie mogę zgodzić sie z opinią że
      było źle a teraz jest lepiej. Jeśli komuś trudno dogodzić albo ma osobiste
      urazy niech powstrzyma sie od kąśliwych uwag.
      • Gość: WAFEL Re: z dala od pana doktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:39
        ZBYNIO prosił żeby Te co GO lubiom zrzuciły sie na świontecznom paczkie i
        podesłały MU do puchy pod cele.Będom GIT ŚWIĘTA.
        • Gość: alicja Re: z dala od pana doktora IP: 193.111.145.* 03.04.07, 14:01
          WAFEL, spadaj
    • Gość: I BARDZO DOBRZE Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.pr.radom.net 03.04.07, 16:06
      Nigdy nie zapomnę tego pana. Miałem z nim kontakt podczas pobytu mojej żony w
      szpitalu. Była tam prawie 3 tygodnie po terminie, 4 razy na trakcie porodowym i
      urodziła przez cesarskie cięcie. Nigdy tego nie zapomnę, tego jego chamskiego
      zachowania. Cieszę się, że mam zdrowe dziecko inaczej chyba bym go w ziemie
      wbił. Nie zapomnę, kiedy podczas jednej rozmowy zwróciłem się do niego panie
      doktorze i jego odpowiedź: "nie jestem doktorem tylko profesorem" i wiecie co mu
      odpowiedziałem "oprócz tego, że jest pan profesorem to chyba także zajmuje się
      pan leczeniem ludzi" i kazał mi wyjść z gabinetu. Nigdy nie zapomnę tej
      bezsilności. Wszyscy wiedzieli co to za człowiek, ile kosztuje cesarka, ile
      trzeba dać, żeby było dobrze itd. I bardzo dobrze, że wreszcie się to skończyło.
      PS. Przy drugim dziecku miejscem porodu na pewno nie będzie Radom...
    • Gość: mojra Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.tkdami.net 04.04.07, 19:51
      do Ogino-Knaus
      Bardzo ładnie z Twojej strony że bronisz i broniłeś (poprzedni wątek na forum w
      tej samej sprawie)swojego kolegi, ale czasami trzeba spojrzeć na niektóre
      sprawy z rezerwą i przyznać, że taki czysty ten Pan do końca nie był.
      • Gość: Waldek Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:14
        Przecież jest prosty sposób na sprawdzenie ordynatorów. Ich majątki porównać z
        rocznymi zeznaniami podatkowymi. Niewielu się wytłumaczy.
        • Gość: Ogino-Knaus Lany Poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 10:42
          Do Gościa mojra
          Dziękuję za normalny ton. Uwierz , patrzę na wszystko z rezerwą a czasem
          reaguję, bo nie cierpię nadmiernej napastliwości, używania niepotrzebnych
          przymiotników czy kpiących zwrotów typu „prof-ek”. Pisać można o wszystkim ale
          w taki sposób, by żadnym problemem było podpisanie się pod wypowiedzią, gdyby
          zaistniała taka potrzeba, własnym imieniem i nazwiskiem. Anonimowość dodaje
          czasem niepotrzebnych skrzydeł. Życzę cieplejszego i udanego Poniedziałku,
          O-K
          • Gość: gość największa afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 20:50
            Czy Panem Ordynator ma coś wspólnego z tą sprawą?
            wiadomosci.onet.pl/1516371,11,item.html
            Znowu Radom :(
            o innych
            Kto ma przecieki o kogo chodzi?
    • Gość: mojra Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.tkdami.net 10.04.07, 18:25
      Spodziewałam się spokojnej odpowiedzi - masz rację. Na życzenia poniedziałkowe
      przypisałam Sobie wyłączność - rozleniwiły mnie. Pozdrawiam O-K.
      mojra
      • Gość: Ogino-Knaus Re: Lany Poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 15:05
        Dobrze, że przypisałaś sobie Mojro poniedziałkowe życzenia. Były one wyłącznie
        dla Ciebie i miały pozytywnie rozleniwić i ubarwić ten szary Poniedziałek.
        Cieszę się, że były skuteczne. Pozdrawiam również,
        O-K
    • Gość: mojra Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.tkdami.net 11.04.07, 21:52
      Twoje miłe odpowiedzi O-K zachęcają a wręcz wciągają do rozmowy, ale chyba
      niepotrzebnie podbijamy wątek. Jest juz późno - dobranoc. Może do "usłyszenia".
      • Gość: Ogino-Knaus podobno feralny piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:50
        Witaj Mojro,
        Niepotrzebnie (ale daję słowo ostatni raz) podbijam wątek, chcąc w ten sposób
        od czasu do czasu zamienić z Tobą kilka mądrych słów. Chciałem przeskoczyć do
        wątku "dobry ginekolog w Radomiu" ale za długi. Krótki, też o zabarwieniu
        medycznym, jest czyjś nowy wątek "seksuolog w Radomiu". Proponuję tu miejsce do
        pogadania co znaczy, że jak będzie trzeba to udzielimy wspólnie fachowych,
        ludzkich porad potrzebującym. Czas start gdy będą co najmniej 3 wpisy do tego
        watku. Do miłego "usłyszenia",
        O-K
        • Gość: Wafel Re: podobno feralny piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:32
          Wielce szanowny panie P. Kutkowski z konkurencji(Echo Dnia).Podobno pan coś
          wiesz na temat Zbynia,a tu taka cisza na forum.Pisz pan,tylko nie na Berdyczów.
    • Gość: 12 Re: Radomski lekarz z poważnymi zarzutami IP: *.tkdami.net 09.05.07, 02:14
      • Gość: alicja Wafel, spadaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 10:49
        WAFEL, spadaj
        • Gość: Wafel Re: Wafel, spadaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:11
          Przepraszm,więcej nie będę,choć w porównaniu ja i tak byłem dość szarmancki. W.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka