Dodaj do ulubionych

Warszawa Radomiem Europy???

04.04.07, 22:34
Przed chwila w TVP1 padło takie powiedzenie... Dawno nikt mnie tak nie
zdołował... Mowa o kompleksach Polaków... a jednocześnie takie chamsko zabawne
teksty walą ... Barany...
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: Warszawa Radomiem Europy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:17
      A co na to sympatyk_pis?
    • Gość: fx żartujesz, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:17
      a jeśli to prawda, to prezydent powinien szybko i zdecydowanie zaprotestować i
      zażądać przeprosin. Napuszeni napływowi gamonie z warszawki...
      • Gość: mix Re: żartujesz, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 07:45
        Popieram tylko stanowcza reakcja władz miasta uzmysłowi tym baranom z Warszawy,
        że takie żarty są nie na miejscu.
        • Gość: radomianin Re: żartujesz, prawda? IP: *.135.unknown.vectranet.pl 05.04.07, 09:36
          A nasze władze jak zwykle puszczą głupie uwagi mimo uszu, co się będą centrali
          narażać...
    • Gość: od urodzenia Re: Warszawa Radomiem Europy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:12
      ciekawe kto to powiedział.jakiś dupek który nie jest prawdziwym warszawiakiem
      bo takich jest może 20% a reszta to napływowy element z różnych wiosek i
      miasteczek mazowsza.i takie coś mysli że jest w elicie bo ma meldunek
      warszawski.
      ale nie ma co sie przejmować jakimś burakiem.
      w dzisiejszym Dzienniku w artykule, pt" Wajda: Radom stanie się kulturalną
      stolicą Polski",właśnie słynny reżyser powiedział te słowa i jeszcze
      dodał:"radom nie jest według mnie prowincjonalnym miastem.tu tętni życie..."
      Bóg zapłać za dobre słowo Mistrzu i niech ono trafi do tych z salonu
      warszawskiego i innych "jeuropejczyków".
    • sto100 Re: Warszawa Radomiem Europy??? 05.04.07, 18:40
      e tam, powiedzcie sobie, wzajemnie,
      dzień dobry Radomiu!
      • Gość: MlodyRadomianin Re: Warszawa Radomiem Europy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:47
        Ach Ci mieszkańcy srolycy , kompleksy i słoma z butów wystają co najmniej 80%
        mieszkańcom stolycy,warszawski meldunek i te warszawskie kompleklsy!A od
        Radomia to wiecie państwo ze stolycy uczyć się można.Szkoda gadać jeśli ten
        tekst poszedł w Polskę to źle dla ans Radomian.Ja na miejscu włądz żadałbym
        przeprosin i sprostowania w mediach!
        • fnx1 Re: Warszawa Radomiem Europy??? 05.04.07, 22:11
          Nie ma się co grzać... Program "Polacy" chyba nie wyklucza wypowiedzi osób
          hmm... dodatkowych - czyli jakby widzów w studio. Niestety nie zwróciłem uwagi
          kto raczył to zdanie wypowiedzieć. Poza tym odnoszę wrażenie, że nie ma co do
          warszawian się czepiać... przecież ten tekst miał im dokopać. Niestety uderzył
          głównie w radomian. I to w wyjątkowo chamskiej formie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka