fnx1 04.04.07, 22:34 Przed chwila w TVP1 padło takie powiedzenie... Dawno nikt mnie tak nie zdołował... Mowa o kompleksach Polaków... a jednocześnie takie chamsko zabawne teksty walą ... Barany... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Warszawa Radomiem Europy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:17 A co na to sympatyk_pis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx żartujesz, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:17 a jeśli to prawda, to prezydent powinien szybko i zdecydowanie zaprotestować i zażądać przeprosin. Napuszeni napływowi gamonie z warszawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: żartujesz, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 07:45 Popieram tylko stanowcza reakcja władz miasta uzmysłowi tym baranom z Warszawy, że takie żarty są nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: żartujesz, prawda? IP: *.135.unknown.vectranet.pl 05.04.07, 09:36 A nasze władze jak zwykle puszczą głupie uwagi mimo uszu, co się będą centrali narażać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od urodzenia Re: Warszawa Radomiem Europy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:12 ciekawe kto to powiedział.jakiś dupek który nie jest prawdziwym warszawiakiem bo takich jest może 20% a reszta to napływowy element z różnych wiosek i miasteczek mazowsza.i takie coś mysli że jest w elicie bo ma meldunek warszawski. ale nie ma co sie przejmować jakimś burakiem. w dzisiejszym Dzienniku w artykule, pt" Wajda: Radom stanie się kulturalną stolicą Polski",właśnie słynny reżyser powiedział te słowa i jeszcze dodał:"radom nie jest według mnie prowincjonalnym miastem.tu tętni życie..." Bóg zapłać za dobre słowo Mistrzu i niech ono trafi do tych z salonu warszawskiego i innych "jeuropejczyków". Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Warszawa Radomiem Europy??? 05.04.07, 18:40 e tam, powiedzcie sobie, wzajemnie, dzień dobry Radomiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyRadomianin Re: Warszawa Radomiem Europy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:47 Ach Ci mieszkańcy srolycy , kompleksy i słoma z butów wystają co najmniej 80% mieszkańcom stolycy,warszawski meldunek i te warszawskie kompleklsy!A od Radomia to wiecie państwo ze stolycy uczyć się można.Szkoda gadać jeśli ten tekst poszedł w Polskę to źle dla ans Radomian.Ja na miejscu włądz żadałbym przeprosin i sprostowania w mediach! Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: Warszawa Radomiem Europy??? 05.04.07, 22:11 Nie ma się co grzać... Program "Polacy" chyba nie wyklucza wypowiedzi osób hmm... dodatkowych - czyli jakby widzów w studio. Niestety nie zwróciłem uwagi kto raczył to zdanie wypowiedzieć. Poza tym odnoszę wrażenie, że nie ma co do warszawian się czepiać... przecież ten tekst miał im dokopać. Niestety uderzył głównie w radomian. I to w wyjątkowo chamskiej formie. Odpowiedz Link Zgłoś