Dodaj do ulubionych

Co sädzicie o tej piosence???

13.04.07, 02:18
Ciekaw jestem czy Wam, Polakom przypadnie do gustu pewna turecka piosenkarka
Gülşen. Juz w czerwcu w Polsce ukaze sie jej pierwsza plyta, przeznaczona
tylko na rynek europejski. Gülşen jest niezwykle popularna w rodzinnej
Turcji, gdzie wydala do tej pory juz 5 plyt. Ostatnio glosno zrobilo sie o
niej u nas w Nieczech za sprawa singla "Of of", ktory niedawno sie tam
ukazal.
Oto link do teledysku: www.youtube.com/watch?v=HCX7z4-dnJs
Refren jest wrecz porywajacy! :)

Jak niedawno przeczytalem w internecie - jesli piosenka ta spodoba sie i w
Polsce, to jest wielka szansa, ze Gülşen zawita na tegoroczny Sopot
Festival :)

Czekam na Wasze opinie i pozdrawiam z München!
Obserwuj wątek
    • Gość: t.A.T.u.2007 Jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:40
      Bardzo fajna :)
    • Gość: 1234 Re: Co sädzicie o tej piosence??? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 14.04.07, 16:27
      kicha
      • Gość: a Re: Co sädzicie o tej piosence??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 17:46
        nijaka
    • Gość: Karol_26 Re: Co sädzicie o tej piosence??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:23
      Nawet całkiem, całkiem. Za to ta pani jest baaardzo fajna...
    • Gość: Mythos Re: Co sädzicie o tej piosence??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:29
      Osobiście mnie się ta piosenka bardzo podoba, ale Polacy niestety mają inne
      wyczucie rytmu... Tylko disco-polo, jakiś tam hip-hop, Katie Melua i inne
      badziewia...
      • Gość: 123m Re: Co sädzicie o tej piosence??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:19
        Dobra do posłuchania na wyciecze w Istambule i to wszystko .
    • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 15.04.07, 23:37
      Disco polo w wersji po turecku.
      • Gość: Mythos l i l a b a j czy jak tam coś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 01:06
        przesadziłaś z tym porównaniem do disco-polo...

Disco-polo to gatunek muzyczny dla prymitywów. Nawet nie porównuj go z muzyką
        turecką. Widać, że nie masz o niej pojęcia. A co do tej pięknej pani - uważam,
        że skoro jest się pięknym - to trzeba to pokazywać... ZAZDROŚCISZ???
        • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 16.04.07, 11:10
          No dobra już nie szczekaj tak głośno, bo przecież nie wiesz o czym śpiewa ta
          lala. Może o tym:
          "Przymerdał raz do mnie
          Polak - Mythos mały
          Wytrzeszczali wszyscy
          Na to ciele gały.
          On zaś tylko: "WOW!", "WOW!",
          Więc dziś jest już OFF, OFF..."

Nie podniecaj się i nie śliń za bardzo na widok tamtej pani, bo to tylko jej
          powierzchowność. Pod kopułką może tylko samo co Ty czyli nic. W jej przypadku
          to stereotyp (ładna=głupia), w Twoim-fakt, bez względu na to co nieuniknione w
          przypadku każdego czyli zmarszczki.

• Gość: l i l a b a j Powinno być: IP: *.leed.cable.ntl.com 16.04.07, 11:13
            Pod kopułką może mieć to samo co Ty, czyli nic.
            • Gość: Mythos Aleś ty dowCIPnA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:51
              oj... oj... zazdrość! i tyle!
              • Gość: l i l a b a j Aleś Ty bardZo nERwOwy. IP: *.leed.cable.ntl.com 17.04.07, 20:23
                oj...oj...współczuć! i nic po za tym!
                • Gość: Mythos tak DłUgo zajęło ci odPisywAnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 03:33
                  Aż 31 godin musiałem czekać na odp?
                  • Gość: l i l a b a j Ano, nie ciągnie mnie zbytnio do DEBILi. IP: *.leed.cable.ntl.com 18.04.07, 20:58
                    A jak długo jeszcze Polska i świat będą czekać na Twoje maniery?
                    • Gość: Mythos PIerwsza zaczęłaś PoKazywać brAk wychowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 23:51
                      j.w.
    • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 15.04.07, 23:43
      Nic mnie szczególnie nie porywa w tej piosence poza widokami na miasto z takiej
      wysokości. Refren, owszem, może wpaść w ucho, tylko czy ta prawie
      roznegliżowana pannica jest potrzebna by podnieść marketingowe notowania tego
      kawałka?
    • comeback666 l i l a b a j 16.04.07, 19:41
      He he - fajny wierszyk i komentarz :)
      Möwisz, ze Gülşen jest za bardzo rozneglizowana... To jest jeszcze pikus.
      Zobacz teledysk do jej drugiego singla "Sarışınım"... Tam do dopiero mozna uzyc
      slöw podobnych do Twoich. Ale mimo wszystko jej muzyka na serio mnie sie podoba.
      Oto link: www.youtube.com/watch?v=r3YcBL5uULA

Pozdrawiam!
      • Gość: jupi Re: l i l a b a j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:40
        www.capitalradio.com.tr/ Jeśli jesteś takim faworytem muzyki tureckiej to
        podaję ci adres dobrego radia tureckiego tam jest dużo takich nagrań całą dobę .
        • comeback666 jupi 16.04.07, 21:12
          Wielkie dzieki za podanie mi tego linka!!!!! :)))) Muzyczka, ktöra tam leci, na
          serio jest zajeb.... Ja uwielbiam tureckä, arabskä, iranskä i balkanskä
          muzyke :) Pozdrawiam!
          • Gość: edyta Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:47
            laska ma fajną muzykę, tylko za dużo pokazuje ciała... Nie o to chodzi, że
            jestem zazdrosna, bo uważam ją za atrakcyjną, ale troszkę przesadza. Ma dobry
            głos i nie musi pokazywaniem ciała tego nadrabiać. Aż dziwne, że pozwolili jej
            na to w islamskiej Turcji...
      • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 17.04.07, 20:49
        Nie ona pierwsza, nie ostatnia i to z Turcji...
        Może tym dziewczynom tak gorąco od trzydziestu paru stopni w cieniu, że muszą
        się chłodzić w basenach lub paradować prawie nago? A może klimatyzacja wysiadła?
        We mnie taki ich widok wzbudza jedynie litość.
        Pozostaje mi jedynie życzyć MIŁEJ ZABAWY wszystkim panom oglądającym takie
        teledyski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka