dogen45 17.04.07, 19:40 Gdyby tam upamiętniono pierdnięcie biskupa to urząd zabrałby kasę z domu dziecka i sprawę załatwił. Proponuje wyegzekwować brakujące 75 % zapłaty za byłą izbę wytrzeźwień - wystarczy na wszystkie pomniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: To nasza historia i nasza pamięć 17.04.07, 22:37 to grosze w skali budzetu ... to mniej niz polowa tego co kosztuje nas nadprogramowy (czyt. zbedny) czwarty wiceprezydent ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-dogen45 Pajacologia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:37 Dogen jest jak zawsze "obiektywny". Polaczenie pajaca z populista daje własnie dogena i to w skali 45! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Pajacologia... 18.04.07, 09:07 Pozwólcie tylko że przypomnę, ściągnięcie Pudziana na karkowisko będzie kosztowało 100 tysięcy złotych, myślę że nie powinno stanowić większego problemu wyasygnowanie dla gminy kwoty rzędu 60 tysięcy złotych, w razie czego zawsze można wspomóc zakup publiczną zbiórką pieniędzy na ten cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pajacologia... IP: *.com 18.04.07, 10:22 p. prezydent woli oglądać steryda za 100 tys zł i mieć oczywiście reklama dla miasta niż mieć kawałek historii naszego miasta, która jest bezcenna. Jeśli info dotrze do ogólnopolskich mediów to znów Radom będzie miał anty-reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dogen45 Lepszego uznania nie spodziewałem się. IP: *.tkdami.net 18.04.07, 13:16 "Populizm to zachowanie polityczne polegające na głoszeniu tych poglądów, które są aktualnie najbardziej popularne w danej grupie społecznej, w celu łatwego zdobycia popularności, bez analizowania sensu tych poglądów oraz zastanawiania się nad realnymi możliwościami i rzeczywistymi skutkami wprowadzenia głoszonych poglądów w czyn. Często populizm przybiera formę schlebiania masom poprzez krytykowanie ekipy rządzącej." Oznacza, że moje poglądy są traktowane jako powszechnie oczekiwane. Odpowiedz Link Zgłoś