aganimfa1984 23.04.07, 09:23 potrzebuje od was informacje jesli ktos takie posiada odnosnie autobusow ktore jezdza z radomia do holandii?moze ktos jechal w ten sposob bede bardzo wdzieczna za info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:24 ja jechałam busem. chłopaki są z Lubina.nie wiem w jakie dni jeżdżą,ale mam tel.605 965 265 (nie wiem czy aktualny,w tamtym roku korzystałam).przyjechali po mnie pod dom,podwożą pod dom.jazda bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: holandia IP: *.209.unknown.vectranet.pl 24.04.07, 10:18 Chłopaki z lublina jezdza we wtorki i w piatki powrót w srody i w soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: holandia IP: *.internet.radom.pl 24.04.07, 11:21 dzieki bardzo :)a mam pytanko nie wiecie jak tam w holandii jest z laptopami?tansze sa niz w polsce?bo moja mami jedzie i planuje poprosic ja o laptopa ale nie wiem czy sie oplaca stamtad przywozic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:29 nie wiem czy ci się oplaca przywozić. teraz ceny są coraz niższe.za 3000 już można fajny sprzęt kupić.moj znajomy z Holandii kupowal laptopa w polsce,nie wiem czy ze względu na ceny czy z kaprysu. Odpowiedz Link Zgłoś