Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 12:55 czy slyszal ktos o domu weselnym casello w Wielogorze??czy warto tam robic wesele?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olga Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:43 pierwszy raz słyszę o takim domu weselnym, gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik Re: wesele IP: *.31.radom.pilicka.pl 20.05.07, 19:48 wystarczy w google wpisac tą nazwę i jest a to jest link do strony tego domu weselnego : www.casello.pl/ Uważam że jednak warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:45 bylismy z narzeczonym obejrzeć ta sale i totalna porażka. Nic nie było takiego co by mnnie zachwycio i miałabym tam zrobić wesele. Jednym słowem niepolecam. Oceniam na 2! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 12:48 Byłam tam na weselu i jak dla mnie to naprawde świetny lokal, elegancko, fajna atmosfera, dobra obsługa i jedzonko pychota mmmm i jest inaczej niż wszędzie, nie warto się słuchać opini innych najlepiej wyrobić sobie swoje włąsne zdanie, dlatego najlepiej trzeba samemu sprawdzić ten dom weselny ! Ja sobei wyrobiłam swoje zdanie i jest o no jak najbardziej pozytywne :) lokal oceniam na 6 z plusem, ale wiadomo ... każdy ma inny gust ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 12:50 Link do strony: www.casello.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivi Re: wesele IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.07, 12:56 Uwazam, ze to bardzo ladny lokal. Pewnie niektorych przerazaja schody prowadzace do sali :) Uwazam, ze lokal ma swoj klimat, jest elegancki, urzadzony ze smakiem, no i jest nowy. Wlasciciele wydaja sie bardzo sympatyczni. Planuje wyprawic tam swoje przyjecie weselne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: wesele IP: *.24.radom.pilicka.pl 31.10.07, 18:35 Ivi Wybierz Leśny Dwór, tam jest wszystko na jednym poziomie, niema nawet jednego schodka przy głównym wejściu, z samochodu wprowadzasz mamę z wózkiem prosto do lokalu, a jeżeli chodzo doświetlenie sali to przecież im ciemniej tym przyjemniej. przecież to jest wesele które ma byc z klimatem i nastrojem a nie zjazd episkopatu polski doswietlony halogenami z kazdej strony. zastanów się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczkaa23 Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:12 widzialam ich stronke i lokal strasznie mi sie podoba. Ale mam jedno pytanko jak jest z organizacja. Wynajmuje sie sama sale czy z cateringiem i od talerzyka bo to dosc istotna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
marta_415 Re: wesele 01.07.07, 22:04 Organizuję tam wesele w przyszłym roku. Sala jest inna od wszystkich: bardzo elegancka, kolory stonowane, w podobnej tonacji, urządzona ze smakiem. Właściciel sympatyczny i zarazem konkretny. Mój kolega bawił się tam dwa tygodnie temu, a o sali i organizacji wesela wypowiadał się w samych superlatywach. To zadecydowało. Wczoraj zarezerwowałam termin :)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: wesele IP: *.rad.vectranet.pl 16.09.07, 16:59 Gratuluję wyboru :) Nasze wesele odbyło się tam na początku września. My, a przede wszystkim nasi goście, jesteśmy baaaaardzo zadowoleni. Jedzenie jak domowe, obsługa bardzo sprawna, akustyka świetna. Gdybyśmy mieli wybierać jeszcze raz - wybralibyśmy tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: wesele IP: 89.171.111.* 31.10.07, 15:35 no my się włanie zastanwiamy nad ta sal na październik 2008 akurta trafilismy w termin który chcieliśmy, sala podoba nam sie bardzo, nażeczonemu bardziej niz leśny dwór bo tam jest zbyt ciemno ale to schody mnie strsznie przerażają, tym bardziej że mama mojego nażeczonego jest na wozku inwalidzkim, właściciel mówił nam że to nie problem bo jest ochroniarz który zawsze służy pomocą ale ja naparwde się obawiam. Z drugiej strony nie jest to dziecko ktore bedzie się co chwila kręciło raz na dół raz na górę. Nażeczony uważa że to nei ejst problem i jemu naparwde się podoba ta sala, ale ja się boje że to będzie źle odebrane. Właściciel mówił że zdarza się robić wesle gdzie sa goście nie pełnosprwani i nie ma problemu, ale co mam zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczkaa Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:15 marta powiedz mi jaka tam jest organizacja sama sala czy od talezyka i na ile osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wesele IP: 212.183.134.* 10.05.08, 12:27 My też zastanawiamy sie nad tą salą jednak mam pytanie jak wygląda sprawa jedzenia - czy jest smaczne i wystarczająca ilość czy właściciel oddaje po weselu to co zostało, czy może trzeba coś dokupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: wesele IP: *.31.radom.pilicka.pl 08.09.08, 14:38 miałem tam nidawno wesele wszystko było jak ustalilismy z włascicielem , jedzsonko smaczne i napewno nie było malo , a zostalom tez dużo i wszystko bylo oddane , dla mnie i zony sala super i cala reszta tez , niewiem jak inni ,my i nasi goscie bylismy bardzo zadowoleni , spoko moge polecić Odpowiedz Link Zgłoś