wnodzak 10.05.07, 16:35 Czasami myślę o tym aby nabyć w Odrzywole jakąś niedużą nieruchomość. Siedlisko albo tylko jakąś działkę. Kiedyś bywałem tam na wakacjach u moich Dziadków. Czy ktoś może mi coś podpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parafjanin Re: Powrót do źródeł 11.05.07, 16:57 Dobry pomysł czyste powietrze, czysta rzeka, lasy. Najlepjej w poblizu rzeki np. na Pradze. Poza tym jesteś wsród swoich wiesz jak to jest - jak dostaniesz w morde to bedziesz wiedział chociaz komu oddać a gdzie indziej nie bedziesz wiedzial od kogo dostałeś. Żartuje jest fajnie szczególnie w lato, spokuj nie ma tloku, zaopatrzenie sklepy , jarmark w srody. Swojska kiełbasa i woda ognista też swojska jak pogadasz. Jest gdzie piwo wypic, ognisko napalic itp. siema! Odpowiedz Link Zgłoś
wnodzak Re: Powrót do źródeł 11.05.07, 17:25 Tak, ale pamiętam powódź i wiem, że Praga była zalana. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus004 Re: Powrót do źródeł 11.05.07, 22:04 Misiu ale kiedy to było, dawno cie chyba u nas nie było. Przyjedź i zobacz a na pewno zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wnodzak Re: Powrót do źródeł 11.05.07, 22:41 Rzeczywiście dawno. Ponad czterdzieści lat. No dobrze, ale ile trzeba wydać na jakąś działkę. Powiedzmy 2000 m2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
general28 Re: Powrót do źródeł 13.05.07, 00:46 moją zalew i ich nie zalewa ! ale zapomnieli kto go zbudował! lepiej kupić coś w drzewicy lub poświętnym . tam są inni ludzie ,bez zazdrości że kopmuś jest lepiej i mógł się dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś
koles201 Re: Powrót do źródeł 14.05.07, 10:12 Myślę,że nikt nie będzie zawistny i zazdrościł.Możesz kupić dziełkę i będziesz z pewnościa mile widziany.Za W.Sułeckim kilka osób postawiło domki letniskowe i nikt na nich wrogo nie patrzy.Właśnie w tamtym rejonie są ładne miejsca na działkę rekreacyjną.Blisko do rzeki, zalewu i pod lasem.Działki pomiędzy p.Podogrodzką iW.Chałubińskim pewnie będziesz mógł kupić, ewentualnie po przeciwnej stronie pod lasem, ale konkretnie to musisz porozmawiać z właścicielami gruntów. Odpowiedz Link Zgłoś