Dodaj do ulubionych

Powrót do źródeł

10.05.07, 16:35
Czasami myślę o tym aby nabyć w Odrzywole jakąś niedużą nieruchomość.
Siedlisko albo tylko jakąś działkę. Kiedyś bywałem tam na wakacjach u moich
Dziadków. Czy ktoś może mi coś podpowiedzieć ?
Obserwuj wątek
    • parafjanin Re: Powrót do źródeł 11.05.07, 16:57
      Dobry pomysł czyste powietrze, czysta rzeka, lasy. Najlepjej w poblizu rzeki np.
      na Pradze. Poza tym jesteś wsród swoich wiesz jak to jest - jak dostaniesz w
      morde to bedziesz wiedział chociaz komu oddać a gdzie indziej nie bedziesz
      wiedzial od kogo dostałeś. Żartuje jest fajnie szczególnie w lato, spokuj nie ma
      tloku, zaopatrzenie sklepy , jarmark w srody. Swojska kiełbasa i woda ognista
      też swojska jak pogadasz. Jest gdzie piwo wypic, ognisko napalic itp. siema!
      • wnodzak Re: Powrót do źródeł 11.05.07, 17:25
        Tak, ale pamiętam powódź i wiem, że Praga była zalana.
        • krokus004 Re: Powrót do źródeł 11.05.07, 22:04
          Misiu ale kiedy to było, dawno cie chyba u nas nie było. Przyjedź i zobacz a na
          pewno zostaniesz.
          • wnodzak Re: Powrót do źródeł 11.05.07, 22:41
            Rzeczywiście dawno. Ponad czterdzieści lat. No dobrze, ale ile trzeba wydać na
            jakąś działkę. Powiedzmy 2000 m2 ?
            • general28 Re: Powrót do źródeł 13.05.07, 00:46
              moją zalew i ich nie zalewa ! ale zapomnieli kto go zbudował! lepiej kupić coś
              w drzewicy lub poświętnym . tam są inni ludzie ,bez zazdrości że kopmuś jest
              lepiej i mógł się dorobić.
    • koles201 Re: Powrót do źródeł 14.05.07, 10:12
      Myślę,że nikt nie będzie zawistny i zazdrościł.Możesz kupić dziełkę i będziesz
      z pewnościa mile widziany.Za W.Sułeckim kilka osób postawiło domki letniskowe i
      nikt na nich wrogo nie patrzy.Właśnie w tamtym rejonie są ładne miejsca na
      działkę rekreacyjną.Blisko do rzeki, zalewu i pod lasem.Działki pomiędzy
      p.Podogrodzką iW.Chałubińskim pewnie będziesz mógł kupić, ewentualnie po
      przeciwnej stronie pod lasem, ale konkretnie to musisz porozmawiać z
      właścicielami gruntów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka