10.05.07, 19:25
Skończył się długi weekend i wiele zakładów pracy organizowało wycieczki.
Bardzo interesuje mnie zachowanie uczestników wycieczek. Może ktoś puści wody
z ust. Długo się zastanawiałam, ale musze to z siebie wyrzucić. Jestem
nauczycielką radomskiej podstawówki. i byliśmy w wiedniu. Piszę, bo kestem
zbulwersowana obscenicznym zachowaniem niektórych uczestników. W pale się nie
mieści co oni wyprawiali. Sodomia i Gomoria. Pijaństwo, balangi, żyganie,
wycie, wulgaryzmy i łajdactwo. Przodował w tym pan dyrektor Wiesław Wlazło. -
alkoholik, który nie trzeźwiał, czaczerwienione opuchnięte oczka, nieśwoeży
chuch [rzesiąknięty C6H2OH i psującymi się zębami. Ciągle trzęsące się ręce (
w pracy też). To może byłoby do zniesienia. Jednak najgorsze było
łajdactwo. Nie wiem co koleżanki w nim widzą bo ma 160 cm w kapeluszu,
siwiuteńki staruszek, ciekaw czy i jaja ma siwe. A może to mobbing. Obśliniał
się prawie ze wszystkimi. Ale najgorsze to jak na korytarzu posuwał jedną a
spodnie mu opadły. Żałosny widok. Byłam pierwszy i ostatni raz na takim
wypadzie. Mam partnera i nie chcę pracować pod strachem, że kiedyś będę
musiała z dtrektorem to robuić. Czy tak jest we wszystkich szkołach, gdzie
dyrektorem i zastępcą są mężczyźni? Czy tylkoi ja tak trafiam.Po przyjeździe
w ubiegłym roku z wycieczki nikt nie chciał powiedzieć jak było. Jak
pojedizesz to zobaczysz. No i zobaczyłam. Mam kaca.
Obserwuj wątek
    • Gość: elf Re: Wycieczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:34
      zazdrosna, czy co???????Ja też bym chciał na taką wycieczkę!!!Która to szkoła
      organizowała??????
      • Gość: wicka Re: Wycieczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:42
        A naucz się najpierw ortografii zanim będziesz donosić! Nie wierzę że jesteś
        nauczycielką! A jeżeli- to ty się powinanś wstydzić bo używasz tak wulgarnych
        sformułowań, że powinni cię za to dawno wyrzucić ze szkoły.
      • Gość: kobieta Re: Wycieczka IP: *.tkdami.net 21.06.07, 12:37
        hehehe....aniu czy jak tam ci,przykro mi ze nie masz pracy, pamietaj!!!!!!!
        sski lesne juz rozpoczely sezon.......tylko posprzataj po sobie skorki..
    • Gość: nauczycielka Re: Wycieczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:04
      Do Ani 11971:Jestem w szoku po tym co przeczytalam na temat wycieczki do
      Wiednia.Jak można wypisywac takie brednie.Bylam na tej wycieczce i nic z
      opisywanych sytuacji nie mialo miejsca.Wychodzę z zalożenia ze pani ktora to
      napisala zrobiła to zazdrości bo nie wzbudzała żadnego zainteresowania.Myślę ze
      wiem kto jest autorem tego listu ale na razie zachowam to dla siebie,ale do
      czasu.....
    • Gość: xxx Re: Wycieczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:11
      do ani 11971 ,kto cie uczyl chemii alkohol ma wzor C2H5OH a jest sodoma i gomora
      a nie gomoria i sodomia gdzie takie sa niedouczone nauczycielki jesli wogole
      taka jestes
    • Gość: zbulwersowana Re: Wycieczka IP: 82.139.52.* 11.05.07, 15:10
      Jestem w szoku po tym co przeczytalam.NIe bylam na tej wycieczce bo nie jestem
      z tej szkoly i nie wiem co tam sie dzialo.Ale co by to nie bylo to "nie sra
      sie"(przepraszam za wyrazenie)we wlasne gniazdo.Przeciez tam pojechali sami
      dorosli i oni odpowiadaja za swoje zachowanie.Wydaje mi sie, ze osoba ktora to
      napisala jest kompletnie pozbawiona dyskrecji i lubi sensacje.Nie wiem co
      chciala tym zyskac ale moze wiele stracic, bo jak przeczytalam ktos z forum wie
      kto to napisal.Uwazam ze taka osoba powinna poniesc kare.Nawet brak mi slowa
      zeby ja nazwac.
      • Gość: popieram Re: Wycieczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:24
        masz rację w każdym słowie!!!! jad i chęć zniszczenia człowieka aż biją na
        odległość, ale są ludzie i...
        • Gość: Do Ani11971 Re: Wycieczka IP: 85.112.196.* 11.05.07, 19:24
          Jestem z Tobą.Kurestwo trzeba piętnowac!!Tacy ludzie "uczą" nasze dzieci?????A
          fujjj!!
          • Gość: elka Re: Wycieczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:10
            do goscia-nie bylas to nie wiesz jak bylo to lepiej nic nie pisz
        • palineczka16 Re: Wycieczka 11.05.07, 22:06
          Łojjj kurcze... nieprzyjemnie ;/
          A tak swoją drogą...
          współczuję Pani Ani..
          hm, bezrobocia?

Heh, pozdrawiam :-)
          • Gość: pinex Re: Wycieczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:16
            no to se dlugo anko nie popracujesz. napisz jak juz cie zwolnia.
            • Gość: nie pinex -dinex Re: Wycieczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:18
              a co ciebie too pinex obhodzi? wlasnie ze dobrzee, ze kobieta mowi co ja boli,
              wlasnie dzieki temu wiemyco sie w tym naszym popapranym radomiu dzieje i w
              szkolnictwie i wgule! brawo ania! i brawo dka innych, ktorzy dyskryminuja
              debili!
    • Gość: karibuuuu do autorki wątku IP: *.136.unknown.vectranet.pl 11.05.07, 23:42
      Zachęcam zmienić repertuar oglądanych pozycji w TV, ponieważ najwyraźniej nie potrafisz właściwie ocenić i wykorzystać proponowanych tam treści.
      Poproś mamę, niech Ci poczyta przed zaśnięciem zamiast oglądać kreskówki, których nie potrafisz jeszcze zrozumieć.
      Jeśli sama już umiesz czytać to może by tak jakąś książęczkę do podusi - zdecydowanie lepiej to wpłynie na Twój zasób słownictwa niż obrazki z telewizora.
    • Gość: KLO WA Re: Wycieczka IP: *.tkdami.net 14.05.07, 16:30
      OJ DZIEJE SIE DZIEJE
      • rotman69 Re: Wycieczka 14.05.07, 18:20
        a kto to wie jak było naprawdę?
    • Gość: jas_fasollasido Re: Wycieczka IP: *.pr.radom.net 14.05.07, 18:14
      Skoro w wątku padło nazwisko to wiadomo o która szkołę chodzi, o Publiczną
      Szkołę Podstawową Nr 6 na ul. Rapackiego 24. To sa poważne zarzutu aniu11971,
      mam nadzieje ze wiesz co zrobiłaś. Osobiscie nie wierze, że pisała to
      nauczycielka, naliczylem 21 błędow w tym wiele ortograficznych, a jezyk na
      pewno do literackich nie należy. Zbliża się koniec roku i wielu uczniów jest
      zagrożonych, stąd chęć wyżalenia się a być może nawet zemsty.
      PS. Aniu C6H2OH to nazwa zwyczajowa zasadowego galusanu bizmutawego. To ciężki
      żółtawy proszek, stosowany jako zasypka w schorzeniach skóry. Środek
      odkażający, osuszający i ściągający a nie alkohol.

• Gość: karibuuu Re: Wycieczka IP: *.136.unknown.vectranet.pl 14.05.07, 19:45
        Jasiu ten wątek założyła jakaś małolata i chwali się że ogląda popularny ostatnio wśród uczniów serial "Władcy móch" (pisownia oryginalna). Świadczy o tym przede wszystkim język wypowiedzi żywcem przeniesiony z tej kreskówki - to taki polski South Park, gdzie klną, wymiotują itd
        Dziewczę jest najwyraźniej za młode jeszcze na tego typu kreskówki, stąd moja wcześniejsza rada żeby sobie wzięła ksiązkę do podusi zamiast przed telewizorem siedzieć!
        A tak swoją drogą : kochani rodzice zwrócicie czasem uwagę, na to co oglądają wasze pociechy bo potem wychodzą takie kwiatki
        Swoją drogą pada konkretny zarzut. Na miejscu powołanej w pierwszym poście osoby zgłosiłabym to do prokuratury - może rodzice nauczą swoje dziecko co wolno a co nie, bo chyba do tej pory nieco tą kwestię zaniedbali
    • Gość: XXX Re: Wycieczka IP: *.tkdami.net 14.05.07, 20:20
      Znam Pana W. od lat - był moim dyrektorem - i to są jakieś totalne bzdury!!!
      Proponuję leczenie i to od zaraz!!!!
      • Gość: ????????????? Re: Wycieczka IP: *.tkdami.net 29.05.07, 23:08
        Byłam na wszystkich wycieczkach i niemogę doczekac się następnej! A Dyrektor jest najlepszy na świecie! Na wszystkich było tak samo, a na ostatniej to było najspokojniej. Nierozumiem czegoś takiego. Szukam teraz coś o sobie, może jestem gorzej obsmarowana bo też tam wyprawiałam! Jesteś jebnięta i co najgorsze to że Cię znam. Jak Suka nie da to pies nieruszy. Przypomnij sobie jak Ty się zachowywałaś? I nie tylko tam?
        • Gość: ABCDEFGHIJKLMOPRS. Re: Wycieczka IP: *.tkdami.net 30.05.07, 00:18
          Naucz się pisać .............NAUCZYCIELU...........!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Po polsku. WSTYD TO CZYTAĆ. ZAPRASZAM NA KORKI
        • fnx1 Re: Wycieczka 30.05.07, 08:08
          Ludzie uspokójcie się. Po co się denerwować. ANIA11971 to typowy sfrustrowany
          troll sieciowy - czyli dla niezorientowanych: wredny, mały prowokator. Jedyną
          metodą na takich jest banowanie lub... ignorowanie ich postów. Ale w tym
          przypadku sprawą powinna zająć się prokuratura - z tym, że chyba na wniosek
          poszkodowanego (dyrektora).
    • Gość: Łukasz Re: Wycieczka IP: 193.24.24.* 30.05.07, 10:38
      A na kaca najlepsze jest powietrze z pompki od materaca!
      • antyradar Re: Wycieczka 01.06.07, 07:51
        wygląda to okropnie wręcz nieprawdopodobnie ale nie mozna tego wykluczyć
        kilka lat temu moze ze trzy bylo takie "szkolenie" w Zwierzyniu koło Soliny,
        organizatorem były związki zawodowe.Całe "szkolenie" bylo obserwowane od samego
        Radomia, jechały dwa autokary gdy dotarły wieczorem na miejsce to co najmniej
        połowa nadawala sie do izby wytrzeźwień, "szkolenie" było intensywne do tego
        stopnia że interweniowala miejscowa policja a w drodze powrotnej autokary były
        trzykrotnie sprawdzane gdyz bylo podejrzenie że kierowcy są nietrzeźwi.Można by
        książkę napisać z tego "szkolenia" ale jedni by w to nie uwierzyli a drudzy jak
        to było wtedy uważaali że nauczyciel też jest człowiek i coś mu sie należy
        zreszta twierdzili że są poza pracą. Jako ciekwostkę podam że cale zapasy wódki
        a było tego sporo zgromadzonej(zrsezta nielegalnie) u pani magazynierki tego
        ośrodka nauczyciele w trakcie szkolenia wyczyscili, podobno ta pani sie
        przeliczyla gdyz inne grupy zawodowe potrzebowały znacznie mniej.
        • Gość: dfhieyw8ek Re: Wycieczka IP: 85.112.196.* 01.06.07, 17:17
          nie rozmiem zachowania tej pseldo nauczycielki ... jej ortografia i slownictwo
          pozostawia wiele do zyczenia (dziwie sie, ze pracuje w zawodzie!!!)...zamiast
          oczerniac innych niech sie zajmie soba ... przez takie zachowanie pokazala jaka
          jest plytka intelektualnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka