Dodaj do ulubionych

sala okolice radomia najlepiej

13.05.07, 14:45
Mam do was ogromną prośbę znam sale np Leśny dwór byłam tam na weselu znam w odechowie znam tczów....ale prosiłabym żebyście
przekazali mi swoje doświadczenia na jakiś salach jeśli znacie adresy czy stronki www i w ogole jakieś fajne sale weselne w
radomiu i okolicach okolice bliżej zwolenia np :) gózd podgóra i takie pobliskie ponieważ szukam wartej polecenia sali na jakieś
140 osob z góry serdecznie dziękuje za pomoc...a prosze o nią bo nie jestem z Radomia ale ze Sląska a mam narzecoznego z okolic
Zwolenia i cała rodzinę tam i ogólnie zawsze marzyłam o weselu w tych stronach bo na śląsku jestes totalna beznadzieja sale a
raczej same restauracje liczone od pary zespoły do kitu wiem że w Leśnym Dworze też zrobili od pary bo byłam jeszcze jak nie bylo
od pary.Serdecznie pozdrawiam wszystkich którzy chcieliby pomóc
Obserwuj wątek
    • Gość: gośka Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:13
      jeśli chodzi o okolice Zwolenia, to jest sala w Podzagajniku, ale z tego co
      wiem to liczą tam wlaśnie od pary, w Podgórze tez liczą od pary, w Goździe jest
      fajny lokal i mozesz wynająć lub tez może być od pary, ale częściej tam ludzie
      wynajmują, zreszta mozna się dogadać.Potem to juz jest w Klwatce ale oni nie
      wynajmują. Moje wesele było w tamtym roku w Goździe i byliśmy bardzo
      zadowoleni,włąściciel bardzo wporządku.Jest ogrodzone,parking,taras tylko jeśli
      jestesze Śląska, to nie ma tam pokoi noclegowych. Chyba,że gości przenocujesz w
      radomiu, bo i tak chyba ślub gdzieś w okolicach Zwolenia. Gdybyś nie miala
      namiarów na kucharki, orkiestre,kosmetyczke czy fryzjera służę pomocą.
      • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:49
        orkiestre , fryzjera mam ..tylko kucharki możesz dać namiar....hmmm a masz może jakieś namiary na tą sale w goździe ..wiesz z noclegami nie będzie problemu ponieważ moja cała rodzina pochodzi z okolic zwolenia takze u nich jest sporo noclego wiesz my chcemy w 2008 roku robic ale wiadomo trzeba wszystko wczesniej załatwiac :)
        • Gość: gośka Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:07
          Podam Ci nr do kucharek, które gotowały u mnie, ale musisz się pospieszyć, bo
          mają bardzo dużo chętnych t.048 3818608 lub kom.603097989. Bardzo smacznie
          gotują i pieką pyszne ciasta i torty, a najważniejsze,że są bardzo czyste i
          osczędne, wszystko umieją wykorzystać. One gotują czasami w Goździe to możesz
          poprosić je o opinie na temat tej sali.nr do domu weselnego
          to.0483202035.Ważne,że tam mozesz sobie zrobić też poprawiny, bo zazwyczaj
          zostaje trochę jedzenia. Gdyby jescze cos to pisz, chetnie pomogę, bo wiem ile
          to trudu kosztuje takie wesele.
      • Gość: Karol Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:58
        Ja mialem wesele w Klwatce i nie jestem zadowolony, ale byłem na weselu w tym
        lokalu o którym mówisz i jest spoko.Wlaśnie dobrze,że można wynając, bo to sie
        bardziej opłaca.Teraz też bym tam zrobił,aleczłowiek uczy sie na błędach. Wtedy
        nie widzialem tego forum, a szkoda...
        • Gość: madziula Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:25
          Tezpolecam ten dom weselny. Zaleta,że można go wynająć.Pozdro!
          • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:32
            madziula a nie wiesz jak jest z cena...przy okazji dziekuje gośce za nr tel do kucharek na pewno sie przyda:) zadzwonie jak juz bedzie wszystko ustalone :D niektorzy sa pomocni:) ..ja chcialam pomoc podalam nr tel do fajnego zespolu to jeszcze zostalam osadzona ze jestem z zespolu i sie reklamuje hehe ale coz..a pomyslec ze jeszcze specjalnie do kolezanki dzwonilam zeby podala nr biedna szukala a tu taka bezczelnosc
          • Gość: madziula Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:38
            coś około 1900zł-2200zł max, ale nie ma dodatkowych kosztów jak w przypadku
            innych sali gdzie później wychodzi ponad 3000zł. Polecam
            • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 23:08
              a ile tak mniej wiecej przed najlepiej rezerwowac...no wiem glupie pytania hehe ale wiesz wesele sie robi teoretycznie pierwszy raz i najlepiej kogos spytac kto wie mniej wiecej :)
              • Gość: madziula Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:23
                Zazwyczaj sale,kucharki i orkiestrę trzeba tak rezerwować z rocznym
                wyprzedzeniem, bo później to już się bierze to co zostało i nie ma się wyboru.
                czasami zdarzają sie jeszcze wolne terminy, ale nie sądzę. Wszystkiego naj...
                • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:27
                  a to dobrze mamy jeszcze czas...zmartwilam sie bo narzeczony w norwegii w pracy i chcem dopiero zacząc tak orientacyjnie szukać czegoś w lipcu tzn wiesz rezerwować a ślub planujemy na październik lub w świeta w grudniu 2008 :) więc myśle ze pojdzie po naszej myśli
                  • Gość: madziula Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:07
                    Nie martw się w lipcu tez nie powinno być zapóźno. Życzę wszystkiego dobrego i
                    powodzenia.Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:11
      jakos to bedzie zawsze się coś znajdzie bedziemy szukać do upadłego skoro niektórzy potrafią znalesc cos fajnego na 3 miesiace przed slubem wiadomo z jakich wzgledow a bylam na niejednym takim weselu ze bylo lepsze niz to co bylo organizowane duzo wczesniej wiec ponad roczek na pewno wystarczy :D
      • Gość: gość Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:33
        na przyszły rok w niektórych salach jest juz zajęte.Także nie bądż taka
        spokojna. Wystarczy zamówić a potem juz tylko czekać az roczek minie.
        • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: 194.117.241.* 19.05.07, 20:19
          ja o tym wiem wiec nie musisz byc taka nie mila ..nie wiem czemu tsak chamsko
          napisane...poza tym czekam do lipca bo w lipcu moj mis na tydzien przyjedzie i
          wtedy bedzie gadane
          • Gość: ja Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:47
            A co było chamskiego w tamtej wypowiedzi? Ktoś dobrze radzi to nie unoś się na
            niego.
            • Gość: gość Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:48
              to była tylko rada, więc spokojnie. Wiem po sobie,że nie trzeba długo zwlekać
              iwcale to nie było po chamsku.
    • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:17
      ok sorki ale zrozumialam to tak jakby bylo cos nie tak..poza tym sala upatrzona już nowy dom weselny w podzagajniku pierwsze wesele bedzie chyba w czerwcu albo lipcu znajomy mojej kuzynki bedzie tam mial ..wiem ze nie trzeba stroic bo jest juz ustrojona tiulem i ogolnie podobno jest ladniejsza niz w radomiu lesny dwor .... moi przyszli tesciowie byli wczoraj ja ogladac:)
      • Gość: gość Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:10
        to super ze udało Ci się znależć sale, to już duży sukces.POZDRAWIAM
        • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:25
          w ogóle sorki ze tak zareagowalam ale jakies humory mialam..ciezke dni..eh...to juz z braku narzeczonego ze tak daleko jest eh...przerasta mnie wszystko naprawde nie chcialam :)
          • Gość: Ola Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:33
            Kobiety co jakiś czas mają trudne dni. Nic wstydliwego.
            • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:09
              wiem wiem Olu :) ale to juz nie tylko to..eh tęskni mi sie za moim...a on dopiero mi w lipcu przyjedzie eh...i jeszcze szkoła , praca i tak wszystko sie zbiera...:)
              • Gość: madziula Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:47
                trzymam kciuki, będzie dobrze. Musisz wytrzymać. Milość daje siłę!
                • Gość: imili86 Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:45
                  wytrzymam to wiem ale ciezko jest kiedy ma sie zly dzien i chcialoby sie przytulic :) ale dobrze ze ktos wymyslil telefony heh :)
    • Gość: ala Re: sala okolice radomia najlepiej IP: *.rad.vectranet.pl 08.08.07, 21:04
      wiem tylko po wlasnym doswiadczeniu ze NIE hotel wsola ale w wolanowie jest
      naprawde na poziomnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka