Dodaj do ulubionych

Who is Who ?

04.06.07, 15:38
Jako człlowiek z zewnątrz nie orientuję się zupełnie kto jest kto?
Może zadeklarujecie Państwo kto popiera Wójta a kto Nemne? Proszę o wpisy.
Obserwuj wątek
    • prywaciarz2 Re: Who is Who ? 04.06.07, 15:46
      Żeby było łatwiej- Ja popieram rządy wójta, reszta forumowiczów nie wiem czy
      popiera nemne ale wiem, że nie popiera wójta. To forum jest forum jednej opcji
      politycznej. Zwolennicy wójta nie wypowiadają się na tym forum. Jest to forum
      części społeczności nie zadowolonej z wszystkiego przede wszystkim z wójta.
      • ziomal51 Re: Who is Who ? 04.06.07, 15:48
        Rozumiem.
        • krokus004 Re: Who is Who ? 04.06.07, 16:06
          Mnie na ten przyklad wisi jedna jak i druga opcja mnie interesuje co jest
          dobrego robione dla ludzi i Gminy. Prywaciarz pisz za siebiie nie wypowiadaj sie
          w imieniu innych. Bez urazy.:-)
        • nemne Re: Who is Who ? 04.06.07, 16:09
          Witaj <ziomal>
          No cóż troche dziwne pytanie, bo nawet ja nie powiem, że cyt.<prywaciarza2>
          "Jest to forum części społeczności nie zadowolonej z wszystkiego przede
          wszystkim z wójta".

Jak bys przeczytal moje wpisy, to na pewno nie ubliżam i nie krytykuję osobę
          fizyczną p. Kmieciaka. Po prostu KRYTYKUJĘ i to nie wszystko (jak opozycja
          parlamentarna), ale KONKRETNE działania Wójta, w KONKRETNYCH sprawach i to
          OFICJALNIE (zauważyłeś pewnie, że <nemne> to konkretna osoba, o nazwisku
          Sławomir Gajewski)
          Wynika to z faktu, że jako jeden z nielicznych mieszkańców "nie boję" się, a
          że "jakoś znam się na przepisach", to administracyjnie ....... udzielam
          bezpłatnych porad prawnych. hehehe
          Jeśli interesują Cię wyniki wyborów na radnych w największym okręgu, to zobacz
          ten link:
          wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiOkreg.html?okreg=142304-RDA/1
          Tak samo wyniki w wyborach na wójta też w najwiekszym okręgu:
          wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbpObwod.html?okregObwod=9eb04e4f4346dd0f199c291ec5e4d66c
          i Ogółem:
          wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp.html?instytucja=142304-WBP
          Pozdrawiam - Sławek Gajewski (nemne)
    • prywaciarz2 Re: Who is Who ? 04.06.07, 16:20
      Ziomal napisał:
      Jako człlowiek z zewnątrz nie orientuję się zupełnie kto jest kto?
      Może zadeklarujecie Państwo kto popiera Wójta a kto Nemne? Proszę o wpisy.

Sławku powiedz jak do tego tematu i tego pytania mają się wybory i ich wyniki?
      Czy Ty masz jakieś problemy, czy tylko stosujesz jakieś niezrozumiałe skróty
      myślowe. Odpowiesz?
      • nemne Re: Who is Who ? 04.06.07, 16:28
        Witaj <prywaciarz2>

Jak pewnie zauwazyłeś, w poprzednim moim wpisie napisałem, że to "trochę dziwne
        pytanie" (Who is Who?)
        Jak na razie nie ma wyborów i jesli jest jakiś "problem" to byc może, że z
        Tobą, bo trudno jest we WSZYSTKIM kogoś popierać. Jak zapewne zauważyleś to
        dośc często się zdarza, że niektórzy w jednej sprawie mają takie samo zdanie
        jak ja, a w innej odmienne. (zobacz np. "Gruz w rzece") i od nikogo NIE
        OCZEKUJĘ rzadnych deklaracji.
        Tymczasem Ty BEZWARUNKOWO zadeklarowałeś się, że popierasz Wojta. (bez urazy,
        ale to jest poddańcza deklaracja)
        Pozdrawiam - (nemne)
        • nemne Re: Who is Who ? 04.06.07, 16:29
          Edit:
          * oczywiscie "żadnych", a nie "rzadnych", przez "ż" :P
          • prywaciarz2 Re: Who is Who ? 04.06.07, 16:36
            Dalej nie odpowiedziałeś mi na pytanie.
            • ciociapelagia Re: Who is Who ? 05.06.07, 12:45
              Przywaciarz 2 nie da się być raz dobrym raz złym, ktoś ci już napisał że masz
              problem z tożsamością. Ja poszła bym dalej i powiem że może być to początek
              schizofrenii. A oto dowody z twoich wypowiedzi:

"jestem osobą patrzącą z dystansem"
              wcześniej
              "Choć nie ukrywam że bliżej mi do frakcji rządzącej"
              innym razem piszesz:
              "Osobiście lubię, szanuje Odrzywolan ale nie wszystkich"
              by potem napisać :
              "Bardzo się ciesze, że Odrzywół nie będzie potraktowany jak święta krowa.
              Panicze"
              i
              "byłeś przez całe życie moim " murzynem" ( nie obrażając czarnoskórych) który
              dostarczał mi kiełbase i załatwiał auta. za moją prace rozlicza mnie mój prezes
              a nie kiler baranów"
              i
              "Ale skąd Ty to możesz wiedzieć jak ty całe życie szmuglowałeś auta lub biłeś
              barany"
              i
              "Modlę się o to by odblokowano jak najszybciej te remontowane drogi i trochę
              świeżego powietrza dotarło do Odrzywołu bo ciężka ciemnota się rozprzestrzenia,
              oj ciężka"

Co do forum raz piszesz:
              "Moim zdaniem forum jak najbardziej pożyteczne. Jest kilka zastrzeżeń ale to są
              drobnostki jakie można dopracować. Forum, które czytają prawie wszyscy niestety
              nie wszyscy mają odwagę się tutaj wpisywać. Opinia forum: Ja jestem na TAK."
              i
              "Teraz forum nie jest konkurencją dla wójta tylko dla nemne”
              a potem :
              “. To forum jest forum jednej opcji politycznej. Zwolennicy wójta nie
              wypowiadają się na tym forum. Jest to forum części społeczności nie zadowolonej
              z wszystkiego przede wszystkim z wójta.”
              i
              "Widząc poziom kultury wypowiedzi większości uzytkowników jestem przekonany że
              obecnie panujący Wójt nie dość że tu się nigdy nie wpisze to na pewno tego
              forum nie czyta. Przecież tu się wpisuje tylko Sławek G. i jego przydupasy. Po
              co miałby sobie psuć nerwy i wyczytwać same obelgi. Macie odwagę to idźcie do
              gminy mu wykrzyczcie wszystkie grzechy. Powtarzam, porównując mnie do
              panującego wójta prawicie mi komplementy."

PRYWACIARZ 2 ZDECYDUJ SIĘ CZY JESTEŚ “BE” CZY “CACY”
              • prywaciarz2 Re: Who is Who ? 05.06.07, 13:34
                No i??
                • talka1 Re: Who is Who ? 05.06.07, 20:43
                  jestem za (jak nazywają GO m.odrzywołu Jaśnie Nam Panującego)
                  • komisarek1 Re: Who is Who ? 05.06.07, 21:55
                    a ja jestem za Kaczorem Donaldem. A co nie wolno mi.
                    • nemne Re: Who is Who ? 05.06.07, 23:08
                      A ja jestem za JNP. Zeby zrozumiał co to demokracja i jawność dzialania, a
                      mieszkancy to Pełnoprawni Obywatele Tej Ziemi, a nie poddani.
    • townes Re: Who is Who ? 06.06.07, 08:27
      Gdzie dwóch się bije, tam trzeci skorzysta - ..........!
      Jestem za tym trzecim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka