pawelke68 15.06.07, 12:50 ostatnio uległem wypadkowi na skutek czego straciłem parę ząbków prosze o inf gdzie mogę skorzystac z szerkiej oferty stomatologicznej nie koniecznie w radomiu prosze jeżeli to mozliwe o adresy internetowe,wasze opinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: implanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:56 Super obsługa, fachowa, nowoczesna jest w Interdentalu na Kościuszki. Polecam, chociaż drogo, to bardzo profesjonalnie, Korony porcelanowe, implanty. Jestem pacjentem i jestem zadowolona. Wpisz w wyszukiwarkę nazwę i Radom i pojawią się dokładniejsze informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarka Re: implanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:37 Jak ktoś straci w wypadku członka,powinien sobie przyszyć kogoś z SLD.Pan cenzor powinien wycinać takie wątki ,bo to jest autoreklama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini Re: implanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:22 Ja bym przyszył członka z PO,a njlepiej a PIS-u,bo większy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczuk Re: implanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:21 Ja bym przyszył sobie jakiegoś członka z Parti Kobiet, bo jestem feministom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk pis Re: implanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:23 Postradałem zmysły!!!Zaimplantuję sobie głowę jakiegoś dziennikarza.Może być z Wybiórczej,...Rano wydawało mi się że jestem Napoleonem,teraz mam wrażenie że jestem świętym Wojciechem.Potrzebuje coś na uspokojenie...może relanium... PREZYDENT PUTIN LAT 54-PREZYDENTEM NA WIELE KADENCJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś