ziomal51 12.07.07, 13:05 Widzę, że wróciłeś. Nie zajmuj się jednak rybami, tylko powiedz ja to mogło być z tymi rachunkami na paliwo do służbowego samochodu. Czyżby Łyżwińscy się do Odrzywołu przenieśli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prywaciarz2 Re: Prywaciarzu Drogi !! 12.07.07, 13:20 Ja nigdzie nie odchodziłem, żeby wracać. Cały czas czytam to forum choć ostatnio średnia wpisów na dzień to od 1 do 3 wpisów i to na takie tematy, że ze śmiechu płakać się chce. Podaj link to przeczytam o sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: Prywaciarzu Drogi !! 12.07.07, 13:24 Przeczytałem twoje wpisy na temat służbowego auta. O jakie lewe rachunki chodzi? Przytocz słowa nemne jak on o tym pisał bo nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Re: Prywaciarzu Drogi !! 12.07.07, 17:01 Witaj <prywaciarz2> 1.Muszę przyznać, że brakowało Ciebie, a w zasadzie Twoich wpisów na forum. 2.Mam nadzieję, że wycieczka była udana i podzielisz się z nami wrażeniami:) Pozdrawiam - (nemne) Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal51 Re: Prywaciarzu Drogi !! 12.07.07, 23:15 Chodziło o to, że ponieważ przebiegi dzienne tego auta były baaaardzo duże, to ktoś zasugerował, tylko faktury sa wystawiane na ten samochód, a paliwo wlewa się gdzie indziej. Może jednak masz rację, że nie warto już do tego wracać Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: Prywaciarzu Drogi !! 13.07.07, 09:32 Wydaje mi się, że wójt z swoimi zarobkami nie zniżał by się do takiego poziomu by próbować "kręcić" na fakturach paliwowych by zatankować do swojego prywatnego auta. Jeżeli ktoś ma jakieś dowody to tak jak zawsze namawia ziomal, niech zgłosi to do wiadomego urzędu. Z drugiej strony jestem przekonany że jeżeli byłyby jakiekolwiek dowody to Sławek nie odpuściłby tej sprawy tym bardziej, że 2 ostatnie nie poszły po jego myśli. PS. Sławek niestety nie byłem na żadnej wycieczce. Jak pojadę to opisze wrażenia na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
paniewojcieuprzejmiedonosze Nasz Marian 13.09.07, 17:12 Nasz Marian jest wspaniały menadżerem, który doskonale rozumie społeczeństwo. Zatrudnia samych wykwalifikowanych pracowników, którzy wygrywają otwarte konkursy w uczciwej rywalizacji z innymi chętnymi do pracy. Gmina nie jest zadłużona a wszystkie inwestycje to strzał w dziesiątkę. Chwała wszystkim którzy wspierają naszego JNP w działaniu. To on ojciec rolników wie co jest dla nich najlepsze. Niech społeczeństwo powierzy mu funkcje dożywotnio. A wraz nim całemu sztabowi doświadczonych i profesjonalnych pracowników. Potem ich dzieciom i dzieciom dzieci i tak na wieki wieków. AMEN Jesteś zadowolony? I znowu trzepiesz nadgodziny chyba kasa Ci jest bardzo potrzebna? Mieszkanie kupujesz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: Nasz Marian 14.09.07, 13:02 Podpisuje się pod tym co napisałeś o Marianie. Trafne spostrzeżenia. Chyba jednak ktoś ci podpowiadał:) Odpowiedz Link Zgłoś
paniewojcieuprzejmiedonosze Re: Nasz Marian 14.09.07, 13:50 Tak, paru przydupasów mi podpowiadało. Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: Nasz Marian 14.09.07, 14:45 No to chyba koledzy, którzy Ci pomagali nie są zbyt zadowoleni z faktu, że za pomoc nazwałeś ich Twoimi przydupasami. To chyba nie jest zgodne z Twoim "kodeksem i słownikiem kultury" Odpowiedz Link Zgłoś
paniewojcieuprzejmiedonosze Re: Nasz Marian 14.09.07, 15:03 To nie koledzy, to przydupasy. Wg słownika języka polskiego: przydupas to osoba zależna od kogoś wpływowego, zawsze przy nim obecna i popierająca go. Domyśl się kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: Nasz Marian 14.09.07, 15:14 No chyba do wpływowych nie należysz, czyli jakieś masz inne "gratisy" dla twoich ziomków. Mam nadzieje, że policja nie będzie musiała interweniować jak będziesz się odpłacał gdzieś w parku:)żarcik. Odpowiedz Link Zgłoś
paniewojcieuprzejmiedonosze Re: Nasz Marian 14.09.07, 15:22 Musisz coś wiedzieć o tym jak to sie odpłaca w parku za drzewem skoro o tym piszesz. A czerwona torebkę jak Tinki Winki masz? (żarcik) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: Nasz Marian 14.09.07, 15:55 Ja nie mam przydupasów więc nie muszę zabawiać się w " Bolka i Lolka" jak ty to czynisz! Żarcik:) " Uważaj bo ci tak sakwę przetrzepią, że ci się grosik nie uchowa:)" tekst z filmu Testosteron. Odpowiedz Link Zgłoś
nemne <Prywaciarzu Drogi> - (nemne) 17.09.07, 19:02 Witaj <prywaciarz2> Na tym forum, (nie tylko ja) wielu forumowiczow zarzucało Ci, że większość wypowiedzi <prywaciarz2>, to zwyczajnie sztuka dla sztuki - Pokazać, jakim to ja mądry, nie zakompleksiony i mam cięty język. Walnąć wpis aby „zejść z tematu”, w którym pokazywane są „sprawki” Wladz. Przy okazji krytykując wszystko i wszystkich, samemu zaś nie wnosząc nic. A juz rewelacją jest fakt, że w niektóre rozmowy wciskasz się tylko po to, żeby popluć sobie schizofrenicznymi tekstami i sobie pójść, nie odnosząc się kompletnie do meritum. Skoro mnie za każdym razem wywołujesz, to odpowiem, że nie jestem ideologiem i sprzedawczykiem, a po prostu chcę coś zrobić dla Mojej Gminy. Ty natomiast swój wolny czas zamieniasz na fechtunek werbalny z tymi, którzy mogliby być Twoimi naturalnymi sprzymierzeńcami. I tu wydaje mi się, że bardziej niż kto inny to Ty jesteś ideologiem. A Twoja ideologia, to zwalczanie na tym forum entuzjastów Twojej rodzinnej gminy. Czy to jest objaw zdrowia? Radzę się zastanowić. Z żalem pozdrawiam - Sławomir Gajewski (nemne) Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: <Prywaciarzu Drogi> - (nemne) 18.09.07, 11:12 Pozwól Sławku, że nie zgodzę się z Tobą odnośnie powyższego wpisu. Ideolog nie musi być kojarzony z czymś złym a Ty uwypuklasz to słowo i nadajesz mu ramy jak z czasów 1939-45. Pragnę też zwrócić Ci uwagę, że nazywanie "entuzjastami gminy" Siebie, tajnosagentosa, odrzywolaka, donosiciela i jeszcze kilku( mogą to być w rzeczywistości 2,3 osoby pod kilkoma nickami)jest jak najbardziej nie na miejscu. Tobie zależy w głównej mierze na władzy bo jesteś ślepo przekonany, że to ty byłbyś naj... a Ci panowie wtórują Tobie bo szukają w tym swojego interesu. Jakiego? Każdy wie, nie trzeba pisać. Wasze ataki na władze gminy, ludzi z nią związanych są w 99% bezpodstawne. Robicie to bo taka już wasza natura, zaściankowość i zazdrość. Jak to może być, żeby wójtem był ktoś nie z Odrzywołu? Co to za argument. Każda inwestycja jest z góry krytykowana. Wieczne niezadowolenie na tym forum. Dlaczego? Bo wpisują się tutaj tylko Ci, którzy wietrzą szanse przy Sławku. Pytacie: dlaczego się inni nie wpisują, kto im broni?! Czy mają narażać się na obelgi, oskarżenia, bezpodstawne wnioski jak to było w przypadku Jacka? Wiem, że się nie zmienicie. Ja też się nie zmienię. Możemy jedynie poprawić, podnieść poziom wypowiedzi ale to będzie zależało od Was. Ja się będę dostosowywał do tonu, poziomu złośliwości itp. "Oko za oko" Odpowiedz Link Zgłoś
townes Re: <Prywaciarzu Drogi> - (nemne) 18.09.07, 11:21 Lepiej bym tego nie ujął <prywaciarz2>. Jeżeli mogę, to też się pod tym podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnosagentos2 Re: <Prywaciarzu Drogi> - (nemne) 18.09.07, 11:41 Już Ty przyjacielu nie podnoś poziomu wypowiedzi bo znajdziemy sie w kopalni. Jeżeli Ci wszyscy, którym nie podoba sie władza w gminie są zaściankowi i chcą coś ugrać przy Sławku. To mam pytanie kim Ty jesteś, że bronisz JNP pewnie też chcesz coś przy nim ugrać dla siebie. Bo idąc tokiem Twojego rozumowania teksty o ideologi odrzucamy. Pewnie to z czystej sympatii dla ludzi, z którymi (jak pisałeś) nie jesteś związany ani służbowo ani rodzinne. Doprawdy wzruszające. To jest demokracja, mówię co mi się podoba oczywiście szanując sferę prywatna drugiego człowieka. Nikt nie atakuje prywatnych spraw JNP (w przeciwieństwie do was patrz ataki na nemne)czy innych pracowników gminy. Działania pracownika administracji państwowej są jawne i ja jako obywatel mogę je krytykować lub chwalić kiedy chcę i jak chcę. A to, że wam sie to nie podoba to już wasz problem. Jeśli ktoś jest bardzo wrażliwy na krytykę jako pracownik administracji państwowej to niech sie przeniesie do twojego sektora prywatnego drogi prywaciarzu. Wtedy nikt nie ma prawa go krytykować, może robić co chce za swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti767 Re: <Prywaciarzu Drogi> - (nemne) 18.09.07, 13:17 Czy nie mozecie sobie uzmysłowic że nenme nigdy nie zostanie wojtem za duzo ma wrogów, szybciej ktoś inny moze wygrac jak on ... jeżeli połowa ludzi głosowała za obecnym wojtem plus okoliczne wsie to o czym my mowimy. Wojtem z Odrzywolu może zostac ososba, tylko taka ktora potrafiłaby przekonać do siebie ludzi i scalić Odrzywół proste, ale z pozoru póki co takiej osoby nie widze....i bedzie jak jest jeszcze długo chyba że obecny wójt da sobie spokój z kandydowaniem... ale gdzie pójdzie do pracy jak tu jest juz 16 lat cięzko zmienić przyzwyczajenia i czakała by go niepewna przyszlośc musialby zaczynac od nowa....gdzieś... jesdynie może kadencyjnośc wójtow cos zmienic ale sie nie zapowiada na to... Trzeba szukac nowego kandydata na wojta z Odrzywołu i moze macie jakies propozycje.... Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Czy przeciwnik to od razu wróg ......... 18.09.07, 21:19 Witaj <yeti767> Co jakiś czas piszesz coś na forum i ..... tego nie rozumiesz. Już Ci przecież odpisywalem co należałoby i z jakich funduszy zrobić z boiskiem na bebnie. (było tam pytanie do Ciebie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=63828142 Teraz znowu, insynuujesz, że każdy kto nie zagłosował na mnie to mój wróg. (analogicznie w stosunku do Wójta). Tymczasem nic bardziej błędnego, bo np. (mój brat) o ile jest raczej oczywiste, że głosował na mnie, to nie oznacza że (wg Twojego rozumowania), jest wrogiem wójta. Dla jasności, ja tez nie jestem Jego wrogiem. Jest oczywiste, że wprawdzie nie jestem jego kolegą, to na pewno nie jestem wrogiem, ktory patrzy jakby "siekierką ukatrupić wroga". Równiez wśrod zwolenników Wójta w ostanich wyborach, jest wielu ludzi, ktorzy na niego zagłosowali, co nie oznacza automatycznie, że to jacys moi "wrogowie". Myślę, że również Ty, jak sie mijamy, to byc może, że mówimy sobie "dziń dobry", czy też "cześć". Co nie oznacza, że od razu chciałbyś mnie ukatrupić ..... (i odwrotnie);))))) Właściwsze słowo, to jestem przeciwnikiem politycznym Wójta, który ma inne zdanie na temat Wspólnoty z Odrzywołu, a kto z nas ma rację rozstrzygnie Sąd. Mam nadzieję, że coś z tego zrozumialeś, ale ....... daj se luz. Pozdrawiam - Sławek Gajewski (nemne) PS. Jeśli kiedyż wystartujesz na urząd JNP i nie zaglosują, na Ciebie zwolennicy obecnego JNP, oraz moi zwolennicy to ..... zobaczysz ilu masz "wrogów". ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: Czy przeciwnik to od razu wróg ......... 19.09.07, 11:29 Wróg czy przeciwnik- jedno ich łączy-nie zagłosują na Ciebie. Yeti napisał to co większość wie. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti767 Re: Czy przeciwnik to od razu wróg ......... 20.09.07, 20:38 Może fatkycznie użyłem za mocne słowo jednak czy nazwiemy ich przeciwmnikami politycznymi czy opozycja .... na to samo wychodzi jak napisał prywaciarz2 i tak nie zagłosuje co najmniej połowa na ciebie. więc nie masz żadnych szans i musisz sie z tym pogodzić. Twoj czas minął teraz czas na młodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Wyniki wyborów na wójta z 2002r i 2006r. 23.09.07, 12:16 yeti767 napisał: > Może fatkycznie użyłem za mocne słowo jednak czy nazwiemy ich >przeciwmnikami politycznymi czy opozycja .... na to samo wychodzi >jak napisał prywaciarz2 i tak nie zagłosuje co najmniej połowa na >ciebie. więc nie masz żadnych szans i musisz sie z tym pogodzić. >Twoj czas minął teraz czas na młodszych. Witaj <yeti767> 1. Nigdy nie byłem wójtem, to i nie muszę nim być. Mój konflikt wyniaka z faktu, że JNP stara się ograniczać moje prawa, oraz prawa naszej społeczności. 2. <prywaciarz2> juz kiedyś napisał, że (coś w tym stylu) że wskaż może jakiegoś "młodego", który może "podskoczyć" JNP. Ty chyba nie doceniasz JNP ;))) i przy okazji niżej podpisanego. Jeśli masz jakiegoś kandydata, to niech ten "młody" - zrobi "podejdż do płota Kargul, to pogadamy". Albo z JNP albo ze mną. (hahaha) 3. "Nigdy nie mów nigdy", dlatego porównaj wyniki wyborów na urząd JNP w 2002r. z ostatnimi z 2006r. www.wybory2002.pkw.gov.pl/wojt/t1/gw1/w14/p1423/g142304.html i ostatnie wybory. wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=142304&type=0 Jak się pewnie zorientowałeś w 2002r. Pan Kmieciak uzyskał 1486, a w 2006r. - 1309. Nie trzeba być specem od matematyki, żeby zorientować się, że "cosik" tych wyborców ubyło ;) Natomiast, niżej podpisany w 2002r. uzyskał 233, a cztery lata pózniej - 553 głosy wyborcze. Z tego wynika, że była to zwyżka przeszło dwukrotna. Dodatkowo, przez ten czas nie miałem nawet mozliwości zaprezentowania swojego stanowiska, ponieważ nawet na Sesji Rady Gminy ..... Wójt mówił o mnie, natomiast mnie ..... nie udzielali glosu. Obecnie nie mam już takiego problemu, ponieważ jako radny .... mogę mówić na sesjach. (i mówię) Również, dopiero teraz następuje ostateczne rozstrzygnięcie spraw, które były "zasiane" wcześniej. Pozdrawiam - (nemne) PS. Zobacz jeszcze wyniki wyborów na radnego. To....... też "alleluja i do przodu". Odpowiedz Link Zgłoś
the-only_ciekawy Re: Wyniki wyborów na wójta z 2002r i 2006r. 02.10.07, 20:45 W jednym z tematow prywaciarz napisa,że byl za cos karany i nie może pracować w firmie państwowej. Skoro ma taki wyrok oznacza że był oskarżany przez prokuratora. Wobec tego bardzo proszę pana prywaciarza o napisanie o swojej kryminalnej przeszłości. (wóda, rozboje, jazda po pijaku czy może pobicie?) Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: Wyniki wyborów na wójta z 2002r i 2006r. 04.10.07, 16:09 :)Jak Sławek ze swoimi wyrokami może piastować urzędy to nie będę gorszy- wystartuję na Wójta w przyszłych wyborach. Mój wyrok do Sławka jest śladowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Proponuję <prywaciarzowi2> "debatę" 04.10.07, 22:44 Witaj <prywaciarz2> No to skoro mnie znowu imiennie wywołałeś, to .... hola-hola. Czy czasami się nie "zagalopowałeś"!!!! (zrymowało się) ;))) Dlatego napisz wszystko co wiesz i nie rób tu jakichś aluzji, a wtedy "podyskutujemy" i być może, że nie tylko za pośrednictwem forum. ;))) Oczywiście pózniej to dodatkowo skomentujemy na forum i ustalimy kto jest większym "przestępcą". Co Ty na to? ;))) Jak zawsze pozdrawiam - Sławek Gajewski (nemne) PS. Możemy to potraktowac nawet jako "debatę" przed wyborami samorządowymi - skoro deklarujesz udział w wyborach. Dodatkowo będziesz miał nawet możliwość (i prawo), aby do pomocy zatrudnić zawodowego pomocnika (zdaje się, że takiego pomocnika mówi się adwokat)- ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: Proponuję <prywaciarzowi2> "debatę" 05.10.07, 09:38 "przestępcą"? Czy za przeproszeniem nie uciska coś pod czaszką? Kto tu mówi o przestępcach? Widzę, że potrafisz prowadzić dyskusję tylko za pomocą sądu lub strasząc sądem. Smutne. Jak będziesz kiedyś gotowy na prawdziwą debatę to może wyrażę zgodę by się z Tobą zmierzyć. Ale do wyborów samorządowych jeszcze daleko. PS. Chyba, że powiesz jak Jarek Kaczyński, że " po co mam mierzyć się z pomocnikiem jak mogę z szefem":) Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Re: Proponuję <prywaciarzowi2> "debatę" 07.10.07, 13:06 Witaj <prywaciarz2> I wszystko jasne. Mam nadzieję, że wszystko już wiesz, a jak nie wiesz to pytaj ;)))) Pozdrawiam -(nemne) PS. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=69172629&v=2&s=0lub forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=69232087&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec38 Re: Proponuję <prywaciarzowi2> "debatę" 19.11.07, 13:33 Oj prywaciarz, prywaciarz :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nemne To juz chyba urojenia ......... 19.11.07, 18:07 <prywaciarz2> napisał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=58691277&a=72205012 Dlatego: Puk,puk. Kto tam to jak zwykle <nemne>. Ty juz chyba masz na moim punkcie urojena. Polecam DOBREGO lekarza. Pozdrawiam - (nemne) PS. A biale myszki to czasami widujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
radny13 Re: To juz chyba urojenia ......... 19.11.07, 18:31 „prywaciarz2” tak się składa, że tytułu „magister” używam tylko w sytuacjach oficjalnych np. pismo do Przewodniczącego Rady. Zupełnie nie rozumie, dlaczego mam go nie używać skoro mam do tego prawo potwierdzone stosownymi dyplomami. Nie przeszkadza Ci, że inni np. Wójt również w oficjalnych pismach używa tytułu mgr? On również ma do tego prawo. I tak włącznie dla Ciebie: jestem magistrem politologii o specjalności administracja publiczna, oraz licencjatem administracji i technikiem ekonomistą (niestety tu nie ma tytułu, bo też bym pewnie ich używał ). Nie przepraszaj, żegnam. P.S. Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: To juz chyba urojenia ......... 20.11.07, 09:35 cyt." Nie przepraszaj, żegnam."- nie żartuj. Chyba słabo Ci szło w tym ekonomiku skoro skończywszy go nie wiesz, że uzyskałeś tytuł. Chyba w jakimś celu zdawałeś egzaminy zawodowe. Nie dziękuj za podpowiedź. PS. Poczytaj " Potop" a później go cytuj, żeby Sławek nie musiał Cię poprawiać. PS2. Trochę pokory bo zacznę Ci dokuczać:) Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: To juz chyba urojenia ......... 20.11.07, 09:38 cyt. nemne napisał:"Puk,puk. Kto tam to jak zwykle <nemne>. Ty juz chyba masz na moim punkcie urojena. Polecam DOBREGO lekarza. Pozdrawiam - (nemne) PS. A biale myszki to czasami widujesz??? A jak nazwać Twoje urojenia na punkcie M.K osoby Wójta. pozdrawiam dr J.SZ. Odpowiedz Link Zgłoś
townes Re: To juz chyba urojenia ......... 20.11.07, 10:14 Zaburzenia paranoidalno-kompulsywne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Re: To juz chyba urojenia ......... 20.11.07, 21:08 Otóż to;))) Pozdrawiam - (nemne) PS. <prywaciarz2> czy Ty nie umiesz juz czytać?????!!!!!! Cały czas ZAPRASZAM Na "99% ...." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=69232087lub forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=69172629 Odpowiedz Link Zgłoś
townes Re: To juz chyba urojenia ......... 20.11.07, 22:48 Zaburzeń paranoidalno-kompulsywnych nie ma na pewno <prywaciarz2>. Ma je ktoś inny:))) Tak trzeba umieć czytać........ Ech magistry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
townes Re: To juz chyba urojenia ......... 20.11.07, 22:59 <prywaciarz2>, co znaczy dr? (zdziwiony) To chyba teraz wszyscy zaczniemy się tytułować :))) A jak to będzie od bezrobotny??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prywaciarz2 Re: To juz chyba urojenia ......... 21.11.07, 09:34 Z tym dr to taki żarcik. Nie mam tytułu doktora ale chciałem pożartować z Przemka i Sławka i ich tytułowania się. Ludwik Dorn nazwałby ich "wykształciuchami zaocznymi":) Bez obrazy. Sławek z tym ostatnim wpisem to dałeś czadu! Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że interpretujesz każdy wpis pod siebie i dla siebie. Zero obiektywizmu przede wszystkim do siebie samego. Odnośnie tematu 99% to myślisz, że będę Ci coś udowadniał? Nie żartuj. Już w rozmowie z mańkiem1 wyszło jakieś 40%. Chowam wszystkie asy w rękawie. Czekam na wybory w których na pewno wystartujesz. Wtedy będzie gorąca dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Zamiast komentarza - Memento mori 21.11.07, 17:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=71773294&a=72286459 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=69232087 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25494&w=69172629 ;)))) Nigdy nie mówi się nigdy. Tak samo jak "na pewno", bo na NA PEWNO to umrę, (jak każdy). A co będzie jutro to wie o tym tylko Najwyższy. Chociaż podobno "jutro to dziś, tyle że jutro"!!! Pozdrawiam - (nemne) Odpowiedz Link Zgłoś