Dodaj do ulubionych

namiary na położną

25.07.07, 17:06
witam.szukam namiarów na dobrą położną,która poprowadziłaby mój poród w
październiku,w szpitalu na tochtermana.proszę o poważne odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • krzychok11 Re: namiary na położną 25.07.07, 23:05
      Jesteś przekonana do Tochtermana ? Moja żona urodziła trójkę na Józefowie
      ,ostatnie właśnie dziś :) i byliśmy zadowoleni. Wszędzie są ludzie i ludziska,
      ale mamy wrażenie, że mit popularny kilka lat temu mija (na Tochtermana słabe
      warunki, ale miła obsługa, a na Józefowie odwrotnie). Szczególnie po
      "zaprzestaniu pracy" przez jednego ordynatora.
      • Gość: lukrecja34 Re: namiary na położną IP: *.rad.vectranet.pl 26.07.07, 08:26
        co do tochtermana to jestem pewna natomiast biję się z myślami czy opłacić poród
        rodzinny czy dobrą położną.gdybym mogła się z taką położną skonsultować to może
        byłoby mi łatwiej podjąć decyzję
        • Gość: GAGA Re: namiary na położną IP: *.radom.pilicka.pl 26.07.07, 09:34
          ja zapłaciłam za poród rodzinny, ale położną miałam świetną
    • Gość: +++ Re: namiary na położną IP: *.tkdami.net 26.07.07, 12:13
      Pani Maria 663 752 130. Polecam!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mamuśka Re: namiary na położną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:03
        Ja opłaciłam także poród rodzinny, dał mi komfort bycia z mężem i dzieckiem
        przez cały czas.Położne, na które trafiłam były również bardzo miłe i pomocne.
    • Gość: matka Re: namiary na położną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:12
      Ja rodziłam na Józefowie. Poród rodzinny i umówioną położną. Było bardzo
      dobrze. Nie mogę krytykować niczego. Same superlatywy, choć poród łatwy nie
      był, ale to nie zależy od lekarzy czy położnych. Później byłam w pokoju sama,
      bez innych szczęśliwych matek Tylko ja, mąż i nasz nowy syn. Nie wiem czy na
      Tochtermana można sobie opłacić pokój jednosobowy. Dodam, że koszt tego pokoju
      był mniejszy niż porodu rodzinnego. Aha, ten pokój miał prywatną łazienkę, z
      której korzytałam tylko ja.
      • Gość: Położony Re: namiary na położną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:39
        Poród rodzinny ,to jakaś paranoja,granicząca z sado-maso.A jeśli chodzi o położną,to znałem niezłą miała na imie Beatka i była świetna pod każdym względem.Gdzie jesteś Beatko???Mam nadzieję,że nie w Irlandii.
        • Gość: Rocco Re: namiary na położną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 09:07
          Szukam położnej ,wiek do 30 lat,wymiary 95x65x95.Najlepiej brunetka z Radomia lub okolic.
          • Gość: lukrecja34 Re: namiary na położną IP: *.rad.vectranet.pl 28.07.07, 09:56
            widocznie rocco użyłam w swoim poście bardzo trudnych słów.prosiłam o poważne
            odpowiedzi.przeczytaj to jeszcze raz p o w o l i.może zrozumiesz
          • Gość: Rocco Re: namiary na położną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 11:06
            Może być też pielęgniarka.Najlepiej po głodówce.Wiek do 32 lat,wymiary 90x63x92,waga do 52 kg.
            • Gość: październikówka Re: namiary na położną IP: *.51.udn.pl 29.07.07, 12:09
              lukrecja, też mam termin na październik i też chętnie skorzystałabym z usług
              dobrej położnej:) dodam, że też chcę rodzić na tochtermana. Tylko czy trafimy
              tu na poważne odpoiwedzi???
              • lukrecja34 Re: namiary na położną 29.07.07, 12:28
                sądząc po tym co pisze niejaki rocco to chyba raczej nie...
                jakoś urodzimy,innego wyjścia nie ma.ja się waham pomiędzy porodem rodzinnym a
                usługą położnej.w dalszym ciągu nie wiem co robić.ktoś tu mi podał nr telefonu
                do pani marii tylko nie wiem czy mogę to potraktować poważnie.ale chyba
                zadzwonię-raz kozie śmierć.pozdrawiam
    • Gość: zzz Re: namiary na położną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 20:17
      Polecam p. Lidkę Sułek. - szpital na Tochtermana, numer na salę porodową
      48/3615313.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka