IP: *.tkdami.net 07.07.03, 22:18
Moze parę słów o Koperniku...........
Obserwuj wątek
    • Gość: inda Re: I L.O IP: *.tkdami.net 10.07.03, 17:00
      Wspomnienia bardzo miłe.szczególnie francuski;)
      • Gość: szined Re: I L.O IP: *.tkdami.net 14.07.03, 22:58
        dla mnie francuski też był super:)teraz nadal się go uczę.A jak historia?:)
        • Gość: robbie Re: I L.O IP: *.radom.pl 15.07.03, 13:03
          pzdr innych "humanistow" po I LO - to byly czasy...:-))))
      • Gość: Monika Re: I L.O IP: 62.29.138.* 05.05.04, 11:30
        hej:
        skończyłam Kopernika w 1992 - miłe wspomnienia - fajna klasa "d" bio-chemiczna
        wychowawca dyrektor Wulkiewicz. Fajnie byłoby z kimś porozmawiać, a może w
        przyszłości się spotkać:)
        • Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 11.06.04, 09:11
          Ja też skończyłem w 1992... jak to dawno temu ;)
          I naszą szkołę wspominam bardzo miło, to były niesamowite czasy!
          Pozdrawiam wszystkich fajnych ludzi z Kopernika, szczególnie rocznik matury
          1992 i klasę humanistyczną!
        • Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 11.06.04, 09:13
          Zapomniałem oszczególnych pozdrowieniach dla bio-chemu. Doskonale pamiętam
          chłopaków i urocze dziewczyny. Ciekawe co u Marka Sz.;) ?
          • Gość: Monika Re: I L.O IP: 62.29.138.* 16.08.04, 11:33
            Kurcze,nie wiem co u Marka Sz. a szkoda:(((((( A kogo pamiętasz z bio-chemu?
            • Gość: Ronald Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 23:55
              Z biochemu pamietam kolegów rzecz jasna, choć przyznam szczerze, że nazwiska
              ulatują... Marka zapomnieć nie sposób... pamiętam Ż. i Grześka... No i było
              niemało uroczych koleżanek ;) Agnieszka M, Aneta... i wiele innych, ktorych
              twarze stoją teraz przedemną w pamięci ;)
              Pozdrawiam!
        • Gość: Trelka Re: I L.O IP: *.tkdami.net 06.11.06, 21:40
          1992 matura to ja.Klasa ogolna,wych.Ulikowska.Mile wspomnienia,nie powiem.A
          teraz borykamy sie z prawdziwym zyciem.Chcialabym tak cofnac czas.Pozdrawiam
          absolwentow Kopernika.
    • Gość: ANETKA Re: I L.O IP: *.tkdami.net 16.07.03, 21:53
      ACH, BYLO WSPANIALE..... HISTORIA U PROF.B....., FRANCUSKI U PROF. G......,
      GEOGRAFIA U PROF. T....... NAJCHETNIEJ BYM TAM WROCIA. TAKA MILA, KAMERALNA
      SZKOLA........
    • Gość: Kopernik Re: I L.O IP: *.radom.pilickanet.pl 04.08.03, 15:03
      Niech się odezwie maturalny rocznik 1987 w I L.O.
      Jesteście mało aktywni, zobaczcie Kochanowskiego, Czachowskiego
      • Gość: Ola Re: I L.O IP: *.radom.pl 06.07.04, 23:45
        Kończyłam w 1972 w kl 4C, super był prof. Gruszka od geografii i prof.Pikulska
        od wf , tak wogóle to był rygor
      • Gość: malgorzata Re: I L.O IP: *.radom.pilicka.pl 22.10.04, 22:31
        odzywa sie rocznik 87.... ale ten czas leci :)
    • adula_b Re: I L.O 05.02.04, 15:15
      Kochani co to za cudowna szkoła, szkoda że tak mało ludzi wypowiada swoje
      opinie na jej temat. Uważam że w zadnej innej budzie nie było takich extra
      lekcji z historii......, geografii,.......łaciny i innych przedmiotów. A może
      by tak zorganizować zlot kopernikusów. Co w y na to?
      • Gość: RAKL Re: I L.O IP: *.szpitalna.ngo.pl 28.07.04, 09:34
        Tak, tak... łacina, gegra, historia... Z łaciny zapamiętałem tylko
        czasownik "Lauda" :)
        Widzę że początek lat 90 wciąż błąka się we wspomnieniach :)
        Jestem za Zlotem!
    • Gość: czarna Re: I L.O IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 19:14
      Kończyłam szkołę w 1980 r. Kapitalne wspomnienia, super szkoła, ogólnie
      sympatyczni pedagodzy. Nie mam niestety miłych wspomnień z prof.Jackowską chyba
      sama nie wiedziała czego chce, wiadomo stara panna. Ogólnie miło powspominać.
      Szkoda tylko że tak mało absolwentów pisze.
      Pozdrowienia dla wszystkich z Kopernika szczególnie z klas humanistycznych.
      • luissa3 Re: I L.O 11.06.04, 10:07
        Ja skonczylam w 2002 roku Kopernika.Atmosfera byla super,nauczyciele tez choc
        potrafili dac w kosc,ale zawsze milo bede wspominac te 4 lata.
    • Gość: w Re: I L.O IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 05.07.04, 09:51
      w
    • Gość: cichy Re: I L.O IP: *.twi.com 09.07.04, 13:00
      kurcze - zapomniałem w którym roku kończyłem tą szkołę :)))) kolezanki -
      koledzy przypomnijcie :)))))
    • Gość: w Re: I L.O IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 12.07.04, 13:23
      w
      • Gość: sylwia Re: I L.O IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 15.02.05, 23:10
        ja skończyłam Kopernika w 2003.To były czasy...nawet panią M.Król wspominam z
        sentymentem ;\
    • Gość: mb Re: I L.O IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.08.04, 22:28
      klasa humanistyczna rocznik 79, wychowawca to prof bartel ktory zamieniony na
      pania matysiak, bardzo bym chcialsie skontaktowac z kims z mej klasy wspanialej
      zreszta...pozdrawiam....bolek pisze i czeka na kontakt jakis pod numerem
      skrzynki elektronicznej: errorek2004@o2.pl
      • Gość: Szumi Re: I L.O IP: *.allianz.pl 17.08.04, 10:36
        Łza się w oku kręci. Pamiętam gazetki wydawane przez nas mat-fiz "Pajtrakał"
        oraz przez humanistyczną "Rzep". Pamiętam jak Piotrek Konopka z okazji którejś
        rocznicy szkoły, na głównym holu na pierwszym piętrze, przy wszystkich
        nauczycielach oraz nauczycielach weteranach odczytywał swój dziennik traktujący
        min. o onanizowaniu się.... pełna obraza ale było śmiesznie. Pamiętam jak
        wieszaliśmy w konspirze koronę na orzełku na głównym holu. Pamiętam Jerza i
        Trzaskome z KPN-u. Pamiętam pierwsze wybory na prezydenta Szkoły - Wygrał Rafał
        Klepacz. Pamiętam to wszystko...i wiele więcej. (marcin szumielewicz)
        • Gość: RAKL Re: I L.O IP: *.szpitalna.ngo.pl 17.08.04, 10:48
          Marcin... ten pamiętnik Piotrka był śmieszny przez chwilę. Potem chcieli nas
          wszystkich ze szkoły wyrzucić :) Ja Kopernikowi grzebieniem czesałem włosy :)
          Było bardzo, bardzo fajnie. Rafał
          • Gość: Rafał M. Re: I L.O IP: 193.201.167.* 30.08.04, 16:41
            Fajowo i niesamowicie było Panie Prezydencie ;)
            Zawsze mówiłem, że to najwspanialszy okres w moim życiu... Pozdrawiam
            wszystkich przyjaciół z Kopernika rocznik 88-92 ;)
            • Gość: Gonia Re: I L.O IP: *.udn.pl 11.12.04, 19:06
              Strasznie stary rocznik 1981, ale jaka jazda z takimi ludźmi jak tamci. Szkołe
              uwielbiałam, nauczyciele uczyli w szkole, a nie w domach jak teraz. Imprezy
              były rewelacyjne, nosiliśmy tercze i co najważniejsze lubiliśmy się, co nam do
              dzisiaj zostało.Pozdrawiam całą 4a, zwłaswzcza te osoby które często spotykam w
              mieście i które ciągle jeszcze myślą że warto coś robić, nie tylko pieniądze.
            • baldi123 Re: I L.O 16.01.05, 02:04
              Gość portalu: Rafał M. napisał(a):
              > Fajowo i niesamowicie było Panie Prezydencie ;)
              > Zawsze mówiłem, że to najwspanialszy okres w moim życiu... Pozdrawiam
              > wszystkich przyjaciół z Kopernika rocznik 88-92 ;)
              Heh Panie i Panowie 88-92 :)
              Dawalismy wtedy czadu :) To była silna ekipa ... Szkoda tylko , że tak szybko to
              wszystko stało się wspomnieniem.
              Baldi
          • Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 22.03.05, 15:15
            Przez chwilę myslałem, że dziś jest 14 - sta rocznica słynnego kabaretu, po
            którym szkoła trzęsła się ze dwa tygodnie ;-) ale to był chyba jednak dzień
            kobiet ;-) więc rocznicę przegapiłem. Ależ to była jazda!!! I te komentarze
            niektórych profesorów np. od geografii ;-) Niektórzy z nas się nawet
            profilaktycznie rozchorowali tak na wszelki wypadek żeby przycichło ;-)
        • Gość: netka Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:38
          Ja też pamiętam Rafała Klepcza - taki niski, rudy?. Zdawałam maturę w 1994 w
          klasie humanistycznej u polonistki Grażyny. Matura z łaciny wiadomo u kogo ;-).
          Nie mieszkam już od 6 lat w Radomiu, ale zawsze, gdy przejeżdżam koło kopernika-
          wspomnienia wracają.
          • Gość: Edyta Re: I L.O IP: *.acn.waw.pl 05.02.05, 21:28
            Hej hej ja też pisalam maturę w klasie humanistycznej u p. Wojcierowskiej
            :):):) Ale to było dawno.... pozdrowionka ciepłe.
            • Gość: Ita Re: I L.O IP: *.udn.pl 06.02.05, 20:24
              Wojcierowska to jest dopiero klasyka:)))
          • Gość: Rzecznik - Rafał M Re: I L.O IP: 193.201.167.* 04.03.05, 12:38
            Pan Prezydent ;-) Rafał, zdawał maturę w 1992. Ale reszta się zgadza ;-)
          • Gość: okularniczka Re: I L.O IP: *.acn.waw.pl 09.04.06, 19:24
            hej, ja też pisalam maturę w 1994 w humanistycznej :):):) ciekawe z kim
            rozmawiam :):):) pozdrawiam cieplutko.
    • Gość: stranger Re: I L.O IP: 217.153.60.* 17.12.04, 12:56
      absolwenci Kopernika są rzeczywiście mało aktywni na tym forum. zgłasza się
      absolwent z rocznika 1988, klasa ogólna z niemieckim. pozdrawiam, ...
    • Gość: k Re: I L.O IP: 5.3.1R4D* / 136.8.152.* 09.02.05, 16:00
      Matura 1999 - profil pedagogiczny - wciaz nie mam milych wspomnien, ale kto
      wie, moze za 5-10 lat to sie zmiani...Pozdrawiam k
      • Gość: Paweł Re: I L.O IP: *.udn.pl 12.03.05, 13:55
        Witam wszystkich absolwentów Kopernika, szczególnie tych, którzy maturę pisali
        w 1982. Najbardziej boli mnie to, że nie mieliśmy studniówki, to duży deficyt w
        szkolnych wspomnieniach.Moim wychowawcą był śp. profesor Szapiel, którego
        wspominam jako człowieka, który w sposób szczególny przyczynił się do
        ukończenia przeze mnie tej wspaniałej szkoły - po porostu odpuścił mnie i moim
        niezapomnianym kolegom matmę, wiedząc, że ma do czynienia z troglodytami. Cześć
        jego pamięci... Dyrektorką była wtedy p. Bednarczyk, która uczyła mnie
        j.polskiego. Marcin Bartel był moim kolegą z klasy, serdecznie go pozdrawiam i
        życzę sukcesów. Biologię miałem przez pierwsze dwa lata z p. Jabłońską, a
        później z p. Gorzelak, która za swój cel postawiła sobie nauczyć nas swojego
        przedmiotu za wszelką cenę. Nie wspominam tego szczególnie przyjemnie. Pani
        profesor Szewczyk przeze mnie i moich kolegów dostała rozstroju nerwowego i
        później uciekała na nasz widok, serdecznie ją pozdrawiam i przepraszam.
        Wcześniej j.niemieckiego uczyła mnie p. Badowska, po mężu Koperek. Bardzo
        piękna kobieta. Miło wspominam także nieżyjące już panie Góraj i Jaworską, a
        szczególnie miło p. Tyburską, choć niestety nie byłem jej uczniem. Muszę przy
        okazji wszystkim przypomnieć, że słynny radomski zespół IRA powstał właśnie w
        naszej szkole z połączenia składów dwóch kapelek, które założyli uczniowie
        Kopernika, czyli Youwell i Kwadrom Kuby Płucisza. Właśnie w naszym LO odbywały
        się pierwsze próby, to był świetny i prawie nikomu nieznany amatorski okres
        działalności IRY. Na koniec powiem, że impreza z okazji jubileuszu szkoły,
        która odbyła się przed kilku laty była strzałem w dziesiątkę - odbiłem sobie
        studniówkę. Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam.
        • Gość: Paweł Re: I L.O IP: *.udn.pl 12.03.05, 14:07
          Jeszcze a propos studniówki. Na początku lat 90-tych, ale nie pomnę dokładnie w
          którym roku, grałem wraz z dwoma swoimi kolegami ( nawiasem mówiąc, też
          absolwentami Kopernika, a dziś profesjonalnymi muzykami) na studniówce, która
          odbywała się na lotnisku. Zabawa była przednia no i ten wspomnień czar...
          • Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 22.03.05, 15:22
            To mogła być moja studniówka ;-) Lotnisko 91' było czadersko, szczególnie
            pamiętam wybory miss ;-)i wódkę w fortepanie ;-)
          • Gość: robert Re: I L.O IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.07.05, 02:22
            stopa? to ty ? bylem wtedy (stan wojenny) w 2 klasie
            • Gość: Matura'82 Re: I L.O IP: *.client.dsl.net 28.07.05, 21:20
              Ja bylem w 4 klasie w stanie wojennym.Nie bardzo pamietam ludzi z nizszych klas
              ale mysle ,ze sie znalismy..Uzywasz Ameritech co znaczy ,ze mieszkasz w Stanach
              (Chicago?).Ja tez mieszkam tu od 8 lat.Moze ktos jeszcze z Kopernika mieszka
              USA?
              Odezwijcie sie.
        • Gość: paula Re: I L.O IP: *.udn.pl 19.05.05, 17:49
          no prosze :) juz mam sprawce rozstroju nerwowego pani Szewczyk...
    • Gość: mb Re: I L.O IP: *.bulldogdsl.com 11.04.05, 20:49
      humanistyczna.matura '98.skrzydla Grazyny W. historia z Bartlem.dobre
      czasy.ludzie tez.pamietam ze na probnej omdlenie nawet bylo.ciekawe jak jest
      teraz? a pamietacie Ulikowskiego i jego bajeczny przewoz po korytarzach. duza
      ilosc slicznych dziewczat.kilka wariatek tez bylo. palenie fajek na dlugiej w
      bramie. no i tak. kazdy sie gdzies zaszyl i nie ma kontaktu. humanisci z 98
      aktywniosci troszki, co sie z wami dzieje, ciekawy jestem. Pozdrowienia dla
      wszystkich. co sie przez kopernik przewineli w latach 94-98.pozdro.
      • Gość: do netka Re: I L.O IP: *.pl 15.04.05, 01:43
        kim jestes?byłyśmy chyba w jednej klasie:-))pozdro
        • Gość: mała Re: I L.O IP: *.141.udn.pl 16.04.05, 18:08
          a rocznik maturalny 1993? Klasa z rozszerzonym językiem nemieckim,
          wychowawczyni p. "Helga"?
        • Gość: bolek Re: I L.O IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 19.04.05, 12:35
          bolekk mowi netka aty kim jestes.? errorek2004@o2.pl gg2839878 czeka na jakis
          kontakt tutaj raczej znajduje sie przypadkowo
    • Gość: slabo Re: I L.O IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 29.04.05, 12:48
      slabo sie zrobilom na tym forum.
      • Gość: julcia Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:03
        Kurde odezwijcie się młodsze roczniki a nie tam jakieś staruchy ;)Jak
        wspominacie szkółkę?
        • Gość: stara Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:54
          Kurde, ty ani się obejrzysz też będziesz STARA, czego ci zyczę!!!!
        • Gość: Paweł Re: I L.O IP: 82.139.8.* 11.08.05, 22:10
          "Młoda" koleżanko z Kopernika chciałbym uświadomić ci fakt, że dla wielu
          młodych mężczyzn ty już jesteś starą dupą. Niestety, czas nie stoi w miejscu i
          za kilka latek naprawdę ugyzie cię swoim ząbkiem. A tak mówiąc między nami
          jesteś po prostu niegrzeczna co może świadczyć o tym, że młodsze roczniki to
          już nie ta klasa co kiedyś. Nie rozumiem dlaczego chcesz obrazić starsze
          roczniki absolwentów Kopernika. My mamy takie samo prawo do korzystania z tego
          forum jak ty i zwyczajnie się od nas odstosunkuj. Życzę długich lat młodości,
          ale zaręczam ci - menopauza nadchodzi wielkimi krokami. Pozdrawiam.
          • Gość: julia Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:19
            Przepraszam bardzo jeśli Was uraziłam swoją wypowiedzią.
            • Gość: Paweł Re: I L.O IP: 82.139.8.* 16.08.05, 21:43
              To naprawdę bardzo w porządku, że nas przeprosiłaś. Wobec powyższego cofam to
              co napisałem. Pozostaje tylko cieszyć się z faktu, że są jeszcze młodzi ludzie,
              którzy posiadają tę, nieczęsto dziś spotykaną, umiejętność. No i super, że taka
              reakcja ze strony absolwentki Kopernika. Ja też bardzo Cię przepraszam za
              nazbyt ostrą ripostę i życzę wszystkiego najlepszego. Jeszcze a propos
              wieku...zapewniam Cię, że będąc po 40-tce można czuć się młodo i cieszyć się
              życiem. Jeszcze nie umieramy...Pozdrowionka.
    • Gość: bombel Re: I L.O IP: *.client.dsl.net 18.08.05, 17:30
      Widze Pawiku ,ze mlodym laskom zaraz odpowiadasz ale do kumpla z lawy szkolnej
      to nie bardzo.A swoja droga czy zaliczamy sie juz do "staruchow'?Przeciez to
      tylko 25 lat minelo...
      • Gość: jupa Re: I L.O IP: *.radom.pilicka.pl 25.08.05, 11:40
        kto robił maturę w 1995??
        • Gość: Blue Re: I L.O IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.05, 17:38
          ja zdawałam maturę w 1995, byłam w 4b:) mały jubileusz w tym roku;) pozdrawiam:)
          • Gość: jupa Re: I L.O IP: *.radom.pilicka.pl 31.08.05, 12:04
            to musimy się znać, ja byłam w "D" :)))
            • Gość: 4d matura 95 Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:37
              kim jesteś, ja też chodziłam do 4 d matura 95?????????????????/odezwij się
          • Gość: milena Re: I L.O IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 22:26
            ja zdawałam w 95, też w klasie pani K. Było czadersko, fajne wspomnienia.....
            • Gość: milena Re: I L.O IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.02.06, 17:47
              Hej, blue, daj na siebie namiar, np na gg, może umówimy się na kawkę?
              Podobno po 11 latach od szkoły średniej widoczne są już zmarszczki koło oczu...
              (Szeste pare de pare...)
              • Gość: margret Re: I L.O IP: 82.139.48.* 14.02.06, 13:56
                Cześć Milena; Ja tez zdawałam maturę w 1995 roku w klasie p. M.K. oj było
                ciekawsko:))))))
            • aniasek Re: I L.O 13.02.06, 21:36
              Moja siostra też była w klasie u pani K. Niestety nie zagląda na to forum.
              Muszę ją zagonić, żeby się uaktywniła. Bo jesli było tak czadersko....
    • Gość: wer@ Re: I L.O IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:44
      Kto pamięta pana Berusa od plastyki, fajny facet, podpowiadał na maturach. Może
      ktoś wie co się z Nim dzieje? Rocznik 1976 (matura)
      • Gość: Marzena Re: I L.O IP: 82.139.44.* 25.12.05, 18:03
        Czy jest ktos na forum, kto zdawał maturę w 1989 roku? A może jeszcze był w
        klasie humanistycznej (francuski - pani S, polski-niezapomniana Maria K. Jak
        ten czas leci. Fajnie byłoby się spotkać i pogadać o dawnych dziejach.
        Pozdrawiam
        • Gość: Kamila Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 23:18
          Cześć, tu jestem :-)
    • Gość: miszoko Re: I L.O IP: *.udn.pl 11.02.06, 16:59
      Kopernik... z małymi wyjątkami starsi, rygorystyczni nauczyciele. Na początku
      totalny stres, potem rywalizacja i przywiązanie. Przypadkowo trafiłam do bio-
      chemu, bo w ogólnej zabrakło miejsc. Olbrzymie partie materiału z biologii to
      była szara rzeczywistość tamtych lat:) i nieszczęsna chemia, którą zaczęłam
      rozumieć dopiero w 4 klasie. Atmosfera była idealna. Fajna klasa:)... pamiętam
      solidarny bunt na jednej z lekcji biologii, chociaż wychowawczynię wspominam
      dziś również bardzo miło:)
      Pamiętam małego faceta (chyba chory umysłowo), którego należało omijać szerokim
      łukiem idąc do szkoły (pewnie wiecie, o kogo chodzi) i zachodzenie do
      kościoła ... zwłaszcza przed testem. Pozdrowienia dla nauczycieli i klasy IVd/
      bio - chem/ 1991
      • Gość: zuzia Re: I L.O IP: 67.97.86.* 12.03.06, 23:35
        poszukuje bylych absolwentek z I Lo matura rocznik 1969 klasa B .Moze ktos tu
        zaglada.Jesli tak to odezwijcie sie.
    • Gość: Bazyl Re: I L.O IP: 193.201.167.* 24.03.06, 15:28
      Proponuję rozpocząć nowy wątek :-) nasze szkolne miłośći! Ileż to pięknych
      dziewczyn wiło się po korytarzach... ech... co za czasy :-)Pamiętam nawet
      wybory miss collage to był chyba 90 albo 91 rok... było na co popatrzeć :-)
      Może odezwie się jakoaś uczestniczka? Byłyście wtedy niczym boginie :-)
      Pozdrawiam wszystkie piękne kobiety z moich wspomnień...
      • Gość: Ronald Re: I L.O IP: 193.201.167.* 31.03.06, 16:15
        Mnie niestety tylko platonicznie ale jakże intensywnie usidliła już w pierwszej
        klasie koleżanka prawie z ławki :-) A imię jej było Jadwiga :-) (i prawie jak w
        dniu świra czasem sobie myślę co by było gdyby :-). Wybory też pamietam :-)
        były cool!

PS. Bazyl to naprawdę Ty???
      • Gość: Mikołaj K. Re: I L.O IP: 193.201.167.* 11.04.06, 10:27
        A ja pozdrawiam Renatę z IVA rocznik matury 94'
      • Gość: Marcin Re: I L.O IP: 193.201.167.* 21.04.06, 15:43
        To fakt, dziewczyny z Kopernika były zawsze najpiękniejsze! Pozdrawiam
        wszystkie piękności z rocznika matura 90!
    • Gość: Annathema Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:15
      Ja to matura '94 i wychowawca prof Wojtas.... Ech....
      • Gość: anka Re: I L.O IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.05.06, 20:12
        Odezwał się ktoś z maturalnego rocznika 93, klasa z rozszerzonym językiem
        niemieckim, wychowawczyni p. Helga.
        • Gość: ewcia Re: I L.O IP: *.radom.pilicka.pl 16.05.06, 00:46
          Helgi to chyba nikt nie zapomnie, przecież mieliśmy cudowny zwyczaj nadawania
          wszystkim ksywek: babcia od polskiego, ślepa od PO .... TO NAPRAWWDĘ ROCZNIK
          93. ALE JESTESMY STARZY
    • Gość: em Re: I L.O IP: *.udn.pl 28.05.06, 12:37
      Pozdrawiam wszystkich z klasy biol-chem "D" matura 96. Właśnie mija 10 rocznica
      matury. Ciekawe co słychać u absolwentów tej klasy?
    • Gość: ika Re: I L.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:08
      kto z was chodził do mat-fiz i zdawał maturę w 90-tym niech się odezwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka